Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

old TheMistery

Member
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

About old TheMistery

  • Birthday 08/05/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    SA-MP / Tuica mici bere si gagici

Previous Fields

  • Real name
    Dragos

Recent Profile Visitors

329 profile views

old TheMistery's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Nume in joc: TheMistery Level: 28 Factiunea din care faci parte: San Fierro Taxi Cab Co. Pachetul dorit: 1 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Desigur. Numar de telefon: 200-8877 Anuntul: 24/7 Temple va asteapta cu tigari, brichete si multe altele. Alte precizari: Daca se poate sa mai fie 'ajustat' nitel anuntul. Mi se pare cam fad, dar nu prea gasesc altul.
  2. Nickname: TheMistery Level-ul detinut: 28 Factiunea din care faci parte: San Fierro Taxi Cab Co. Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Desigur. (scriu nitel mai incet) Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: De acord. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: In afara ca scriu mai incet, va multumesc! Apropo este primul meu live, nu cunosc prea in detaliu.
  3. Nickname: TheMistery Rank: 1 Data sedintei: 5.08.2014 Motivul absentei: Este ziua mea de nastere, fac 15 ani si sunt plecat o zi. Alte precizari: Mersi Dume. Ne vedem miercuri.
  4. Nume in joc: TheMistery Level: 27 Factiunea din care faci parte: San Fierro Taxi Cab Co. Pachetul dorit: 1 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Desiugr. Numar de telefon: 200-8877 Anuntul: Victin LS va asteapta cu preturi acesibile pentru imbracaminte si accesorii. Alte precizari: Multumesc.
  5. Nume in joc: TheMistery Level: 27 Factiunea din care faci parte: San Fierro Taxi Cab Co. Pachetul dorit: 1 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Desigur. Numar de telefon: 200-8877 Anuntul: Cumpar bussiness in valoare de: 100.000$ Alte precizari: Fiind prima oara cand incerc as dori sa stiu daca se poate pe parcur sa schimb anuntul.
  6. LV Taxi cea mai buna factiune

  7. Maaaaaaaaaaaan Wher are You !

    1. Show previous comments  1 more
    2. old TheMistery

      old TheMistery

      Sorry, friend*

    3. Whisper.

      Whisper.

      if You want Come again Just /Call me ! Good Luck bro :)

    4. old TheMistery

      old TheMistery

      I will do it man. but in this summer in vacation. Because of school i can't play a while.

  8. Nick: TheMistery Level: 22 ID-ul skinului este: 68 Alte precizări: Nimic
  9. Salut baieti. Voi intra mai pe seaara sa fac raportul. Apropo Tyler vei ca saptamana viitoare voi fi plecat la tara in Calarasi. Te rog sa arunci un ochi la Vacante(Topic)
  10. * Nick: TheMistery * Rank: 1 * ECHIPA: Drumuri * Invoire [sedinta / antrenament]: antrenament * Data / Ora: 28.02.2014/19-20 * Lipsesc DIN motivul: sunt plecat la Bunici. * Alte precizari:? Multumesc.
  11. Nick:TheMistery * Rank: 1 * Echipa: Roads * Invoire [sedinta / antrenament]:antrenament * Data/Ora: 20:00 * Lipsesc din motivul:Un deces recent neasteptat. * Alte precizari?:Multumesc mult.
  12. SFPD >>> Calea maestrilor.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.