Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Cloud ATENTAT

Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Cloud ATENTAT

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/08/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Vali
 • RPG2 Nickname
  Kunter
 • RPG4 Nickname
  Cloud

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Cloud ATENTAT

  -- Nick: lumia4 -- Level: 7 -- [/stats] dinainte de problemă: http://imgur.com/YW5uzmd -- [/stats] după problemă: http://imgur.com/YW5uzmd -- Descrierea problemei: Am bagat un email gresit si nu am acces sa il schimb. -- Informații folositoare: vreau sa imi schimbati email in : [email protected] (fara s dar imi da email protection)
 2. Cloud ATENTAT

  Donator
 3. Cloud ATENTAT

  Nickname(obligatoriu): Kunter Mod-ul dorit(obligatoriu): Radar Descriere mod(obligatoriu): Radarul cu locatii importante 2015 Imagine / Video(optional): Alte precizări(optional): Dau +1.
 4. Cloud ATENTAT

 5. Cloud ATENTAT

  Bine v-am gasit!
 6. Cloud ATENTAT

  NU SUNT KUNTER.CAPONE Bine v-am gasit!
 7. Cloud ATENTAT

  Bine v-am gasit!!!
 8. Cloud ATENTAT

  Salutare tuturor!
 9. Cloud ATENTAT

  Bine v-am gasit pe toti!
 10. Cloud ATENTAT

  - Nick-ul tau: Kunter - Prenume: Valy - Varsta: 15 ani. - Locatia: Bucuresti. - Ocupatie: Elev. - Jocul(rile) preferat(e): CS:GO, SA:MP. - Hobby-urile tale: Fotbal, fete, etc. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Valy, am 15 ani si locuiesc in Bucuresti. Fac fotbal de la varsta de 5 ani si imi place ceea ce fac, totusi mai imi place sa fac si altceva pe langa fotbal de exemplu sa stau cu prieteni, sa ma joc SAMP etc. Sunt: amuzant (in bunele maniere), nu sunt omul care sa se certe, sunt prietenos, si imi place sa muncesc. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiam de mult dar regret ca nu m-am apucat mai devreme - Alte precizari?: Salutare tuturor!
 11. Cloud ATENTAT

  Nume în joc: Leonardo_DiMateo Nume/conturi anterioare: Nu am avut. Level-ul caracterului din joc: 13 Poza cu [/stats] şi [/skill 7]: http://imgur.com/ue1jRS3,mAdOj8E De cât timp jucaţi pe B-Zone? O luna jumate. Intervalul de timp în care joci: 9:00-22:00 in vacanta/weekend, 18:00-23:00 cand am scoala Câte ore acorzi jocului pe zi? (fără [/sleep]): 13 in vacanta/weekend, 5 cand am scoala Facţiuni anterioare şi rank-ul deţinut în acestea: The Tsar Bratva-Rank 1 De ce ai părăsit facţiunea anterioară? (link demisie/motiv demitere):Ei m-au demis din cauza ca am picat testul. Cel mai mare rank deţinut într-o facţiune: Nu am avut rank mai mare de 1. Ai mai făcut parte din Tow Truck Company? (dacă da, specificaţi motivul pentru care aţi ieşit/aţi fost demişi): Nu, nu am mai facut parte. Eşti de acord cu faptul că dacă vei demisiona după mai puţin de 2 săptămâni vei fii demis cu 60/60 FP?: Da sunt. Ai fost sancţionat vreodată?(ban, warn, jail, mute); De ce? Mute, spam(Nu se va mai intampla) Eşti pe blacklist-ul vreunei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu. Eşti de acord să achiţi suma cerută de facţiunea respectivă în maximum 5 zile pentru a fi scos de pe blacklist?: Da sunt de acord. De ce vrei sa intri în Tow Truck Company şi cu ce crezi că se ocupă această facţiune? (minim 30 de cuvinte): Eu vreu sa intru in Tow Truck Company deoarece imi place sa trectez masina, sa conduc, sa imi fac prieteni noi si alaturi de ei sa ma distrez. Ai capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical? Da, am. Eşti conştient că Tow Truck Company este o facţiune serioasă şi glumele de prost gust nu-şi au locul aici? Da sunt constient de acest lucru. Eşti capabil să lucrezi în echipă? Da sunt capabil. Cunoşti regulamentul serverului? Da il cunosc. Cunosţi regulile facţiunii? Da. Îţi vei respecta atât colegii de rank 1 cât şi liderul? (în caz contrar vei fi demis): Desigur. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu accetat in aceasta factiune
 12. Cloud ATENTAT

