Jump to content

Z M A i L

Member
  • Posts

    2527
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Z M A i L

  • Birthday 11/08/1998

Contact Methods

  • Website URL
    morpheusblack666.tumblr.com
  • Skype
    nano.speed1
  • Steam ID
    quba_trmrk

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cluj-Napoca

Previous Fields

  • Real name
    Mihai

Recent Profile Visitors

2498 profile views

Z M A i L's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 7 Consecutive Logs
  • 15 Posts
  • 1000 Posts Rare
  • 300 Posts Rare
  • 100 Posts

Recent Badges

76

Reputation

  1. Salut calaretilor! Mai postez si eu aici cat mai am ocazia ca nu stiu daca ma prinde luna viitoare prin preajma Va doresc Saint Vaselin fericit!
  2. Sons of Anarchy - ACTIVITATE #3 PREZENȚA OBLIGATORIE Va salut, riders! Vreau sa anunt organizarea unei activitati programate pentru acest sfarsit de saptamana. Asa cum am procedat saptamana trecuta, dorim sa va oferim din nou oportunitatea participarii la o activitate destinata exclusiv membrilor Sons of Anarchy! Anuntam oficial organizarea activitatii pentru ziua de duminica, 29.01.2023, incepand cu orele 20:30. In cadrul activitatii va fi organizat un eveniment de tipul Race cu un premiu compus din suma de 500.000$ si un Level UP! In aceasta saptamana vom utiliza modelul de premiere podium, dupa cum urmeaza: Locul 1: Level UP Locul 2: 350.000$ Locul 3: 150.000$ Evenimentul va fi free for all in sensul ca aveti libertatea sa alegeti harta pe care va intreceti si tipul de vehicul pe care il veti folosi. DISCLAIMER: vom participa cu totii la o runda de incalzire inainte sa participam la runda castigatoare! Toti membri participanti se vor intalni la HQ Sons of Anarchy din zona Angel Pine (SF). Evenimentul se va desfasura in Racing Arena LS. Dupa prezentarea tuturor membrilor participanti, ne vom deplasa cu motocicletele factiunii catre sala de curse pentru un plus de distractie! Tinand cont de faptul ca prezenta este obligatorie, speram sa fie cat mai multi participanti! În cazul în care aveti motive obiective care justifică imposibilitatea de a vă conecta pentru activitate, procedați la întocmirea unei cereri de învoire către liderul facțiunii în topicul aferent!
  3. Sons of Anarchy - ACTIVITATE #2 Va salut, riders! Vreau sa anunt organizarea unei activitati programate pentru acest sfarsit de saptamana. Asa cum am procedat saptamana trecuta, dorim sa va oferim din nou oportunitatea participarii la o activitate destinata exclusiv membrilor Sons of Anarchy! Anuntam oficial organizarea activitatii pentru ziua de duminica, 22.01.2023, incepand cu orele 20:30. In cadrul activitatii va fi organizat un eveniment de tipul Deagle Duels cu un premiu compus din suma de 500.000$ si un CRATE (la alegerea castigatorului). Toti membri participanti se vor intalni la HQ Sons of Anarchy din zona Angel Pine (SF). Evenimentul se va desfasura in sala de training a factiunii. Chiar daca prezenta este optionala, speram sa fie cat mai multi participanti!
  4. Întrucât am obținut rezultate concludente la cele două polluri la care v-am rugat să răspundeți pe serverul de Discord al facțiunii, anunțăm oficial organizarea activității pentru data de Duminică, 15.01.2023 începând cu orele 20:30. În cadrul activității va fi organizat un eveniment de tip Find&Bring cu un premiu total de 1.000.000$ care va fi acordat câștigătorilor de pe primele trei locuri după cum urmează: Locul 1: 500.000$ Locul 2: 300.000$ Locul 3: 200.000$ Toti membri participanți se vor întalni la HQ Sons of Anarchy din zona Angel Pine (SF). Chiar dacă prezența este opțională, sperăm să fie cât mai mulți participanți!
  5. @ AndriiPopa am intarziat da tot primii suntem..
  6. Felicitări @ AndriiPopa sperăm să ne crească salariile și pensiile!
  7. Mai sta cineva pe forum? Credeam ca s-a migrat pe website demult.. Apropos, @ CBN Toriino in unele topicuri ai dat copy-paste din Hitmen si sunt chestii care nu prea potrivesc la SOA Sanatate la toata lumea numa bine si noroc, grade multe si bani cu lopata
  8. Nick: .SmiiLe Level: 100 Vârstă (reală): 20 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: join date - 28.09.2013 Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/.SmiiLe Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Mi se pare interesant sistemul Mayor. Sunt curios ce presupune o astfel de pozitie pe server. Sunt un filantrop, asadar am diferite calitati care ma ajuta sa fac bine pentru jucatorii RPG2. Ce intenționez să fac pentru jucători: In principal diferite evenimente dese cu premii mari. Ajutorarea jucatorilor de nivel mic (la modul real) prin donatii si evenimente. Nu am absolut niciun interes sa trag foloase financiare prin exercitarea unei astfel de functii (spre deosebire de majoritatea jucatorilor care au trecut prin aceasta functie). Altceva nu prea ai ce sa faci in aceasta pozitie. Eventuale sfaturi si consiliere, dar asta tine mai mult de helperi. Asadar, intr-o propozitie, asta este intentia mea: ajutor financiar REAL in special pentru jucatorii incepatori. Multumesc.
  9. Nick: .SmiiLe RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - - - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - - - Alte precizari: - - -
  10. Exista si alte modele de interioare din care am putea alege? Daca da, probabil ca avem posibilitatea sa alegem ceva mai original. Daca nu, oricare din cele doua mi se pare mai potrivit in comparatie cu interiorul actual care iarasi nu este unul original tinand cont de faptul ca majoritatea factiunilor l-au primit standard.
  11. @RaresT poti pune ultima litera a textului cu majuscula?
  12. @AlexCNZG @LEWA imi place ideea, dar nu vad textul pe care l-am cerut. @A n d r a nu prea imi place cadrul in care e surprinsa masina.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.