Jump to content

IoBaGG

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Gabriel

Recent Profile Visitors

917 profile views

IoBaGG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nume: Smithy Level: 2 Poza cu [/stats]: http://imgur.com/a/BY6Tb Poza cu [/licenses]: http://imgur.com/a/BY6Tb Alte precizari: Multumesc pentru ajutorul acordat.
  2. Nume in joc: [GG]IobaGG Level: 7 RPG2 Bar : Poza cu [/stats]: http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/licenses]: http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/vehicles]:http://imgur.com/dQBzWDi Warn in joc(motiv): N-am avut Ai avut ban pe server?(motiv): N-am avut De cati bani ai nevoie?: In jur de 20-30k daca se poate si mai mult ar fii perfect. Pentru ce ai nevoie de bani?: Locuinta,Masina,Accesorii,level,licente ... Alte precizari: Va doresc un an nou cat mai bun si va multumesc pentru eventualul ajutor acordat.
  3. Level: 7 Nume: [GG]IobaGG Poze cu [/stats]:http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/licenses]:http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/vehicles]: http://imgur.com/dQBzWDi De cati bani ai nevoie: 20-30 k La ce va trebuiesc bani: Level,Locuinta,Masina,Accesori,Licente ... Va multumesc pentru eventualul ajutor acordat. Un an cat mai bun !
  4. Nume in joc: [GG]IobaGG Level: 7 RPG2 Bar : Poza cu [/stats]: http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/licenses]: http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/vehicles]:http://imgur.com/dQBzWDi Warn in joc(motiv): N-am avut Ai avut ban pe server?(motiv): N-am avut De cati bani ai nevoie?: In jur de 20-30k daca se poate si mai mult ar fii perfect. Pentru ce ai nevoie de bani?: Locuinta,Masina,Accesorii,level,licente ... Alte precizari: Va doresc un an nou cat mai bun si va multumesc pentru eventualul ajutor acordat.
  5. Nume in joc: [GG]IobaGG Level: 7 Poza cu [/stats]:http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/licenses]:http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/vehicles]:http://imgur.com/dQBzWDi RPG2 Bar: Este in semnatura Ai luat vreodata warn/ban(Motivul): Nu,n-am luat De cati bani ai nevoie?: In jur de 20-30k sau daca doriti mai mult... Pentru ce iti trebuie acesti bani?: Licente,Locuinta,masina noua,level si pentru cateva accesori. Alte precizari: Va doresc un an cat mai bun si va multumesc pentru ajutorul acordat si pentru faptul ca mai exista astfel de persoane.
  6. Nume: [GG]IoBaGG Level:7 Poza cu [/stats]:http://imgur.com/a/DoZnA Poza cu [/licenses]:http://imgur.com/a/DoZnA Alte precizari: Va multumesc enorm pentru ca exista si astfel de persoane.
  7. Nick: [GG]Iobagg Level: 7 Poza cu [/stats]: http://imgur.com/LzzKqjj Poza cu [/licenses]: http://imgur.com/bN2eGfG Am nevoie de bani pentru: Licente,Casa,Masina noua , level ... Alte precizari: Va doresc un an cat mai bun si multumesc ca mai exista si astfel de oameni ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.