Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

IonuVRS ZEW

Member
  • Posts

    1644
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About IonuVRS ZEW

  • Birthday 12/08/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Badacin, Salaj, Romania
  • Hobbies
    -Haircuts & Hairstyles
    -ex. Professional Mapper in GTA:SA

Contact Methods

  • Skype
    IonuVRS

Previous Fields

  • Real name
    Veres Pop Ionut
  • RPG Nickname
    IonuVRS

Recent Profile Visitors

4485 profile views

IonuVRS ZEW's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

264

Reputation

  1. Nume in joc: JohnnyVRS[ZEW] Contract:
  2. Nume în joc: JohnnyVRS[ZEW] Contract:
  3. Nick : JohnnyVRS[ZEW] Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 08/112019 Lipsesc din motivul: nu sunt acasa vineri seara, ma duc la prietena.mea Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari:
  4. Nick : JohnnyVRS[ZEW] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 10/25/2019 Lipsesc din motivul: Vinerea vine prietena de la faculta si merg la ea, va cam dati seama saptamana: 1/2 Alte precizari:
  5. Nick : JohnnyVRS[ZEW] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 10/18/2019 Lipsesc din motivul: Duce fratele meu laptopul la faculta si nu stiu la cat ajunge Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari:
  6. Nick : JohnnyVRS Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 15.10.2019 Lipsesc din motivul: am de fiert prunele si am de lucru noaptea asta Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari:
  7. Nick: IonuVRS Rank: 2 Platesc amenda conform evidentei din data: 21.02.2019 Sumă:10.000$ Motiv:1/2 absent ScreenShot: https://imgur.com/a/DGyCstI Alte precizări:-
  8. Ai dreptate in legatura cu nervii, am avut ocazii sa ajung sa coordonez si inteleg perfect cum e cand nu asculta membrii si merg in ei, cand tu le spui contrariul. Amenzile sunt nesemnificative, pe war luam 10-20k daca nu ma înșel, nu e vorba deloc de bani, cum am zis, e vorba de gestul ala. Trebuie sa te modelezi putin, nu sa fi fixist, la warul ala cu ttb ne cereai x secunde, dar daca tu nu indeplinesti cerintele alea (nu spun sa nu ceri daca nu indeplinesti) macar sa realizezi ca nu e posibil sa facem atatea. Sunt convins ca din impuls l.ai sancționat pe ala, dar dupa waruri puteai sta putin sa te gândesti ca a fost prea mult, poate omul urma sa revina peste cateva minute, iti facea alea 900 secunde si gata. Tot din cauza nervilor am inceput si eu sa scriu ce am scris mai sus.
  9. Nick: IonuVRS Rank: 2 Platesc amenda conform evidentei din data: 11 Sumă: 5k Motiv: -5 ScreenShot:https://imgur.com/a/YM6qtDf Alte precizări: Lider nesimtit
  10. Bai @AIM iKsyZaL, tu ai luat lider sa faci bani in pnm? Atata recunoștință sa ai pentru aia care vin la waruri si nu mai sancționa cu amenzile si av.urile alea stupide. Pot face waru asta +10 si waru următor -5, tu imi dai amenda pentru asta, ma rog, nu numai mie, tuturor. Si ca sa fiu inteles, nu ma plang de bani, ma plang de nesimțire. Lu nu stiu care i.ai dat fw ca era pe sleep in timpul warului pe hq, warul începuse de 3 minute si elc NICI MACAR nu au ajuns, eu revenisem de pe sleep cu maxim un minut inainte. Pai imi dadeai si mie. Asa puteam dracu si eu si ala sa nu intram deloc pe server si luam o amenda pana mea, NU FW PENTRU SLEEP sa moara franța Acum ma uit ca tu sari din minus in minus dar ai pretenția de la noi sa facem scoruri, secunde. Pe cine ai mai auzit sa pretinda 900 secunde pe un turf de langa hq ttb unde ne luam clear in primele 30 secunde. Sanctioneaza.te si pe tine, un AV la lider pentru -10 si multe alte scoruri de genul. Asa ca te rog, lasa sanctiunile astea macar din bunul simt si respectul pe care ar trebui sa il ai fata de membri, ca nu esti singur in mafia asta
  11. Nick: IonuVRS Rank: 2 Platesc amenda conform evidentei din data: 6.02.2019 cred Sumă: 10 capa Motiv: Cica n-am avut secunde, bine ca am facut killuri ScreenShot: https://imgur.com/a/fLthzhe Alte precizări: S-au scumpit masinile si acum ne ceri bani, huo
  12. Poate avem si noi lider candva sa ne revenim usor, nu ai cum sa bati in ~10 insi o mafie cu 20 si ceva
  13. Nick: IonuVRS Rank: 4 Data la care nu poti veni: 20.03.2018 Doresc sa ma invoiesc la: WARS Lipsesc din motivul: Nu am timp azi.. maine simulare, mai am exercitii de facut.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Oricum pana nu ne strangem in factiune nu rezolvam nimic..
  14. Cine naiba ar mai vrea lider oare, adica bai, 4 luni in care sa ai un mic stres pe cap, sa te joci din obligatie mai mult, iar daca ti se duce cheful cand ai vreo 3 luni de cand esti lider, buf 300 fp, e prea mult. Sunt 4 luni, 28 zile x 4 luni = 112 zile, daca ar calcula fp-ul astfel: cate zile ai, atatea zile se scad de la fp. Ar fi ceva in gen, eu stau 2 luni jumatate ca atata pot, adica 60 de zile, si mai imi raman 61 de zile, o sa am 61 fp.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.