Jump to content

Rough

VIP
  • Posts

    2969
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rough

  1. On 11/2/2021 at 6:17 PM, BIS aka OldNab said:

    Ba are, nu trebuie neapărat să aibă legătură cu comunitatea, ci şi cu activităţile ei. Am scris clar jocuri acolo (adică gaming). Topic redeschis, iar tu consideră-te avertizat.

     

    Dau follow, sunt curios de răspunsuri.

    Te iubesc (no homo), sa-l saluti pe Danut =))

     

    Dupa ce am vazut ca s-a inchis topicu am zis clar, s-a dus pe pl si forumu, da uite ca nu-i asa 

    On 11/2/2021 at 9:13 PM, AIM iNNNix. said:

    Nu prea stiu ce sa zic... din 2013 sunt obisnuit cu acest gta, nu cred ca m as putea adapta la un alt gta :( :lacrima:

    E fix acelasi gameplay, aceleasi mecanici (cica usor actualizate din ce am auzit) numai grafica s-a schimbat.

     

    On 11/2/2021 at 10:17 PM, P3psii said:

     

    E frumos sa vezi un joc asa de bun ca GTA San Andreas primeste atentie din partea Rockstar.

    Poate cu acest remake o sa se bucure si alti copii de el cum ne-am bucurat si noi la varsta lot.

    Intr-adevar, chiar sper sa reinvie sampul si acum cine stie, poate ca-i facut pe alt engine, n-o sa mai fie atat de limitat nici sampul din mai multe puncte de vedere.

     

    On 11/3/2021 at 2:16 AM, R A M O N A A said:

    Eu sper sa fie ceva mai de actualitate si mai de "calitate".. fara jucatori de 10-12 ani tho' 

    Sa fie si jucatori de 10-12 ani, ce are? Noi la 10-12 ani nu ne jucam samp si cerseam ca boschetarii la cnn 1k?

     

    On 11/4/2021 at 6:03 PM, Tupi said:

    Eu zic ca o sa fie ce trebuie, grafica imbunatatita, mai mult content, pretul e putin cam piperat la acest moment ce-i drept dar pentru ceva nou, sa zicem ca merita.

    Se pirateaza stai linistit :))

     

    On 11/6/2021 at 10:35 AM, oC Dr.MonkeY69 said:

    Chiar ma intreb daca o sa fie interes pentru un astfel de mod gen samp si sa fie serverele de san andreas original, jocul fiind altul, refacut pe un alt motor si anume Unreal Engine 4.

    Gandeste-te doar ca e un joc nou si costa 60 de euro pentru ca nu poti lua doar un joc din serie ci toata trilogia (aici ar putea fi o problema din nou, ca is 3 jocuri in unul gen).

    Sa speram c-o sa existe o modalitate sa-l poti separa. Eu zic ca daca astia au reusit sa faca aservere de Gta 5 gen (fiveM), sigur o sa existe si pentru asta o posibilitate.

     

    On 11/6/2021 at 5:02 PM, AnTiDoT ZEW said:

    Sună bine on-paper, dar mai mult ca sigur este utilizat alt engine și nu va fi backwards-compatible cu SA:MP-ul. Pe lângă asta, poate este licențiat DRM și nu-și va lua crack azi-mâine, fiind utilizabil doar de cei care-l și achiziționează. Poate ne surprinde Kalcor cu ceva, dar este foarte puțin probabil.

    Sa se recreeze sampul, acum ramane se vedem ce se inmtapla cu developerii de la samp pentru ca ei au abandonat proiectul si e posibil sa-l reia (sper) odata cu noua editie.

     

    On 11/6/2021 at 8:37 PM, OneShoT said:

    Mi se pare o ideea foarte buna, dupa parerea mea acest nou GTA, daca va fi compatibil cu sampul si se vor putea muta serverele pe acest GTA, toata comunitatea va reinvia, sper eu ca vor fii mai multi playeri ca atunci cand B-Zone avea 4 servere. 

    Ar fii frumos dar nu cred c-o sa fie compatibil cu sampul, cred ca trebuie refacut cumva.

     

    On 11/7/2021 at 8:06 PM, NeXuS. said:

    O fi el piperat, însă după câteva zile se găsește mereu un indian care să-l pirateze și să-l pună pe Filelist ?

    ❤️ :)) 

     

     

  2. Dupa cum bine ati auzit sau nu o sa apara un nou San Andreas si anume Definitive edition,

     

    Ce parere aveti? O sa se faca servere de samp pentru el oare? Sau o fii acelasi engine si o sa fie doar ca un modpack? O sa fie conectat la sampul actual?

