Jump to content

Editia 1 de sugestii a fost inchisa. Puteti vota sugestiile favorite aici

Adi007

RPG Administrator
 • Content Count

  6814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Adi007

 1. Adi007

  Se rezolva la update.
 2. Adi007

  M-ar ajuta sa stiu cum l-a omorat, poate un video, desi ma indoiesc ca ai chiar acum. Mai sunt diverse cazuri in care poti sa omori coechipierii, de exemplu era un caz in care daca tragi cu shotgun prin ferestrele unei masini, unele gloante atingeau jucatorul, dar serverul credea ca a atins doar masina. Daca faci rost sau cunosti pe cineva care mai are cazuri de genul, sau un video, spune-le sa posteze aici, mersi :).
 3. Adi007

  Pentru rank 5 nu exista numar de zile necesar, iti da liderul cand doreste. E adevarat, pe /raport n-ar trebui sa scrie ca trebuie sa primesti astazi, se va corecta.
 4. Adi007

  Se rezolva la restart.
 5. Adi007

  @AT NicFTW La atm nu e bug, asa e facut. Iti poti re-deschide interfata intrand in pickup doar dupa ce trec vreo 30 secunde dupa ce s-a inchis interfata ultima oara (restrictie pusa din cauza unor limitari SA:MP). Sau, poti scrie /atm si va functiona indiferent cat timp a trecut.
 6. Adi007

  Nu s-a facut update la site inca, asa ca skillul real e cel din joc, nu e bug.
 7. Adi007

  DS Stock nu poate disparea. Parerea mea ca daca mai erau 2-3 asa cum spui tu, atunci s-au cumparat pana ai dat tu buy si n-ai mai observat. Oricum, caz in care sa dispara stock nu exista, nu e bug. T/C.
 8. Adi007

  Ar trebui sa se rezolve dupa restart.
 9. Adi007

  Din cate stiu a rezolvat KillerFish problema asta.
 10. Adi007

  Se rezolva, mersi.
 11. Adi007

  Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină script ci mai degrabă de website. Voi muta topicul în secțiunea corectă să se ocupe web developerul de problema ta. O zi bună.
 12. Adi007

  Read the update, please. You lose it even before 24 hours if you don't plant on it within 1 hour or if your plants die.
 13. Adi007

  Am verificat calculele, nu e bug.
 14. Adi007

  Se va rezolva la restart. Intr-un astfel de caz, cei cu 10 vor trece automat la 5vs5 si random din echipa le vor fi scosi membrii pana vor ajunge la 5 maxim in echipa.
 15. Adi007

  Se va rezolva, mersi.
 16. Adi007

  E din SA:MP.
 17. Adi007

  Deja s-a raportat, se va rezolva.
 18. Adi007

  Se rezolva la restart, mersi.
 19. Adi007

  Am mai mentionat in niste topicuri. Am gasit problema despre care vorbiti, este vorba de cazul in care imediat dupa ce oferiti wantedul, bagati in jail acel jucator inainte sa se implineasca acele 3-6 minute dupa care ati primi punctele. Se va rezolva.
 20. Adi007

  O zi buna.
 21. Adi007

  Observ ca inca are km respectivi, nu ti s-au resetat, a fost o problema vizuala. Se va rezolva.
 22. Adi007

  @Kane E un bug rar la care nu am gasit inca rezolvarea, apare foarte rar. Cand ti se va mai intampla, tasteaza comanda /cpdebug si fa un SS la mesajul care iti va aparea in chat in urma tastarii comenzii, dupa care revino cu un topic nou la bug reports, mersi :).
 23. :))) Se va rezolva. Oricum din cate stiu iti scoate arma daca dai DMG cuiva ca sofer.
 24. Adi007

  Am identificat problema, mersi. Problema apare atunci cand jucatorul intra in jail inainte sa se implineasca acele 3-6 minute in care ti s-ar oferi punctul de raport. Se va rezolva la restart.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.