Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

South Walevski

Member
 • Content Count

  653
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

137 Extraordinary

1 Follower

About South Walevski

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday March 7

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Sebastian
 • RPG1 Nickname
  Walevski
 • MIX Nickname
  Walevski

Recent Profile Visitors

1847 profile views
 1. South Walevski

  Da, ai dreptate, nu am pus in calcul si lentilele, mi-ar depasi bugetul. Daca as avansa in domeniu, cu siguranta va fi pe lista! M-am gandit si la ceea ce ai spus in legatura plictiseala si oarecum ar fi posibil sa se intample si acel lucru, dar nu cred. Legat de fotografie, nu stiu, mi-ar placea sa pot suprinde peisaje (chiar daca cele pentru incepatori nu sunt full frame), cadre din natura.. dar as dori sa il pot folosi si pentru fotografii de tip portret. Sa fie cat de cat 'universal'. Am ajuns la concluzia ca momentan nu are rost sa ma intrec prin aparatura de profesionisti deoarece cel mai probabil nu o sa pot si nici nu o sa stiu sa exploatez DSLR-ul la maxim. M-am tot uitat pe net la nenumarate modele si review-uri si am dat de Canon 77D, pare a fi printre cele mai okay pentru noobi. Imi pare rau ca va bat atat la cap.. :-)) Astept pareri in continuare, multumesc!
 2. South Walevski

  De la Canon 6D Mark II in jos. Merita pentru inceput ori mai bine incep cu ceva low-cost, undeva la 500€ ? Ori mai bine merg pe ceva situat la mijloc, cum ar fi un Canon 80D? *repet, sunt paralel cu acest hobby, nu ma prea pricep, dar nici nu as incepe cu ceva slab. Am multe de invatat!
 3. South Walevski

  Salut! As dori sa intru si eu in "Lumea fotografiei" si nu prea stiu cum sa incep. :-)) Ce model de DSLR mi-ati recomanda? Sa incep cu ceva pentru incepatori, ca de exemplu un Canon 200D, ori daca am posibilitatea sa imi cumpar ceva mai profesional? Astept parerile voastre si niste recomandari. Multumesc frumos!
 4. * Nume:Walevski * Rang:4 * Data Antrenamentului :21.01.2018 * Invoire(X/4):2/4 * Lipsesc din motivul:Nu pot sa intru, nu sunt acasa. * Alte precizari?:Multumesc!
 5. * Nume: Walevski * Rang: 4 * Data Antrenamentului : 14.12.2018 * Invoire(X/4): 1/4 * Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. * Alte precizari?: -
 6. *Nume: Walevski * Rang: 4 * Data sedintei: 14.12.2018 * Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. * Alte precizari?: -
 7. Nume: Walevski Rank: 3 Actiuni namecover: https://imgur.com/a/0SDkR Numarul de actiuni namecover: x1 posesie droguri Alte precizari: -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.