Jump to content

Nicu Calaritu

Member
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

293 profile views

Nicu Calaritu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

1

Reputation

  1. , atât de deep și tot ești într-un paradox total. Sunt în măsură să mă iau de un astfel de specimen când te crezi superior și încerci să pari arogant între 4 pereți când tu defapt ești un agarici de 12-13 ani care nu e în stare să se ridice singur din pat fără mămica. Nu înțeleg foarte bine ce ai vrut tu să dovedești în ălea 2 fraze de la final când tu nu ai dat nici măcar examenul de capacitate în pula mea. Te credeam mai deștept, Luka, dar să îi iei apărarea în halu' ăsta și să te mai pupe încă 7-8 persoane în cur, mă dezamăgești. În legătură cu jignirile ălea, n-o să le dau curs pentru că n-are rost Ceau.
  2. Nu esti membru a acestei factiuni prin urmare nu ai voie sa postezi aici.
  3. Aici subliderul FBI, Nick02 sau Nicolae Ghinea pe numele meu real, 13 ani. Dintr-un sat uitat de lume caut anturaj pentru că prieteni încă n-am, prefer caii. Vă las aici profilul meu de facebook că sunt modern, de: https://www.facebook...1886:1469731390dacă aveți niște cai de vânzare sau vreo ofertă indecentă la adresa mea. În caz că dispar unele din aceste poze mirobolante de pe profilul meu am avut grijă să le pun pe cele mai frumoase dintre ele aici: http://imgur.com/a/1YE9r Știu că poate par prea inocent, dar credeți-mă, dacă văd un cal MĂ TRANSFORM ÎN BESTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. RAWR! AȘTEPT OFERTE INDECENTE IN-GAME NICK02 SAU PE FACEBOOK.
  4. @,mie imi plac cu v@loar3 tot ce trb fratemio
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.