Jump to content

Davos

Member
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

3 Followers

About Davos

 • Rank
  Take away my internet

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  DaVos

Recent Profile Visitors

670 profile views
 1. Nume: DaVoS Rang: Sergeant (3) Dovezi: Alte precizări: Un an nou cat mai bun!
 2. Neata baietii. Sa aveti un an nou cat mai prosper!
 3. Davos

  Nume: DaVoS Rank: 2 Data/Ora: 13/12/2019 - 23:10
 4. Salutare. Cum va mai merge? Sefane de clan, nu mai fi atent la toate detaliile sa nu ti-o iei in stilu' elicopter: https://9gag.com/gag/aPRZzNP
 5. Nume: DaVoS Rang: Detective (2) Dovezi: Azi in prag de sarbatoare, '/Wanted-ul' e tot mai mare, Colorat, in ros' si alb, Ca luminile in brad. Inca de la rasarit, Se zareste-n departare, Facand drift-uri, dand tarcoale, Un suspect mai pricajit. Patruland cu maiestrie, Membru de departament, Il observa-n agonie, Pe micutul insistent. Civil, fara factiune, Recent scos si pedepsit, [FP 60/60] Ce pare a fi ispitit, De intreaga natiune. Nu-i de fuga, sta si-asteapta, Pregatind de graba 'pay-ul', Crezand c-o sa rupa treapta, Si ca n-o sa-i faca felul. Dar agil, si intelept, Din LVPD se trage, E atent, nu se distrage, Nu ia 'pay-ul' pe direct. ...Ci asteapta-n grab' transferul. Alte precizări: In niciun caz nu sunt rime de reprezentat factiunea, e ceva pe moment. Am vrut sa vin si eu cu un reply. Sper sa nu aibe vreun impact, in special ultima strofa care-i dedicata membrului de departament, am zis ca ar putea fi ceva 'funny'. Bafta!
 6. Salut! Maihaita, cam zurlie dimineata ta. Cea mai buna metoda sa scapi de 'shaurii' care fac Drive-By: https://9gag.com/gag/a2RMnK1
 7. Davos

  Va salut! Ce faceti? Care a tot auzit de stilu' elicopter si nu are idee ce-i ala, ni aici: https://9gag.com/gag/aPRZzNP .
 8. Davos

  Nume: DaVoS Rank: 1 Data/Ora: 06/12/2019 - 20:09
 9. Salutare baietii! Da' ati fost ocupati in ultima perioada, cu romanele.. Acum am inteles de ce s-a bagat 'Packer' si pe serverele B-Zone: https://9gag.com/gag/a3RZyP8 :)
 10. Davos

  Chiar arata bine. Cred c-o sa le setez pe rand, ca nu stiu ce sa aleg. Multam pentru creatii!
 11. Davos

  Multam! Chiar arata bine. Mai astept vreo creatie.
 12. Davos

  Arata bine. Multam! Astept sa mai vad si alta creatie din partea unui designer.
 13. Davos

  Display Name: DaVoS Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Game Of Thrones Text: DaVoS Dimensiuni: 150 x 300 Alte precizări: As dori, doar daca se poate, sa fie un gif. Multumesc!
 14. Schimba-ti crack-ul la joc, baga 1.0 us. Daca nu merge nici asa, verifica daca nu ai ceva moduri. Fa-ti update-ul la windows, sau doar la driverele video.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.