Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Chinaski

Graphic Designer
 • Content Count

  4568
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1182 Legendary

2 Followers

About Chinaski

 • Rank
  the genius of the crowd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Minimalism is my language.

Previous Fields

 • Real name
  Cristi

Recent Profile Visitors

13143 profile views
 1. Chinaski

  closed
 2. Chinaski

 3. Chinaski

  păi da nu-i așa? niște covere:
 4. Chinaski

  @RW Liviu99 https://i.imgur.com/HQ7aodK.jpg pentru HD
 5. Chinaski

  smă ierți, am misinterpretat
 6. Chinaski

  a?
 7. Chinaski

  Pațanii, după cum v-am mai zis, eu am reînceput să activez ca designer (nu doar de bz zic) și am zis să-mi public deja unele lucrări. Ca să fiți la curent cu ce fac, mă puteții urmări pe portofoliu ăsta de aici. Asta până îmi deschid portofoliu pe Behance / îmi fac vreo pagina pe IG. Mizez pe feedback-ul și suportul vostru. Vă pup. Aveți aici link-ul:
 8. Chinaski

  Pentru prima postare din acest portofoliu voi posta primul meu Brandbook realizat recent. Țin să menționez că nu este complet și mai necesită anumite retușări / adăugiri. Alte lucrări voi posta pe parcurs.
 9. Chinaski

  pusă pe repeat day n nite când voi scăpa de restanța de la educația fizică
 10. Chinaski

  Închis la cerere.
 11. Chinaski

  sănătate
 12. Chinaski

  păi, să nu crezi că am eu mai mult ca tine și nici de la părinți tare nu cer tre să te ducă capu oleacă
 13. Chinaski

  Unicele lucrări care arată bine sunt alea peste care arunci glitch-u în Ae. De aia cred că și îl bagi peste tot. Însă ar cam trebui să lucrezi la basic things și doar după să treci la chestiile mai complicate. Încearcă să folosești cât mai puține efecte pe text. Nu arată deloc bine acel emboss dacă nu știi a te folosi de el. Bazează-te pe Drop Shadow, Outer Glow și Gradient. The less of them, the better. Celelalte îs folosite pentru a crea efecte speciale în lumea design-ului industrial. "Secretul" e să știi să combini font-urile între ele. Iar să combini 2 font-uri e mai greu decât pare. Mă rog, pe b-zone bagi un text principal și un Visitor / 04b03 ca secundar. În ceea ce ține de logo-uri - mai greu. Eu de obicei mă joc cu un singur font și le ajustez pe Bold / Italic / Black, etc. în dependență de cum îmi pare mai ok aspectul. Vezi cum alegi culorile. Sunt culori care pur și simplu nu se combină între ele. Pe net sunt o grămadă de colors combinations / palettes. Sau dacă bagi un text roșu, atunci scoate în evidență și un element roșu de pe stock. Nu arunca din pod textul. Referitor la astea două logo-uri: 1. O combinație tipică de alb & albastru ar fi mai ok dpdv vizual decât un albastru desaturat. 2. Textul e prea lung on a single row. Încearcă Las Venturas / School Instructors (sub el). S-ar primi și textul mai mare & evidențiat și ar arăta și mai bine. 3. Iconițele alea de sub textul principal nu stau ok, caută altfel cum să le combini. 4. Cei care au cerut logo-urile, presupun că vor să scoată în evidență ”X Generation” mai mult un pic. 5. Când pui logo-ul într-un spațiu izolat, fulgii aia îl fac să arate destul de aiurea (se vede dreptunghiul ăla în care ai lucrat, ca și cum ar fi într-o ramă). Ca să faci să fie mai slight, șterge cu Eraser fulgii aia care intră pe jumătate în imagine și poate chiar îi faci un pic mai rar, vezi și tu.
 14. Chinaski

  băi eu când mă zaibesc de un loc, îmi iau laptopul și o fut și trăiesc radi pricola într-o țară nouă da mă zaibesc eu des
 15. Chinaski

  bro, îs în Moldova, dar nu pe mult timp, degrabă iar mă pornesc în jurul lumii uite am revenit pe design ca side-hustle pe lângă facultate mă apuc de proiecte (până când le fac gratis), vorbesc cu oameni diferite idei de afaceri, pe unde pot mai fac și eu bani de pe asta nu stau pe loc karoce. tu cum?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.