Jump to content

AndreWT

VIP
  • Posts

    1972
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by AndreWT

  1. Propun sa se adauge posibilitatea de a detine mai multe proprietati pe acelasi cont, gen sa poti sa detine 1 apartament+ 1 casa, nu neaparat business-uri dar macar case, bineinteles nu trebuie ca toata lumea sa aibe acces, puneti niste cerinte, spre exemplu nivel 90, poate iti cumperi acest privilegiu din /SHOP cine stie, ar fi o chestie misto. Multumesc!

    1. As propune ca platind eu stiu, gold spre exemplu sa iti poti cumpara inca un slot la detinerea unei proprietati, am vazut pe alte servere ca se poate, ar fi mai roleplay sa poti detine atat un apartament cat si o casa de vacanta ( RP vorbind ), sau sa detii un lant de magazine 24/7 ( si asa sunt o gramada de business-uri care au proprietari inactivi ) bineinteles sunt doar idei dar cred eu ca suna bine, nu mai sunt vremurile alea sa ai 1000 conturi pentru 1000 proprietati. 
    2. Ce am tot vazut si la celelalte sugestii, fratilor bagati si voi interioare noi la case, eu unul donez pentru un interior insa astea deja s-au cam fumat, s-au facut toate combinatile posibile in a le decora dar vrem si noi ceva mai nou.
    3. Sa lasati setarea de /fee-uri la business-urile de tip PNS.
    4. Am vazut ca a propus cineva sa se scada un 0 din economie sau ceva de genul, ar fi alta chestie sa se scumpeasca masinile, acum cam toata lumea face de un Infernus tac pac, mariti dificultatea un pic la acest capitol.
    5. Faceti ceva cu bus driver-ul, gen sa mariti castigurile, spre exemplu cand faci job sa iti poti alege " Doresti cursa interna ( doar prin LV ) sau cursa externa ( in afara LV-ului ), primesti contracte de la grupuri care vor sa mearga in vacanta la poalele muntelui Chilliad. etc...
    6. Adaugati intrarea de tip garaj la PNS-uri, am vazut ca pe alte comunitati este acest tip de intrare, pare mai role play parerea mea. 
    7. Adaugati o comanda pentru incepatori care sa le deschida un chenar cu mini tutoriale, gen /incepator ( apare un chenar cu ce pot face, ca sa faci recolta fa asta, bla bla bla ) sau anunturi speciale pentru cei pana in level 20 care sa ii anunte "te-ai plictisit si vrei sa faci bani distractiv? du-te la acest job, sau sa ii anunte care este jobul zile ) etc..
    8. Adaugati spawn-uri in toate cele 3 orase iar astfel toti cei care se inregistreaza vor fi spawnati random in unul dintre orase, asadar putem popula si celelalte orase, gen daca se spawneaza in LV primeste la inceput un mic ghid ( bun venit pe server, ai fost ales sa fii cetateanul orasului Las Venturas, in acest oras poti face jobul x y z, iti uram succes! )
  2. Castiga povestind! - Sezonul I

     

     

     

    • Despre ce este vorba mai exact?  am decis sa fac un eveniment ceva mai diferit, vor fii 10 castigatori fiecare primind 100.000$ iar cel de pe primul loc castiga pe langa premiul anterior cat si o masina de tip Turismo. 
    • De ce am ales sa fie 10 castigatori? pai am zis ca nu are rost sa mergem pe clasicul monoton stil de 3 castigatori daca pui /ad cu eu stiu ce samd.. incercam ceva in care mai multi sau poate chiar toti cei ce participa primesc ceva.
    • Cum participi? Pai folosind modelul de mai jos, am decis sa fac sau cel putin sa incerc "organizarea" unei serii de evenimente prin care voi castigati niste banuti prin a va expune povestile voastre din SA:MP de pe comunitatea noastra mult iubita, stiu ca nu sunt singurul iubitor de SA:MP; aceste povesti vor fi despre autovehicule/case/business-uri/factiuni ce v-au marcat ( incercati sa povestiti cum ati facut rost de banii pentru acea masina, de cat timp o aveti ce v-a incurajat sa o cumparati? etc... ) cea mai buna povestire castiga 100.000$ + o masina de tip TURISMO. HINT: puteti sa folositi si poze pentru a creea o imagina mai vizuala.

     

    Model de postare:

    Tema pe luna iunie este despre un autovehicul marcat in cariera voastra de SAMPIST.

    Nume:

    Nivel: 

    Povestea mea: Totul a inceput atunci cand [...]

    Alte precizari:

     

     

     

     

    • Display Name:  AndreW..
    • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Doresc un banner/semnatura
    • Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/forum/166-requests/?do=add
    • Imagine (obligatoriu pentru semnătură):BraakgL.png,
    • Tema (În caz că nu există o imagine): as vrea o semnatura in care sa scrie " My house, season 1." + un banner cu acelasi text, incercati daca puteti folosii textul ceva asemenator cu ce este mai sus insa sa bagati niste rosu prin tot designul asta.
    • Text: ceva gen cum am pus mai sus.
    • Dimensiuni: La alegere, las experienta voastra.
    • Alte precizări: Este pentru un eveniment pe care il voi incepe pe serverul 2, mai exact la sectiunea SERVICES un topic cu concursul respectiv, ideea consta in a expune o poveste despre o casa care a avut un "impact" asupra lor pe acest server, daca puteti face un artwork sau cum ii spuneti in termeni de photoshop in care sa fie un fel de titlu pentru acest concurs. daca ma ajutati va pot recompensa cu cativa euro:) cat pot si eu. Multumesc!
  3. Frumoase modificarile, te apreciem Kelton ca faci treaba insa Bobo pierde mult, ar putea si el sa tina o legatura cu comunitatea in special cu youtube, nu prea mai este pr9movare, are si el si tu o audienta cat de cat, ar ajuta la mentinerea palyerilor ca altfel si multi actuali se duc incet incet la youtuberi, nu de alta dar e pacat.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.