Jump to content

DonAceveda

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    David

DonAceveda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Uite cum fac si eu primu' post la Discutii... Bianca, stiu c-ai fost si-n NG, da' parca nu erai asa rebela. Nu stii cine-i Marlo, cum nu stii nici cine-s eu. Spui de el ca nu stie o boaba Regulamentul, da' tu dai dovada, prin ceea ce faci, ca n-ai nici cea mai vaga idee despre AFK si wanted dat cand revii de pe ESC sa AFK. S-ar putea ca cel ce te-a reclamat sa stie mult mai multe decat vei stii tu vreodata. Nu pune ca motiv in demisie "FW aiurea", daca tu faci o greseala. Greu ai intrat in Departamente, da' usor ai iesit. Sansele-s mici sa mai ajungi aici vreodata. De ce nu invatati sa va asumati faptele?! De ce alegeti mereu cea mai grea cale? Iti dau un exemplu, ce l-am experimentat zilele astea... Prinzi o maimuta pe contrasens, te duci dupa ea, nu vrea sa coboare din masina, ii dai Neconformare... Continui s-o urmaresti, ii dai Runner... Ajunge in Jail, unde face abuz de ESC, pana, cu ajutor divin, reusesti sa-i iei licenta. Nu era mai simplu sa-si accepte pedeapsa din start? Fara sa riste Ajail, fara sa stea in Jail aiurea, fara atata fugareala si pierdere de timp? Totu' tine recunoasterea faptelor.
  2. Raportul de activitate intocmit de (Officer DonAceveda), echipa ROADS. Numarul raportului: 1 Numar de licente suspendate: 17 (34p) Numar de amenzi acordate: 16 (16p) Numar de obiecte confiscate: N/A Numar de wanted-uri acordate: 13 (13p) Numar de teste date: N/A Jucatori ajutati: N/A Punctaj TOTAL: 63 Alte mentionari: N-a fost sa fie 69 Data in care a fost intocmit raportul de activitate: 11.01.2015 - 17.01.2015
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.