Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Cloud ATENTAT

Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Cloud ATENTAT

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/08/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Vali
 • RPG2 Nickname
  Kunter

Recent Profile Visitors

458 profile views
 1. Cloud ATENTAT

  -- Nick: lumia4 -- Level: 7 -- [/stats] dinainte de problemă: http://imgur.com/YW5uzmd -- [/stats] după problemă: http://imgur.com/YW5uzmd -- Descrierea problemei: Am bagat un email gresit si nu am acces sa il schimb. -- Informații folositoare: vreau sa imi schimbati email in : wolf.polar10@gmail.coms (fara s dar imi da email protection)
 2. Cloud ATENTAT

  Donator
 3. Cloud ATENTAT

 4. Cloud ATENTAT

  Bine v-am gasit!
 5. Cloud ATENTAT

  NU SUNT KUNTER.CAPONE Bine v-am gasit!
 6. Cloud ATENTAT

  Bine v-am gasit!!!
 7. Cloud ATENTAT

  Salutare tuturor!
 8. Cloud ATENTAT

  Bine v-am gasit pe toti!
 9. Cloud ATENTAT

  - Nick-ul tau: Kunter - Prenume: Valy - Varsta: 15 ani. - Locatia: Bucuresti. - Ocupatie: Elev. - Jocul(rile) preferat(e): CS:GO, SA:MP. - Hobby-urile tale: Fotbal, fete, etc. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Valy, am 15 ani si locuiesc in Bucuresti. Fac fotbal de la varsta de 5 ani si imi place ceea ce fac, totusi mai imi place sa fac si altceva pe langa fotbal de exemplu sa stau cu prieteni, sa ma joc SAMP etc. Sunt: amuzant (in bunele maniere), nu sunt omul care sa se certe, sunt prietenos, si imi place sa muncesc. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiam de mult dar regret ca nu m-am apucat mai devreme - Alte precizari?: Salutare tuturor!
 10. Cloud ATENTAT

  Nume în joc: Leonardo_DiMateo Nume/conturi anterioare: Nu am avut. Level-ul caracterului din joc: 13 Poza cu [/stats] şi [/skill 7]: http://imgur.com/ue1jRS3,mAdOj8E De cât timp jucaţi pe B-Zone? O luna jumate. Intervalul de timp în care joci: 9:00-22:00 in vacanta/weekend, 18:00-23:00 cand am scoala Câte ore acorzi jocului pe zi? (fără [/sleep]): 13 in vacanta/weekend, 5 cand am scoala Facţiuni anterioare şi rank-ul deţinut în acestea: The Tsar Bratva-Rank 1 De ce ai părăsit facţiunea anterioară? (link demisie/motiv demitere):Ei m-au demis din cauza ca am picat testul. Cel mai mare rank deţinut într-o facţiune: Nu am avut rank mai mare de 1. Ai mai făcut parte din Tow Truck Company? (dacă da, specificaţi motivul pentru care aţi ieşit/aţi fost demişi): Nu, nu am mai facut parte. Eşti de acord cu faptul că dacă vei demisiona după mai puţin de 2 săptămâni vei fii demis cu 60/60 FP?: Da sunt. Ai fost sancţionat vreodată?(ban, warn, jail, mute); De ce? Mute, spam(Nu se va mai intampla) Eşti pe blacklist-ul vreunei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu. Eşti de acord să achiţi suma cerută de facţiunea respectivă în maximum 5 zile pentru a fi scos de pe blacklist?: Da sunt de acord. De ce vrei sa intri în Tow Truck Company şi cu ce crezi că se ocupă această facţiune? (minim 30 de cuvinte): Eu vreu sa intru in Tow Truck Company deoarece imi place sa trectez masina, sa conduc, sa imi fac prieteni noi si alaturi de ei sa ma distrez. Ai capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical? Da, am. Eşti conştient că Tow Truck Company este o facţiune serioasă şi glumele de prost gust nu-şi au locul aici? Da sunt constient de acest lucru. Eşti capabil să lucrezi în echipă? Da sunt capabil. Cunoşti regulamentul serverului? Da il cunosc. Cunosţi regulile facţiunii? Da. Îţi vei respecta atât colegii de rank 1 cât şi liderul? (în caz contrar vei fi demis): Desigur. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu accetat in aceasta factiune
 11. Nick: Leonardo_DiMateo Rank: 1 Screenshot-uri: http://imgur.com/a/0ojkW#0
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.