Jump to content

Franko

Donator
  • Posts

    1022
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About Franko

  • Birthday 05/24/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BUCUREȘTI

Previous Fields

  • Real name
    Rustem

Recent Profile Visitors

8146 profile views

Franko's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

363

Reputation

  1. Nick:Franko. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Cretsu., Jidansky98 RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: Spor
  2. Franko

    Aici se incheie cariera mea, in SAMP si in Hitmen Agency. Alaturi de Xavii, timp de 3 ani de cand ne stim, am avut perioade bune si rele atat din viata noastra cat si pe joc. Sper sa-si aduca aminte mereu de vremurile bune. In rest, va pup pe toti prietenii mei care mi-ati acceptat glumele, iesirile, nervii ..etc Respect: Xavi, Tamas, Iancu, Vanilie, Sammy, Delon, Aurel, Killah, Zeldris, Hidan, Radu si Champy (cel mai vechi membru dintr-o factiune dupa server ). Ramaneti cu bine, ne mai auzim candva! Traiti-va viata, petreceti timp cu familia, prietenii pentru ca maine s-ar putea sa nu se mai trezeasca si ve-ti regreta ca ati ales sa va stresati si poate de multe ori nu le-ati dat importanta asa mare din cauza acestui joc! Bafta Agenti!
  3. Franko

    Salutare, In legatura cu "alegerea noului HQ Hitmen Agency", am ales sa votez si eu. Am mers pe "Interiorul 2", acolo mi-am petrecut copilaria, jucatorii vechi care acum au varsta mea sau mai mari decat mine si-ar aduce aminte de event-urile acelea deagle 1 vs 1, prin anunt la CNN ..etc. Sa aveti un an bun, plin cu realizari, sanatate si fericire! N-am putut sa va scriu pana acum, am avut un deces in familie si n-am putere de joc.
  4. Franko

    Ce inseamna linistea asta aici? Multumesc Xavii pentru increderea acordata! Ce mai faceti, sunteti pregatiti de sarbatori?
  5. Franko

    @NC Cretsu cand sunt acasa cu mare drag, dulceata Romaniei.
  6. Franko

    @NC Trip Normal fratiorule! @Xavii asta s-a dat la fund, sarpemiu. @IonutT3ko Damian, mai bine ne zici cu ce combinatii te ocupi, decat de samp.
  7. Franko

    @NC Trip :)))) Mai bine faceai vlog cand ne jucam la aparate
  8. Franko

    - Nick: Franko. - Level: 106 - Vârsta (reala): 19 ani. - Sex (real): Masculin. - Vechime pe server: 3 ani si 2 luni. - Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Toata lumea a plecat de jos, iar eu stiu ce inseamna sa te descurci singur, iar initiativa mea pentru playerii noi pe server este sa ii ajut cu tot ce imi sta in putinta. Avand in vedere ca toti cei de level 2-7 se plang de situatia lor financiara, voi sustine in fiecare zi diverse evenimente pentru a face playerii sa simta spiritul B-Zone ului de acum cativa de cand jucam pe RPG1 cand am prins cateva persoane care in momentul de fata sunt legende pentru B-Zone. Nu mai vreau sa vad playeri, care stau si cersesc in fata la CNN sa primeasca bani, vreau sa schimb comportamentul civililor.Stiu cum este sa te zbati pe 50-60k sa iti cumperi o casuta,o masina, ceva in care sa te distrezi. Nu prea am castigat evenimente pe acest server dar jucatorilor le voi oferii sansa prin mai multe evenimente adunand puncte sa obtina de exemplu 15 puncte in topicul pe care il voi creea la momentul potrivit, iar la minimul de puncte vor avea sansa sa castige masina sau 500.000$. Pe de alta parte, le voi explica ce inseamna munca, respectul, devotamentul si vechimea intr-o factiune, deoarece daca vor sa ajunga respectati, o pot face prin factiunea lor, rank-ul lor si nu in ultimul rand prin sanctiunile primite de la admini. Ce intentionezi sa faci pentru jucatori: 1. La fiecare payday sa le ofer 2-3 evenimente cat mai dezvoltate cu premii pe masura. 2. Le voi oferi informatii despre joburile cele mai bine platite si usoare evident. 3. Ii voi ajuta sa invete sa creeze o aplicatie pe website cat si pe forum pentru a intra intr-o factiune. 4. Iar prin activitatea mea ii voi convinge sa lupte pentru ceea ce isi doresc in viata reala cat si in viata virtuala. 5. Voi incerca sa ii invat sa isi controleze comportamentul inadecvat(dupa fapta si rasplata). 6. Masinile pe care le detin vor fi la dispozitia jucatorilor. 7. La fiecare final de saptamana, voi organiza un meeting ca fiecare in parte sa isi exprime dorinta (de a intra intr-o factiune, nelamuririle intre afaceri si multe altele). 8. Voi incerca sa ii invat sa dea un rob, pentru a face bani mai usor. 9. Cei care ma vor cauta pentru banii de licente, le voi asigura licentele din plin, iar majoritatea instructorilor vor beneficia de puncte la raport mult mai repede.
  9. Franko

    Nick: Franko. Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt la spital, probleme de familie. Data activitatii la care nu poti veni: 07.05.2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Imi pare rau ca nu pot ajunge, stiu ca este de important, dar viata mea reala este mult mai importanta. Stiu ca ti-am promis ca voi fi prezent la fiecare war, dar uite ca vin necazuri cand nu te astepti.
  10. @SuperGlueeNimic, doar ca pur si simplu nu am timp de joc Nu ma mai fascineaza acesti pixeli din 2005. @eB CalinNCf ma mortule mai traiesti?
  11. Buna dimineata (03:06 AM). Sa aveti un inceput de saptamana bun! Mai treceti si voi pe aici, ca eu nu prea am timp de joc, macar p-aici sa fiu putin activ.
  12. Ce faceti ma, mai traiti? Vad ca nu mai dati un semn pe aici. 1000 posts.
  13. Franko

    Dragute, dar mai ai de lucrat. Mult succes pe viitor!
  14. Franko

    Buna treaba, ai primit +1 din partea mea.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.