Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Guta

Member
 • Content Count

  719
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 Extraordinary

2 Followers

About Guta

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday March 7

Contact Methods

 • Website URL
  www.youtube.com/user/xxsebyxxro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu Mures
 • Hobbies
  taking care of your kitty

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Guta

Recent Profile Visitors

3388 profile views
 1. retired - remember Walewski

 2. Nick: Walewski Rank:1 Mă învoiesc de la:wars Data activităţii:13.11.2020 Motivul:Nu voi fi acasă, sunt plecat in weekend la bunici. A câta învoire pe această săptămână este?:2/2 Alte precizări: Succes.
 3. Nick: walewski Rank: 1 Mă învoiesc de la: war Data activităţii: 12.11.2020 Motivul: Nu sunt acasa, am antrenament. A câta învoire pe această săptămână este?: 1/2 Alte precizări: succes
 4. Nick: Walewski Rank: 1 Ma învoiesc la: War Data in care se tine activitatea: 05.11.2020 Motiv : Am examene. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Poate intru.
 5. Nick: Walewski Rank: 1 Ma învoiesc la: sedinta / Antrenament / War: War Data in care se tine activitatea: 3/11/2020 Motiv: Nu pot sa intru astazi, nu cred ca ajung acasa la timp. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes, incerc sa ajung.
 6. Nick: Walewski Rank: 1 Ma învoiesc la: War Data in care se tine activitatea: 30/10/2020 Motiv: Sunt plecat de acasa diseara. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes!
 7. Nick: walewski Rank: 1 Ma învoiesc la: sedinta / Antrenament / War: war Data in care se tine activitatea: azi Motiv: sunt pe drum Numarul de invoiri din aceasta saptamana 1 Alte precizari ajung imd, conduc retrag, platesc amenda pt primu war lipsit.
 8. Guta

  Nume: Walewski Level: 100 Facţiune: Red Dragon Triad Mesaj: Felicitari tuturor persoanelor care au ajuns pe aceasta lista, pacat insa ca cei care au fost adevarate legende, au fost stersi de pe aceasta pagina. Sylvyule, de ce te superi pe mine omule asa? Eu cu tine n-am avut nici un conflict sau vreo neintelgere, de ce te enervezi pe mine, am o anumita vina? Am venit in RDT cu un prieten ca sa ajut, voi erati deja full si cu mafia construita, imi place sa imi aleg o mafie care abia se pune pe picioare. Pe langa asta, m-a dezamagit atitudinea subliderului tau in posturile precedente dar si atitudinea fata de Carter in acel post cu interdictia si toate comentariile de cacat in general la posturi dau dovada de caracterul multora, m-am saturat de tupeul asta jegos de prepubertari needucati cu arfe pe samp, ma scarbesc si cand observ oameni maturi cu capul pe umeri care reactioneaza astfel. Nu am nici o treaba nici cu tine, nici cu mafia voastra, dar nu mai reactiona ca si un copil, ca suntem oameni mari. Iti scriu asta aici ca pe joc mi-ai dat ignore si pe forum nu ai PM-urile deschise. Terminati cu posturile si conflictele astea ca sunt treburi de copii mici, doar gura e de voi, si nu zic doar de mafia voastra sau de a mea, ci de toti mafiotii care au comportamentul asta toxic in lumea asta virtuala a mafiilor. O zi buna! Si tu Silviu, nu te mai criza atat pentru un joc plin de copii de 12 ani, nu are rost.
 9. ! ! 

   

   

 10. Guta

  Nume Real: SebiNumele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Walewski Vârstă: 19 O scurtă descriere a ta: Sunt un tip calm, retras, serios si modest. Mereu incerc sa pastrez un echilibru in viata, deoarece in prezent poti cadea foarte usor in extrema gresita. Vreau sa profit cat mai mult de anii cat sunt student distrandu-ma, cunoscand persoane noi si implicandu-ma in diverse activitati. Link poză: a fost un intreg proces
 11. Nick: Walewski Nick testat: ALEXiCA.20CM Rezultat proba teoretică: 0/3 admis Rezultat proba practică: 2-5 admis Rezultat final: Admis Alte precizări: Welcome
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.