Jump to content

uS DeviL

VIP
  • Posts

    8031
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by uS DeviL

  1. uS DeviL

    Nick-ul tau: DeviL Server: RPG 1 Descrierea bugului: Mi-am injumatatit raportul si mi-a luat 2 injumatatiri din /stats, iar la raport s-a injumatatit doar o data. Nu am avut intentia sa-l injumatatesc de 2 ori, deci mi-a fost luat 1 half degeaba. Screenshot(s): https://imgur.com/a/f3tDj8x
  2. uS DeviL

    Bun venit, Natan!
  3. uS DeviL

    Bun venit, Robert!
  4. uS DeviL

    Bun venit, Fabian!
  5. uS DeviL

    Bun venit, Hamude!
  6. uS DeviL

    Care nou bro, eu sunt în TTC din 2010, cred că ai uitat numele de DeviL. Am pus bazele facțiunii cu balon. Poate că au fost șterși câțiva, dar asta nu înseamnă că nu e NICIUN membru vechi aici.
  7. uS DeviL

    Cum să nu fie nicun nume greu? Eu văd că sunt pe listă numele grele.
  8. uS DeviL

    Bun venit, Gabriel!
  9. uS DeviL

    Bun venit, Dragoș!
  10. uS DeviL

    Bun venit, George!
  11. uS DeviL

    Bun venit, Alex!
  12. uS DeviL

    Bun venit, Victor!
  13. uS DeviL

    După cum ați văzut, probabil, majoritatea, ieri am părăsit facțiunea. Am făcut-o cu greu, însă dacă nu o făceam eu, urma să fiu demis în cele din urmă din cauza activității. Nu o să dau vina pe acele ore, ci pur și simplu recunosc că de multă vreme acest joc nu m-a mai atras, în special din cauza lipsei de îmbunătățiri care să mă facă să intru cu plăcere. Un alt factor, desigur, este și timpul, care este destul de limitat și vă veți da și voi seama cu cât veți înainta în vârstă că va trebui să vă organizați fiecare părticică de timp și că nu veți mai dori să îl petreceți într-un joc. Nu o să mă lungesc foarte mult, vreau să vă felicit că faceți parte din această facțiune minunată, eu unul din 2010 cu greu am putut să o părăsesc și m-am reîntors de fiecare dată. Așadar, fiți mândri că sunteți mecanici și fiți mândri că sunteți conduși de oameni care au contribuit la ceea ce este TTC astăzi (inclusiv Paul, care acum nu este în Staff, însă locul lui este în Staff-ul permanent indiferent de rangul pe care îl deține). Pe această cale am dorit să las locul unui sublider activ, care are timp și plăcere să joace, nu doar să stea pentru funcție. Eu unul nu am jucat niciodată pentru funcții, deci funcția nu m-a făcut să rămân, așa că îi urez viitorului sublider, în primul rând, să intre cu plăcere și să îl ajute pe Zew ori de câte ori va avea nevoie. Ce am mai avut de spus am spus și în demisie, așa că nu voi repeta. Succes tuturor în viață!
  14. uS DeviL

    @JudgementDay - Primește 1 Avertisment pentru Death Match.
  15. uS DeviL

    Bun venit, Liviu!
  16. uS DeviL

    @JudgementDay - Primește 1 Avertisment pentru Deranj Raport. Data viitoare încarcă videoclipurile la o rezoluție mai mare.
  17. uS DeviL

    @Meek14 - Primește 1 Avertisment pentru Death Match.
  18. - Nume: AleXXXXD - Rank: 6 - Candidatul testat: Paul_ - Rezultat proba teoretică: 0/3 - Rezultat proba practică: 0/3 - Rezultat final: Admis - Alte precizări: Welcome back!
  19. uS DeviL

    @Meek14 - Primește 1 Avertisment pentru Death Match.
  20. uS DeviL

    Bun venit, Ștefănuț!
  21. uS DeviL

    Neața. Chiar dacă mai am o săptămână de inactivitate, de astăzi voi reveni și eu ușor-ușor. Voi ce faceți?
  22. uS DeviL

    @TheShadow - Primește 1 Avertisment pentru Death Match.
  23. uS DeviL

    @ElectroBoY - MihaiTMF primește 1 Avertisment pentru Death Match. Gabymoft - Nu primește nimic. L-ai reclamat la poliție și nu mai poate fi pus pe BL pentru DM, iar jignirea nu este atât de gravă încât să primească BL. P.S.: Data viitoare reclamă toți jucătorii într-o singură postare.
  24. uS DeviL

    @TheShadow - Primesc amândoi câte 1 Avertisment pentru Death Match. Dacă în model scrie să pui și bara RPG, te rog să o pui, nu să ștergi secțiunea.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.