Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gabytw110

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gabytw110

  1. Gabytw110

    Tombola B-Zone

    Nickname: Gabytw110 Level: 9 Sunt jucatorul cu numarul: 69 Alte precizari:
  2. Nick: Gabytw110 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Gabitu B-Zone Dimensiuni: Nu stiu Alte precizari:
  3. Nume: Gabytw110 Level:4 Factiune: Nu am Masina care o detin: Inchiriez un elegy
  4. Nume: Gabytw110 Level: 4 Poza cu [/stats]: Poza cu[/licenses]: Alte precizari: P.S BANII II AM CASTIGATI DIN EVENTU CU SMS SI DE LA MISIUNEA CU INIMI
  5. Aaa scuze nu am stiut imi cer scuze de deranj
  6. Nick: Gabitsu Nickname-uri anterioare: Varsta reala: Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sociabil amabil politicos vorbaret morocanos ambitios iubitor intelegator rabdator silitor harnic Level: 7 20/26 rp De cat timp joci pe server: De cateva zile Cat timp joci zilnic ( fara /sleep ): Pai stau cam toata ziua In ce interval oral activezi ( aproximativ ): :09:00-22:00 Poza cu /stats: Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: De ce ai parasit factiunea anterioara: De ce doresti sa intrii in Los Santos Taxi Company ( minim 20 cuvinte ): Pai sincer imi place foarte mult si sunteti oameni destul de ok si decenti si imi place sa cursez De ce crezi ca Los Santos Taxi Company este factiunea potrivita pentru tine: Pentru ca imi place Cunosti locatiile importante de pe server?: Da Stii regulile Los Santos Taxi Company?: Da Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:1 deranj event Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Esti pe Blacklist la o anumita factiune? ( daca da, la care? ): Niciuna Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Los Santos Taxi Company pentru minim 2 saptamani?: Normal Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Los Santos Taxi Company?: Normal ca da De cate ori pe zi intri pe forum?: De multe Specifica cel putin 2 cerinte minime pentru a fi acceptat: Level 5 si sa stau 2 saptamani minim Alte precizari?: Sper sa intru Eu nu-s poet... Direct ! Sunt un motor de Chevrolet, Old school ca un Corvette , O spun și mă repet ! Am lirică Bugatti , Tehnici Maserati , Flow rapid de Kawasaki , Flava de Aston Martin.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.