  Informatii reale: Prenume real: Valy Varsta: 11 ani Profilul liceului in care te aflii (pentru cei de scoala generala, specificati profilul la care va veti duce): Liceul de sport Mircea Eliade. Cum va vedeti peste 20 de ani?: Un mare fotbalist cu limba engleza foarte bine stapanita. Ce meserie doriti sa aveti?: Fotbalist. Ce va pasioneaza?: Pe mine ma pasioneaza fotbalul si engleza. Informatii virtuale: Nickname in joc: Leonardi_DiMateo Nickname-uri anterioare: Nu am avut. Level-ul caracterul din joc: 10 De cat timp jucati pe B-Zone? De o luna jumate Factiuni anterioare: The Tsar Bratva Cel mai mare rank detinut intr-o factiune: Rank 1 Ultimele 2 factiuni din care ati facut parte: The Tsar Bratva De ce nu mai faceti parte din ultimele 2 factiuni(daca ati demis / ati fost demisi specificati motivul): Pentru ca liderul nu a fost multumit de scorul de la war. Link catre demisie (daca exista): Nu exista Ai avut ban? (daca da, de ce si de cate ori): Nu. Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ati primit: 0/3. Cate ore acorzi jocului pe zi (fara /sleep)?: 13 in vacanta, 6 cand am scoala. In ce interval orar joci?: 9:00-22:00 in vacanta, 17:00--23:00 cand am scoala. Ai mai facut parte din NR?(daca da, specificati motivul pentru care ati iesit / ati fost demisi): Esti pe blacklist-ul vreunei factiuni? (specifica): Nu. Esti de acord sa achiti suma ceruta de factiunea respectiva in maximum 5 zile pentru a fi scos de pe blacklist?: Da. De ce doresti sa intri in News Reporter? (minimum 20 de cuvinte): Eu vreu sa intru in NR pentru ca vreau sa am noi prieteni, sa ma distrez alaturi de ei si sa imi dai silinta fata de factiune. Cu ce crezi ca se ocupa News Reporter? (minimum 20 de cuvinte): NR se ocupa cu anunturile pentru jucatorii cu level mai mic decat 5 si sa faca live-uri cu jucatorii. Poza cu /stats si /time: http://imgur.com/9rtxxTl Bara RPG (cea mica, nu cea mare) (my stats): Esti de acord cu faptul ca daca vei demisiona dupa mai putin de 2 saptamani vei fii demis cu 60/60 FP?: Da. Esti de acord cu faptul ca liderul va hotara dupa 2 saptamani daca esti avansat la rank 2 sau demisionat?: Da. Esti capabil sa lucrezi in echipa?: Da sunt. Cum comentezi "Varietatea este insusi condimentul vietii, e ceea ce ii da gust." ?(minimum 20 de cuvinte) In viata poti alege multe lucruri pe care sa le faci si ai dreptul de a alege din toate acestea, sunt in varietate larga. Daca nu ar fi aceste lucruri atat de diferite si numeroase viata ar fi plictisitoare, traita in acelasi mod de toata lumea, deci fara gust. Esti constient de sanctiunile pentru atitudinea nepotrivita, fata de orice player al comunitatii?: Desigur. Ai citit si invatat regulamentul, informatiile si ghidul incepatorului cat si celelalte topic-uri informative?: Da. Care sunt 2 criterii pentru a intra in News Reporter?: Cei 7 ani de acasa, minim level 5 Iti vei respecta atat colegii de rank 1 cat si liderul?: Da Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat sper sa fiu acceptat.
 13. Nick: Leonardo_DiMateo Rank: 1 Screenshot-uri: http://imgur.com/a/0ojkW#0
 14. Nume în joc: Leonardo_DiMateo Level: 10 Vârstă (reală): 11 ani Facțiunile anterioare (specificați rankul) : nu mai mai fost intr-o factiune Ai avut minim rank 3 într-o facțiune inferioară (facțiune pașnică) [sau superioară - departament, hitmen] : Nu Cel mai mare rank deținut într-o facțiune (precizați facțiunea): nu mai mai fost intr-o factiune Link către demisia din ultima facțiune (dacă nu există precizati motivul demiterii): nu mai mai fost intr-o factiune De ce doriți sa vă alăturați gangului The Tsar Bratva: Pentru ca vreu sa ma distrez si sa acumulez experienta de la cei care o au. Câte ore / zi acordați acestui joc, fara afk ?: 12 in vacanta si 6 ore cand am scoala! Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare (cine minte va fi dat automat afară din gang când se află că a mințit): Nu am avut! Ați avut conflicte cu un membru din The Tsar Bratva ?: Nu Skill-uri la job-uri secundare: Car Mechanic skill 5 si la celelalte 1. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare din The Tsar Bratva ?: Da Ești de acord sa stai minim 2 săptămâni in The Tsar Bratva (în caz contrar vei fi demis cu FP 60/60) ?: Da Vei fi activ (în caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?: Da Vei participa la toate evenimentele gangului The Tsar Bratva (în caz contrar liderul are dreptul să te demită) ?: Da Vei respecta cuvantul rank-urilor superioare,in special cuvantul liderului / a subliderului(in caz contrar vei fi sanctionat dupa caz) ? Da Poza cu /stats: http://imgur.com/tN6qFSe Câte warn-uri ai in joc? (motiv): 0/3 Ai fost sancţionat vreodată de un admin cu minute jail(/ajail)? (motiv): Nu Ați avut ban? (motiv): Nu Ești pe Blacklist la o anumita mafie/facțiune? (specifica): Nu Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu acceptat
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.