Jump to content

IB Kew si Andrew

Member
  • Posts

    553
  • Joined

  • Last visited

About IB Kew si Andrew

  • Birthday 06/27/2000

Contact Methods

  • Website URL
    http://Steam: Kewster
  • Skype
    facutlamisto

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Aici șa
  • Hobbies
    Gaming,IT

    M
    A
    N
    E
    L
    E

    &

    T
    R
    A
    P
    S
    T
    E
    P

Previous Fields

  • Real name
    Nastase Andrei

Recent Profile Visitors

2021 profile views

IB Kew si Andrew's Achievements

Regular

Regular (8/14)

19

Reputation

  1. IB Kew si Andrew

    T/C . am rezolvat
  2. IB Kew si Andrew

    Am dat totul pe default.Mai nou,acum cateva seri cat stateam pe facebook se facea puricat,aproape fara vizibilitate,si trebuia sa misc monitorul sau unitatea pana cand se potolea si incepea ieri sa se repete acelasi lucru.
  3. IB Kew si Andrew

    Nume : Andrei Ce problema ai ? :Deci, de aseara,totul mergea perfect.Am intrat sa schimb tonalitatea culorilor (Digital Viber) si Brightnessul din Nvidia Control Panel.Motivul? Pentru a avea o vizibilitate mai mare asupra inamicilor din counter strike global offensive. Dupa ce am iesit din joc,am schimbat inapoi setarile default,dar era alt fel.ecranul se vedea putin puricat,pe desktop aproape neobservabil cu niste reflexii mai sterse,ca si cum ar bate soarele in ele,sa spun asa.In schimb in unele spatii negre,gen (Shift+Tab-ul de la steam - Check Screenshots) dar si in jocuri,se vad de asemenea reflexiile si acel puricat sacaitor.Am incercat sa schimb rezolutia,sa dau restart,sa scot calculatorul din priza,sa fixez mai bine cablul de la monitor,dar nici o solutie nu a mers.Va rog sa ma ajutati sau sa-mi spuneti daca mi s-a stricat vreo componenta. O scurta descriere a situatiei: Totul mai sus. Screenshot : http://imgur.com/a/KrbqK Alte precizari : Multumesc! Ofer +!
  4. Nume : Andrei Ce problema ai ? :Deci, de aseara,totul mergea perfect.Am intrat sa schimb tonalitatea culorilor (Digital Viber) si Brightnessul din Nvidia Control Panel.Motivul? Pentru a avea o vizibilitate mai mare asupra inamicilor din counter strike global offensive. Dupa ce am iesit din joc,am schimbat inapoi setarile default,dar era alt fel.ecranul se vedea putin puricat,pe desktop aproape neobservabil cu niste reflexii mai sterse,ca si cum ar bate soarele in ele,sa spun asa.In schimb in unele spatii negre,gen (Shift+Tab-ul de la steam - Check Screenshots) dar si in jocuri,se vad de asemenea reflexiile si acel puricat sacaitor.Am incercat sa schimb rezolutia,sa dau restart,sa scot calculatorul din priza,sa fixez mai bine cablul de la monitor,dar nici o solutie nu a mers.Va rog sa ma ajutati sau sa-mi spuneti daca mi s-a stricat vreo componenta. O scurta descriere a situatiei: Totul mai sus. Screenshot : http://imgur.com/a/KrbqK Alte precizari : Multumesc! Ofer +!
  5. Nume : Andrei Ce problema ai ? :Deci, de aseara,totul mergea perfect.Am intrat sa schimb tonalitatea culorilor (Digital Viber) si Brightnessul din Nvidia Control Panel.Motivul? Pentru a avea o vizibilitate mai mare asupra inamicilor din counter strike global offensive. Dupa ce am iesit din joc,am schimbat inapoi setarile default,dar era alt fel.ecranul se vedea putin puricat,pe desktop aproape neobservabil cu niste reflexii mai sterse,ca si cum ar bate soarele in ele,sa spun asa.In schimb in unele spatii negre,gen (Shift+Tab-ul de la steam - Check Screenshots) dar si in jocuri,se vad de asemenea reflexiile si acel puricat sacaitor.Am incercat sa schimb rezolutia,sa dau restart,sa scot calculatorul din priza,sa fixez mai bine cablul de la monitor,dar nici o solutie nu a mers.Va rog sa ma ajutati sau sa-mi spuneti daca mi s-a stricat vreo componenta. De cat timp aveti problema respectiva ? : De aseara. Screenshot : http://imgur.com/a/KrbqK Alte precizari : Multumesc! Ofer +!
  6. RETIRED !!! Vand TOT.

    1. sNaKs cel Real

      sNaKs cel Real

      Gata Andrew? Ce faci cu TTC?

    2. Duku Official

      Duku Official

      Bă, pm cu contul de pe rpg3

  7. Vand cash pe RPG1 si RPG2 pe iteme CS:GO. Detalii pe skype.

  8. IB Kew si Andrew

    Salut si buna dimineata. M-am lăsat de sporturi din cauza unor probleme de familie. Voi intra pe la 18:00 ca sa prind loc pe b-zone la waruri.
  9. IB Kew si Andrew

    Nume: Kew. Rank: 3 Suma depusa: 50,000$ Motivul amendarii: Kew ramane mai mult decat un nume / Ca sa ajut factiunea. Screenshot: http://imgur.com/c37E7JJ
  10. IB Kew si Andrew

    Nick: Kew Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Copertă/Poster Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/NkdvY Tema (In caz ca nu exista o imagine): As vrea ca foaia sa o taiati in 4,iar pe fiecare bucata sa puneti imaginile ( Le puteti redimensiona daca aveti nevoie) cu putin opacity,iar pe mijlocul imaginii,in fundal,sa scrie mare fi frumos Kewster's Mixed Gaming.Sau doar Mixed Gaming cu un font si niste efecte adecvate. Alte precizari: Multumesc. Ofer +4.
  11. IB Kew si Andrew

    Salut tuturor si welcome celor noi(cei care nu m-au întâlnit pana acum) .
  12. IB Kew si Andrew

    Nick: Kew. Rank: 3 Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul: Nu am net nici azi ,RDS nu au rezolvat problema,postez de la alt WI-Fi de pe telefon Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2 - dar maine promit ca se rezolva. Alte precizari: Imi pare rau ca nu pot ajunge.
  13. IB Kew si Andrew

    Bună dimineața tuturor.Luni spargem la war.
  14. IB Kew si Andrew

    Nick: Kew. Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la:Warurile din 6.01.2015 Motivul: Sunt plecat la niste rude. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Alte precizari: Nu mergea forumul nici la mine,nici altor playeri inainte sa inceapa warul.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.