Jump to content

Kazumo

Member
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Radu

Recent Profile Visitors

989 profile views

Kazumo's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kazumo

    Salut B-Zone

    Wb! (Nu WallBug )
  2. Mereu 2k au fost maestrii DLC-urilor, mai ale la Borderlands, era de asteptat sa apara si DLC-uri...
  3. Ti-au iesit unele foarte bine, iar altele bine , nu am ce reprosa, bravo!
  4. Depinde frate, poate da BSOD si el nu a precizat, sau are pur si simplu virusi...dar ai dreptate probabil cel mai posibil e de la pasta de la procesor!
  5. Nickname Pe Forum : Kazumo Varsta Dumneavoastra : 15 Cate ore petreceti la scoala : 6-7 cam asa...
  6. Si eu sunt la fel, unii da, unii nu, iar noi nu avem profesoare tinere cu care sa ne permitem sa facem ce faceti unii din voi , insa trebuie sa recunosc, Franceza, Romana, sunt aproape la fel de faine ca sportul, profesorii abia daca tin orele, in rest, aruncam cu markere prin clasa, simulam al II-lea razboi mondial cu hartii, si profa intra cu noi in joc, profa de Franceza face baza de orice cuplu din clasa La matematica, daca te doare capul si iti vine sa vomiti, esti un nesimtit care nu e atent si trebuie sa iesi afara pentru ca ai absenta pe ziua de azi iar maine te va asculta si sigur iti va da 1
  7. Apa plata, eu nu tolerez minerala, am auzit si eu ca e cancerigena si ca poate produce piatra la rinichi, si nu-mi mai aduc aminte cate lucruri ne-a spus profesoara de chimie despre apa minerala...si asa nu-mi place.
  8. Kazumo

    Heyooo!

    Va multumesc
  9. Kazumo

    Heyooo!

    Multumesc, chiar imi place comunitatea!
  10. Si eu eram ca majoritatea dintre voi, pana am inceput sa stau cate 8 ore la PC in timpul saptamanii cand aveam scoala, iar acum stau tot cam la fel, pentru ca mai ies pe afara, dar eu am probleme, eu fiind la scoala in ultima banca, pana la tabla eu vad in ceata, probabil port mai mult decat bunicul meu, asta e. Vreau neaparat sa ma duc la control la ochi, pentru ca sigur am problema de vedere!
  11. Kazumo

    Salutare - Mr.dReaM

    Salut si bine ai venit! Nu-ti fa griji, sigur vei fi primit
  12. Kazumo

    Sall

    Heyooo! Bine ai venit!
  13. Kazumo

    Metin2

    La level 34 am parasit metinu', devenise deja extraordinar de monoton, si eu cred ca lumea-l joaca doar pentru ca-i in Romana, cel putin la mine in oras, sunt unii carora daca le spui de un alt joc te intreaba: E in Romana!? Eu: Nu El: A atunci e naspa ba'! Si ma opresc ca dau in alt subiect, dar asta e parerea mea, pierdere de timp.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.