     

     

     

     

     

    Mie unul imi surade ideea :))

  3. Skinuri care sa-ti dea boost % la job ( cum e pe adversa)... Defapt ce drq, copati-le ma ideile si implementati-le cu update-uri mai bune, sistemul de pe bh e foarte calumea si chiar interesant insa lipsesc niste chestii care sa-l fi facut mult mai misto.

     

    - Job boost la skill. 

     

    - Adaugare skill 6 - 7 - 8 etc la anumite joburi (gen fish, sa poti da cu barca, sa prinzi 2-3 pesti odata etc.) Si sa platesti eventual 200k 500k etc. ca sa poti face skill upgrade. 

     

    - Adaugati mai multe tipuri de currency-uri cum au aia, Premium points, plm.. (Bzp B-zone points) -> Ai pe ce cheltuii banii samd.

     

    - ADAUGATI MAI MULTE LOCATII GEN MAI APROAPE DE FISH, NU NUMAI LA BUSINESURILE ALEA BELITE DIN LV CA DEVINE REPETITIV CA DRQ SI NUMAI UN BUSINESS PROFITA DE PE URMA ACESTUI JOB SI NU-I CORECT)  sau macar sa-l faceti aleatoriu in range de 500m la orice biz ca sa nu  mai mergem ca maimutele la acelasi loc.

     

    - Adaugati STAGE 1, STAGE 2, etc si culori rainbow (LUCRURI PE CARE AI CUM SA-TI CHELTUIESTI BANII). Pe b-zone nu ai pe ce sa-ti cheltui banii, am toate masinile de care am nevoie (12 la numar + barca + casa) si in afara sa-i pierd la poker (nu prea joc oricum) nu mai am ce drq sa fac cu ei.

     

    - Mariti amenzile la politisti (nu sa-i primeasca neaparat in mana) dar cat sa mai sece din bani pentru ca acum toata lumea rupe pokerul si mi se pare handicapat sa joci poker pe banii din samp ca altceva n-ai ce face cu ei.

     

    - Mariti veniturile (sau adaugati un 0 in plus la economie). E psihologic, cand vezi ca ai facut 2k ti se pare putin chit ca banii au valoare, dar daca dintr-o data vezi 25k 27k 30k etc, parca ai orgasm. (De asta bh si bg si-au pastrat economia cu 100k(bh) = 1k(bzp) sau cv de genul, omul e multumit cand vede multi bani, chit ca nu valoreaza mult). Am auzit de multi care nu s-au apucat de b-z ca cica acolo faci bani putini rau nestiind ca un sunrise e 40k (si nu 10kk).

     

    - Adaugati lucruri pe care sa le poata face playerii pe joc mai des, cum ar fii ideea cu balonul pe care am propus-o mai sus, lucruri in care sa-ti poti investii banii, skinuri premium care sa-ti dea job boost samd (refaceti tot sistemul de skinuri, inapoitati-le banii jucatorilor care deja detin skinuri premium sau etc. si adaugati skinuri cu boosturi ca asta te face sa vrei sa te joci. Skinurile eventual sa expire).

     

    - Sistem pet care sa-ti dea mai multi bani incasati la job + sa faci level up la el in functie de cat de mult faci job (un procent din banii pe care ii faci sa mearga la clan)...

     

    - Decorati orasul cu lucruri noi, cladiri noi, felinare, stalpi, copaci, noi strazi, noi conexiuni dintr-un loc in altul, tunele etc(Sunt sigur ca mush se pricepe la asta si i-ar face placere) (si nu sa-l incarcati ci doar ca sa-l faceti mai interesant/diferit ca nu va mananca toate resursele) sau cel putin zonele populate.

     

    - Trebuie neaparaat facut ceva cu masinile... Adaugati fratilor si voi launch control, stage 1, stage 2, culoare rainbow, culori intermitente ( sa ti se schimbe automat intre 2 culori) sau text miscator, permitere atasare obiecte masini, durabilitate mai mare. (care sa coste sa te rupa la buzunar).

     

    -Adaugati sa puteti jefuii biz-urile playerilor (orice biz) sa primesti wanted 2-3 si ceva de genul si o suma de bani 15k 20k pe acl (si sa-ti ia din rob points)...

     

    - Trebuie sa adaugati mai multe locuri de unde se poate lua wanted, pentru ca sa iesi din jail e usor. Faceti in asa fel incat daca nu raspunde nimeni la /service lawyer sa ai posibilitatea sa platesti tu 40k sa iesi din jail sa nu mai stai dupa toti civilii pirliti care au luat si ei un mandat si vor sa ti-l vanda pe 50k sau nu-ti raspund.

