Jump to content

danielvaida29

Member
  • Posts

    685
  • Joined

  • Last visited

About danielvaida29

  • Birthday 05/29/1999

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general
  • Steam ID
    vaidadaniel7
  • Discord
    Zlatan#9374
  • Instagram
    d_vaida7

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Vaida Daniel

Recent Profile Visitors

2495 profile views

danielvaida29's Achievements

Regular

Regular (8/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

48

Reputation

  1. Nick: Zlatan Poza cu transfer: https://imgur.com/a/1rJuJ1y Alte precizari: Am pus de pe website, nu mi-a salvat din joc, nu știu de ce.
  2. Învoire (sedință sau activitate): activitate  Nick: Zlatan Rank: 2 Data ședinței / activității:20 mar 2021 Motivul: Plec la fotbal și nu știu la cât ma întorc  Alte precizări: o fac provizoriu în caz ca nu ajung. Nu vreau să patesc ca și data trecuta
  3. Display Name: Zlatan Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură):https://imgur.com/a/AnqyR8S Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Se vede în imagine. Text(opțional): Zlatan Dimensiuni (opțional): Știti voi mai bine. Alte precizări (opțional): Aștept creațille voastre, cea mai bună primește +10.
  4. Display Name: Zlatan Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură):https://imgur.com/vNiGO97 Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Fotbal Text(opțional): Zlatan Dimensiuni (opțional): Pt avatar, știti voi. Alte precizări (opțional): Aștept creațiile voastre, puteți folosii și altă imagine. Ofer +10 celui care mă ajuta cu un avatar frumos.
  5. Nick: Zlatan Rank: 4 Am sustinut testul cu: tmihay Data sustinerii testului: 08.10.2020 Punctaj (x/3): 2/3 Alte precizari: Welcome.
  6. Nick:Daniel[4all] Rank:2 Vreau sa ma invoiesc de la:War Motivul absentei:A venit prietena mea la mine,si ramane peste noapte, si imi e asa sa ma joc Samp si sa se uite la mine.. Data activitatii: 10.03.2017 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 Alte precizari?: Sper sa ma intelegi, succes!
  7. Nick:Daniel[4all] Rank:1 Vreau sa ma invoiesc de la war Motivul absentei: La ora 20:00 e meci (Steaua-Dinamo), si suntem plecati cu gasca la un bar sa ne uitam impreuna, si nu pot ajunge la war. Data activitatii: 1 03 2017 Numarul de invoiri in aceasta saptamana 1/2 Alte precizari: Mult succes la war!
  8. Nick: Daniel[4all] Rank:1 Vreau sa ma invoiesc de la: war Motivul absentei: E plecat cu prietena in oras ca sa sărbătorească Dragobetele, fiind ca nu are cont pe forum, ma roagă pe mine mereu sa ii pun învoire cand nu poate ajunge. Data activitatii: 24.02.2017 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 2 / 2 Alte precizari?: Sper sa il intelegi, si sa o accepti, o seara plăcută. Si succes la war.
  9. Nume in joc: Vaughan Nivel: 39 Profilul contului de pe website: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general
  10. Nick: VaughaN Level: 39 Rank: 3 Nick-ul celui reclamat: ..LAUDRASU.bosu Bara RPG a celui reclamat: Motiv: A dat [/needlicense], am ajuns la el i-am zis sa dea G, si mi-a zis sa plec ca el nu a dat asa ceva. Dovezi: http://imgur.com/a/RtgaN Alte precizari: O seara placuta in continuare.
  11. Nick: Daniel[4all] Rank: 1 Vreau sa ma invoiesc de la: War-uri. Motivul absentei: Este plecat de acasa la ziua nasei lui. Data activitatii:20.02.2017 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 Alte precizari?: M-a sunat acum 5 minute si m-a rugat sa ii pun eu invoire pentru ca nu are nici internet si nici cont de forum si nu are cum sa-si faca acum pe moment, in caz ca ajunge a spus ca intra, dar nu e singur, si a preferat sa isi puna invoire sa fie singur ca nu este sanctionat.Sper sa il intelegi, si sa ii accepti invoirea.
  12. * Nick: VaughaN * Rank: 2 * Motiv: Doresc sa ma alatur echipei SWAT, deoarece imi place sa merg dupa wanted, fail rob, etc + ca m-am c-am plictisit de permise, amenzi, etc. * Alte precizari: O seara placuta!
  13. Nick-name: [pK]SubhaN Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 2.08.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am probleme cu internetul, ba imi pica intr-una, ba am ping 100+, si e foarte enervant. Am sunat la companie, si au zis ca vin maine dupa ora 9. Daca vin si rezolva problmea intru, daca nu, nu. Dar, totusi, prefer sa am facut invoire, ca sa stiu sigur. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc pentru intelegere!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.