Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AndreWT

VIP
  • Posts

    1972
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AndreWT

  1. daaamn! anyone still pe aici? nu m-am logat de vreo 2 ani!

     

    1. Show previous comments  4 more
    2. eB MiHai350T
    3. AndreWT

      AndreWT

      da vorbiti nu lasati numa asa emoticoane

       

    4. eB MiHai350T

      eB MiHai350T

      S-a dus tot pe apa sambetei, intrati putin pe web si uitati-va cati membrii mai sunt prin factiuni.

  2. saltarrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeee!

  3. Salutare pentru cine mai e din Andrews generation:), ba mesaj liderilor actuali, v-ati batut joc in ultimul hal de functia voastra, pacat ca e atat de jos factiunea, la un nivel mai prost de atat nu am vazut-o sincer. Felicitari! ps. no hate.
  4. de 6 ani impreuna cu voi, LA MULTI ANI!

  5. » Nick: AndreW.. » Rank: 4» Data: 13.07.2019» Motivul invoirii: Cel mai probabil o sa fiu plecat pe afara la acea ora, asa ca imi pare rau, daca cumva ajung cu mare drag. Ps. La mine este cu 2 ore in spate.
  6. Am sa va premiez cu 100.000$ pe amandoi chiar daca nu ati inteles exact tema. Momentan cer TC insa voi revenii cu altceva pe viitor cand voi dispune de ceva mai mult timp. @EdwardGaming003 @Dary271
  7. Castiga povestind! - Sezonul I Despre ce este vorba mai exact? am decis sa fac un eveniment ceva mai diferit, vor fii 10 castigatori fiecare primind 100.000$ iar cel de pe primul loc castiga pe langa premiul anterior cat si o masina de tip Turismo. De ce am ales sa fie 10 castigatori? pai am zis ca nu are rost sa mergem pe clasicul monoton stil de 3 castigatori daca pui /ad cu eu stiu ce samd.. incercam ceva in care mai multi sau poate chiar toti cei ce participa primesc ceva. Cum participi? Pai folosind modelul de mai jos, am decis sa fac sau cel putin sa incerc "organizarea" unei serii de evenimente prin care voi castigati niste banuti prin a va expune povestile voastre din SA:MP de pe comunitatea noastra mult iubita, stiu ca nu sunt singurul iubitor de SA:MP; aceste povesti vor fi despre autovehicule/case/business-uri/factiuni ce v-au marcat ( incercati sa povestiti cum ati facut rost de banii pentru acea masina, de cat timp o aveti ce v-a incurajat sa o cumparati? etc... ) cea mai buna povestire castiga 100.000$ + o masina de tip TURISMO. HINT: puteti sa folositi si poze pentru a creea o imagina mai vizuala. Model de postare: Tema pe luna iunie este despre un autovehicul marcat in cariera voastra de SAMPIST. Nume: Nivel: Povestea mea: Totul a inceput atunci cand [...] Alte precizari:
  8. Display Name: AndreW.. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Doresc un banner/semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/forum/166-requests/?do=add Imagine (obligatoriu pentru semnătură):, Tema (În caz că nu există o imagine): as vrea o semnatura in care sa scrie " My house, season 1." + un banner cu acelasi text, incercati daca puteti folosii textul ceva asemenator cu ce este mai sus insa sa bagati niste rosu prin tot designul asta. Text: ceva gen cum am pus mai sus. Dimensiuni: La alegere, las experienta voastra. Alte precizări: Este pentru un eveniment pe care il voi incepe pe serverul 2, mai exact la sectiunea SERVICES un topic cu concursul respectiv, ideea consta in a expune o poveste despre o casa care a avut un "impact" asupra lor pe acest server, daca puteti face un artwork sau cum ii spuneti in termeni de photoshop in care sa fie un fel de titlu pentru acest concurs. daca ma ajutati va pot recompensa cu cativa euro:) cat pot si eu. Multumesc!
  9. back to reality! TTC - 24/04/2019 rank 1.

    1. Blep

      Blep

      Baftă. Să nu-ți pierzi carcaterul! 

  10. Nick:theVeteran RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8. Anuntul dorit: Ai nivel mic, esti sarac, neajutorat, incepator? aplica in clanul YG si vei beneficia de masini, bani, ajutor pe GRATIS! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/SS0DRdP Alte precizari: Multumesc!
  11. Toate bune bizonarilor?

    1. Show previous comments  1 more
    2. eB MiHai350T

      eB MiHai350T

      Bine pe aici cu toții.

    3. AndreWT

      AndreWT

      sollown uite mai intru si eu, una alta

    4. eB Alin

      eB Alin

      Incercam sa fim cat mai bine. ;) Tu cum mai esti?

       

  12. Nick: AndreW..Rank: 1.Data sedinţei/activității:20.01.2019Motivul absenţei: Sunt la servici si nu stiu exact daca ajung la ora 20.00 respectiv 18.00 la mine.Alte precizări: daca ajung mai devreme intru cu mare drag dar sa vad. Just in case.
  13. Feel like coming back??

  14. @Blep chiar ma uitam pe forum si nu mi-am dat seama daca esti tu din realitate aia sau de pe samp:)))
  15. @DarWiN RPG2 uite aiurea, pe samp si eu, incerc sa fac un wanted 2 dar cam greu luni observ.
  16. » Nickname: AndreW..» Level: 77.» Rank: 2» Motivul: Pai doresc sa diversific actiunea de PD, mai un permis mai un arrest, ma intelegeti voi:).» Alte precizări: Multumesc!
  17. https://imgur.com/a/8oOgA - Frustrat pe secundar ca nu da testele cu mine:). https://imgur.com/a/VIl0M - Pe vremea cand faceai SS-uri la rapoarte in NR, RPG 2 generatia Kobo Petronella:). https://imgur.com/a/BGoe3 - Din nou frustrat si faceam posturi. https://imgur.com/a/jQM2R - Generatia LORD #2015:*. - ROB SA:MP LORD. rememberrrrrrrrrrrrrrrr
  18. Salutare! O onoare pentru mine sa fac parte din LSPD, sper sa ma acomodez:)
  19. @MiHai350T s8ncer nu ma asteptam la alpha sa i se rupa chiar asa, toata munca noastra dinainte s-a dus practic pe apa duminicii, nici macar nu mai vorbeste cy mine el, poate aici vede si el cine st8e, stiu ca am fost si eu seener dar niciodata gunoi. In fine, mihai la toamna poate mergwm pachet toti undeva cum am planuit.
  20. @CBN FuzzyTrick tot nebun ai ramas baiatule de cartier, chiar esti noul lider? Imi dai sub? Spunei la luka sa imi dea pm pe forum ceva daca e sa mai bb cu el ca mie dor de iel Ce mai zice mecanicii? Prea liniste baieti, faceti ceva si voi.
  21. Ce mai ziceti bizonarilor?

    1. B4L qTupeu

      B4L qTupeu

      De ce nu esti in Timisoara sa ne intalnim cu Sonel?

       

    2. AndreWT

      AndreWT

      Ba is ocupat ca veneam man.

  22. @MiHai350T era exact ca si Awake si echipa lui acum, parerea mea ca ei sunt cu comunitatea lor ce era B-Zone acum 2 3 ani:). Oricum gaborxl a facut nebunie pe servere.
  23. S-a cam rarit drastic activitatea mecanicilor, ce faceti va lasati pagubasi?
  24. Vrei un PNS pe gratis, mai exact cel de la CNN LV?

    Perfect, tot ce trebuie sa faci e sa imi cumperi o casa cu 50.000.000 dolares si primesti cadou bizul.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.