     

    Pentru aia care imi vor zice ca daca-mi place asa mult gm-ul lor sa ma mut acolo, nu e vorba despre asta. Imi place mai mult gamemode-ul b-z, mi se pare mai diversificat si mai aranjat insa cu trecerea timpului si neadaugarea unor lucruri care sa-l  faca mai "nou/interesant" si-a pierdut din farmec.

     

    Mi-l si imaginez pe Kelton cum o sa-mi zica "Nu dorim să copiem alte comunitați, dorim să fim originali.". :)) Pana si cei de pe comunitatile adverse au recunoscut ca au copiat anumite idei de la alte comunitati si acest lucru nu este neaparat o problema.

     

    Pana sa faca aia de la fortnite battlepass nu avea nici dracu asa ceva pentru ca nu se mai gandise nimeni la asta. just sayin'

     

    Idei sunt, poate chiar si mai multe da' mi-e ca scriu aiurea si asa am scris oricum destul. Pentru unii insa trebuie lucrat la ele daca vreti sa iasa ceva calumea (sa speram ca saracu mushroom face fata, din ce vad eu personal el se implica si chiar face calumea ce face + ca a inceput sa posteze si la update-uri acolo. Sa-l platiti bine baieti ca e baiat bun!) @Mushroom Thank' ya shroom. We're counting on you :*

     

  4. Gaborii on duty sa nu mai poata da repair in rasa lor.

     

    Adaugati un cadou care sa pice odata la 45-60 minute. Si sa pice pe harta, sa traga lumea in el si sa primesti bani gold si alte chestii la el in functie de nr de gloante pe care il tragi (asa cum e pe comunitatea adversa) e mai fun asa si tine playerii in priza. Mie unul cel putin mi-a placut

     

    Mai revin si cu alte idei

  5. "Este interzisă alegerea unei teme de tip "random''. Exemple de teme: Alb & Negru, Flori, Păduri, Galaxie, Natură, Animale, Planete, Portrete, Zăpadă, Stele, Răsărit, Apus, Gaming, Celebrități, Modă, Muzică, Mâncare, Anime, Actori, Tehnologie, Călătorii etc.." 

     

     

     

    Topic închis.

  6. 5 hours ago, eB DenysGH said:
    • Display Name: DenysGH
    • Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
    • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - 
    • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Prim Ajutor/Urgenta medicala, pagina se va numi `PRIM AJUTOR ROMANIA`
    • Text(opțional): Salutare oameni buni, numele meu este Gherasim Denis,  apelez la ajutorul vostru, daca ma puteti ajuta as fi foarte recunoscator, ideea este urmatoarea, doresc sa deschid o pagina cu tematica de prim ajutor, sa fie o pagina accesibila pentru oamenii din Romania, unde sa invete cateva informatii elementare despre prim ajutor, daca nu stiti, 98% dintre romani nu stiu sa acorde prim ajutor, prin aceasta pagina, daca as acoperi macar 1%, sunt multumit, insa pe langa informatiile oferite, imi trebuie si o interfata la pagina, nu ma prea pricep recunosc si nu stiu la cine sa apelez.
    • Dimensiuni (opțional): Poza profil Facebook ( Se afișează la 170 x 170 de pixeli în Pagină pe computere, la 128 x 128 de pixeli pe telefoanele smartphone și la 36 x 36 de pixeli pe majoritatea telefoanelor simple. - asta am gasit pe net)
    • Alte precizări (opțional): Citind regulamentul am aflat ca am voie doar o solicitare, daca sunt idei pentru partea asta si ma poate ajuta cineva si pentru un cover, astept PM, multumesc frumos!

    Revin eu cu grafica pentru toate cât mai curând. Dacă dorești să creezi și un website cu tematica aceasta, mă poți anunța și te pot ajuta eu.

     

    https://imgur.com/a/s7ukuFC

     

    • Display Name : Rough
    • Nume anterioare pe forum : Rough
    • Numărul de post-uri : 2k si ceva
    • De ce dorești funcția de designer ( Minim 10 cuvinte) : Voi aveti nevoie. Doresc functia de designer ca sa incasez si eu ceva pe shop.
    • Crezi că ai timpul necesar pentru a te ocupa de cereriile membriilor în fiecare zi? : Da.
    • Ce te deosebește de un alt membru care dorește funcția aceasta?: Imi fac treaba bine, am fost designer si pe filelist.
    • Experiența ta în photoshop : 10 ani.
    • Link către portofoliul tău (obligatoriu) : Nu am un portofoliu. Am mai fost designer si aici prin 2014, am zis sa reaplic totusi deoarece vad ca aveti nevoie.
    • Link către activitatea ta:-
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.