Jump to content

Azi de la ora 15:00 pe RPG1, RPG2 si RPG3 se va extrage iar pentru "30 Days Clan Renewal" la Summer Calendar. Detalii aici.

ALEXSEN

Member
 • Content count

  575
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About ALEXSEN

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 06/27/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Hobbies
  Football is my religion <3

Contact Methods

 • Yahoo
  PM
 • Skype
  PM
 • Steam ID
  alexsencs

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • MIX Nickname
  empTy#
 • CS 1.6 Nickname
  empTy#

Recent Profile Visitors

2473 profile views
 1. Nume canal » JAMES Adăugare sub-canal » CSGO Fondator pe canal » JAMES Unique ID » T7E03laQ9cMIkESR1o6Wxn2g+90=
 2. Asa este, dar depinde de ce decide Pain, poate sa imi scoata si acum adminul daca vrea. Nu e obligat sa imi dea warn. Decizia este la el, nu la regulament, e singurul care se poate abate de la regulament.
 3. Imi accept warn-ul, demo-ul pe care i l-am facut lui Florian s-a pierdut. @Painjr imi accept warn-ul. Insa Florian va ramane in vederile mele, chiar daca nu voi mai avea admin.
 4. Welcome!
 5. @Painjr? Se pare ca @BENZina0 nu a pus nici o dovada, pana la urma cum ramane cu aceasta cerere.
 6. PRO, este activ, isi vede de treaba.
 7. Nu ai vorbit cu Pain si de aceea vorbesti aiurea, am donat pentru admin. Daca ai fi vorbit cu el, ai fi stiut.
 8. Prima data, uita-te si vezi daca am grad sau nu.
 9. De la mine ai PRO.
 10. @Painjr uite ce motiv a pus, pe mine asta m-a deranjat. Nu cred ca un admin bun ar face asa ceva.
 11. Dupa cum vezi in poze, adminul BENzina mi-a dat ban. Nu inteleg ce spui tu ca nu stii nici un admin BENzina.
 12. Nick: JAMES Motivul pentru care ai primit ban: "mars", asa scrie in ban. Adminul care ţi-a dat ban:BENzina Ip-ul tău:188.26.137.167 Steam Id-ul tău (în caz că ai) : jameszera Data și ora când ai primit ban: 06.10.2017, ora 20:45 Martori prezenţi pe server: erau 20 de oameni pe server. Dovezi: --> aici este motivul banului. Nu mi se pare un motiv deloc bun pentru un ban. Doresc sa se rezolve aceasta situatie cu adminii, deoarece dupa parerea mea nu toti merita admin, deoarece nu stiu cum sa il foloseasca. Doresc ca adminul care mi-a dat ban sa vin cu dovezi pentru banul pe care mi l-a dat, daca nu are, sa fie sanctionat cum se cuvine. https://imgur.com/a/r0yoz ---> aici sunt pozele de la banul primit + consola Descriere: Doresc sa se rezolve aceasta situatie, deoarece nu mi se pare un motiv bun pentru ban, daca am avut ceva, sa vina cu dovezi CLARE, nu sa vina cu prostii. Multumesc. Alte precizări:Sper sa se ia decizia buna.
 13. Nick-ul tău: JAMES Vârsta(minim 15 ani): 20 de ani Cum te-ai descrie în câteva cuvinte? (Minim 50): Sunt o persoana deschisa, mereu cu idei noi si pofta de lucru in echipa. Imi plac provocarile si doresc intotdeauna ca cei care care sunt in prezenta mea sa se simta bine. Sunt o persoana serioasa, responsabila, dornica de performanta. ID Messenger: Nu folosesc ID Steam (numeric + user): Steam id:STEAM_0:0:230016643, User Steam: jameszera De ce doreşti admin?: Doresc admin, deoarece pe server este o continua cearta, copii se injura mereu si nu este un admin care sa le spuna sa nu mai faca asta. Unii admini(helperi) nu isi vad de treaba, dar asta nu este treaba mea, este treaba owner-ului. Doresc sa ajut comunitatea cu experienta mea de admin din trecut. Experienta AMXX?: Da. Ai mai fost vreodată admin?:Am fost acum 3 ani tot pe B-Zone pe cand era exo owner. Cu ce vei ajuta serverul dacă vei primi admin?: Dupa cum am spus in sectiunea "De ce doresti admin?", doresc sa tin serverul curat de codati si sa ii linistesc pe cei care perturba jocul. Declar că am citit regulamentul şi sunt de acord cu el:B-ZONE.RO Declar că am toate orele necesare, altfel cererea va fi respinsă automat:https://www.gametracker.com/server_info/cs.b-zone.ro:27015/top_players/?query=JAMES --> Am lasat si link de la gametracker sa nu mai aiba rost sa caute owner-ul. Am 32 de ore dupa cum se vede, Alte detalii: Nu mai am nimic de adaugat. Multumesc pentru timpul acordat.
 14. Nick: JAMES Motivul pentru care ai primit ban: No wargods Adminul care ţi-a dat ban: OldSchool | EquinoX Ip-ul tău:86.121.29.3 Steam Id-ul tău (în caz că ai) :STEAM_0:0:230016643 Data și ora când ai primit ban: 04.10.2017 ora 18:24 Martori prezenţi pe server: Nimeni Dovezi:https://imgur.com/a/eQ1N6 -> Aici este dovada cand am primit ban. Descriere: Imi ceruse wargods, eu am fost de acord, m-a bagat la spectatori si i-am spus sa mai astepte ca am o problema la wargods, trebuia sa astept 10 minute, deoarece mai facusem inainte inca unul pentru ca jucam la un mix. Nu a asteptat si mi-a dat ban. http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=959528 --> Aici este wargods, nu am iesit de pe cs de atunci, puteti vedea cand este facut wargod-ul. Alte precizări: Astept un raspuns cu privire la aceasta problema. Eu cred ca mai putea sa astept tinand cont ca eram doar 3 pe server.
 15. Nume Canal: James and friends Adaugare sub-canal: Somn Fondator pe Canal: JAMES Unique ID:5MpMZVkDVVjZ3LHYxkaVtudHTWk=
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.