Jump to content

stefmeister

Donator
  • Posts

    1209
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stefmeister

  1. 12 minutes ago, V i d i r i c said:

    Ma refer ca nu are deaface cu B-zone-ul, Andra Gogan, Un laptop si ceva editat acolo. Si am stricat o generatie cu asta?

    Nu are legatura cu b-zone cum ai tu legatura cu realitatea, in poza de pe laptop e Bobo si Kelton ( si cred ca au si ei putina legatura cu b-zone ), daca habar nu ai de ce te crezi tu asa destept? tii mortis sa fii bagat in seama?

     

    TLG AdyWTF La fel si tie

  2. 12 minutes ago, V i d i r i c said:
    • Titlul topic-ului trebuie să corespundă cu contextul meme-ului (ex.: "Acel moment când ---", unde "---" se completează în funcție de contextul meme-ului). Nu redenumiți un topic "Memes by <nume>". Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal.
    • Fiecare topic creat trebuie să conțină un singur meme, nu mai multe. Altfel, veţi primi un avertisment verbal, iar topicul va fi arhivat.
    • Topicurile vor fi închise după 72 de ore de la deschidere.
    • Postarea meme-urilor non-OC (OC = creaţie proprie) este interzisă. Încălcarea acestei reguli va duce la primirea unui avertisment verbal şi la arhivarea topicului.
    • Postarea meme-urilor care nu au legătură cu B-Zone sau cu activităţile comunităţii (cum ar fi gamingul) este interzisă. Încălcarea regulii duce la arhivarea topicului şi la primirea unui avertisment verbal.
    • Folosirea opţională a acestui watermark. Pentru a aplica watermarkul, folosiţi website-ul watermark.ws, adăugând watermarkul transparent şi, preferabil, undeva în colţul meme-ului.
    • Se permite folosirea limbajului obscen, glumelor sadice, sarcastice (chiar şi la adresa altor persoane) etc., ATÂT TIMP cât sunt amuzante şi cât nu atacă în mod direct o persoană. Întrecerea limitei va fi sancţionată cu avertisment verbal, avertisment sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei.
    • Se permite folosirea pozelor cu persoanele reale, atât timp cât nu se încalcă regula de mai sus.
    • Pentru a crea un meme puteți folosi acest link.

    @BIS aka OldNab

    Puradelule, si ce legatura are meme-ul cu ce ai postat tu ca nu inteleg? nu iti place titlu sau culoarea textului?

  3. 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said:

    Nu e foarte amuzant, dar felicitari pentru munca depusa.

    Meme nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie amuzant, meme-ul e defapt o imagine care transmite un mesaj cat 1000 de cuvinte, bai moderatorule, nici atata lucru nu stii? si culmea esti moderator la bgag.

  4. Si ce e asa amuzant ca cineva e chel? Cheloo are chelie, Tupac era chel, Marcel pavel e chel, Pitbull e chel si nu imi vine sa rad cand i vad....mai nou radem si la bancuri cu Cioc Cioc?

  5. 10 hours ago, NUSUNTODION said:

    Majoritatea persoanelor care zic ca Meme-ul asta e slab sunt aceleasi persoane care inca fac Meme-uri cu Tampa, FnZ. si Exploit. =))

    Sau nu stiu ce e ala un meme ... adica 80% din aia care posteaza pe aici... multi nici nu au facut un meme, sau unul cum ai zis tu si comenteaza cu 'slab' etc.. si culmea unii sunt si moderatori..

  6. 14 hours ago, AT NicFTW said:

    Multumesc tuturor ce au participat la acest Sondaj. Chiar daca nu am schimbat nimic am aratat ca suntem o comunitate puternica si daca vrem ceva cu adevarat vom face si suntem uniti!

    Mi-a placut sa vad cum foarte multi playeri in fiecare zi si ora intrau la acest sondaj si comentau, lasau un vot si altele. Sa ramaneti tot asa, chiar daca a scazut comunitatea au ramas foarte multi playeri de elita aici si asta este de apreciat. #ThanksForAll!

    Prin `suntem o comunitate puternica si daca vrem ceva cu adevarat vom face si suntem uniti` se traduce ` e usor sa manipulezi niste copii cu un topic` daca tot voiai sa faci ceva util pentru comunitatea faceai un topic gen `cum sa ajutam b-zone sa rezolve restarturile` ( inainte sa gaseasca ei problema ), voi sunteti generatia cu parintii `il vrem inapoi pe ceausescu` si deaia nu o sa evoluati niciodata, logica topicului e "de ce sa evoluam, sa ramanem prosti cum am fost ca e mai simplu, e complicat sa fii destept" ce vi se pare asa complicat webul?, norma ca pe viitor o sa se adauge alte chestii si o sa devina mai usor de utilizat.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.