Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Scope

Member
  • Posts

    186
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • RPG Nickname
    Scope

Recent Profile Visitors

1101 profile views

Scope's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

11

Reputation

  1. Mulțumesc! Mai aștept și alta creație.
  2. Display Name: Scope Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): ramane la latitudinea designer-ului. Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): counter-strike global offensive Text(opțional): Scope Dimensiuni (opțional): 150x300 Alte precizări (opțional): Link-ul de la ultima cerere aveti mai jos. Multumesc !
  3. Nume: DaVoS Rang: Sergeant (3) Dovezi: Alte precizări: Un an nou cat mai bun!
  4. Salutare. Cum va mai merge? Sefane de clan, nu mai fi atent la toate detaliile sa nu ti-o iei in stilu' elicopter: https://9gag.com/gag/aPRZzNP
  5. Nume: DaVoS Rang: Detective (2) Dovezi: Azi in prag de sarbatoare, '/Wanted-ul' e tot mai mare, Colorat, in ros' si alb, Ca luminile in brad. Inca de la rasarit, Se zareste-n departare, Facand drift-uri, dand tarcoale, Un suspect mai pricajit. Patruland cu maiestrie, Membru de departament, Il observa-n agonie, Pe micutul insistent. Civil, fara factiune, Recent scos si pedepsit, [FP 60/60] Ce pare a fi ispitit, De intreaga natiune. Nu-i de fuga, sta si-asteapta, Pregatind de graba 'pay-ul', Crezand c-o sa rupa treapta, Si ca n-o sa-i faca felul. Dar agil, si intelept, Din LVPD se trage, E atent, nu se distrage, Nu ia 'pay-ul' pe direct. ...Ci asteapta-n grab' transferul. Alte precizări: In niciun caz nu sunt rime de reprezentat factiunea, e ceva pe moment. Am vrut sa vin si eu cu un reply. Sper sa nu aibe vreun impact, in special ultima strofa care-i dedicata membrului de departament, am zis ca ar putea fi ceva 'funny'. Bafta!
  6. Salut! Maihaita, cam zurlie dimineata ta. Cea mai buna metoda sa scapi de 'shaurii' care fac Drive-By: https://9gag.com/gag/a2RMnK1
  7. Salutare baietii! Da' ati fost ocupati in ultima perioada, cu romanele.. Acum am inteles de ce s-a bagat 'Packer' si pe serverele B-Zone: https://9gag.com/gag/a3RZyP8 :)
  8. Chiar arata bine. Cred c-o sa le setez pe rand, ca nu stiu ce sa aleg. Multam pentru creatii!
  9. Multam! Chiar arata bine. Mai astept vreo creatie.
  10. Arata bine. Multam! Astept sa mai vad si alta creatie din partea unui designer.
  11. Display Name: DaVoS Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Game Of Thrones Text: DaVoS Dimensiuni: 150 x 300 Alte precizări: As dori, doar daca se poate, sa fie un gif. Multumesc!
  12. Schimba-ti crack-ul la joc, baga 1.0 us. Daca nu merge nici asa, verifica daca nu ai ceva moduri. Fa-ti update-ul la windows, sau doar la driverele video.
  13. Salutare. Cum s-ar putea sanctiona un complice in mod corespunzator: https://9gag.com/gag/ae5bpAb @E d w a r d, putem face o sugestie, sa schimbam wanted-ul cu asta?
  14. Salutare baietii! Bine v-am gasit si aici. Incearca CopHelp-ul asta, am vazut ca-i cel mai folosit:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.