Jump to content

A L E X

Member
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

About A L E X

  • Birthday 09/22/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitesti Arges
  • Hobbies
    Bani. Femei. Masini
    L
    S
    P
    D

    F
    O
    R
    C
    E

Contact Methods

  • Skype
    aleqsu_alexxxx22

Previous Fields

  • Real name
    Alex

Recent Profile Visitors

344 profile views

A L E X's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

2

Reputation

  1. Nick: Aleqsu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/iEOkJ3o Tema (In caz ca nu exista o imagine): As dori sa fie pe ea numele AleXx si mai jos B-zone. Sa aiba un bass puternic sa nu fie fixa Text: Dimensiuni: Alte precizari: Pentru logo as dori testul : "Bagi REFERRAl 130053 si ai sa te plictisesti numarand banii" BAFTA!
  2. Nick: Aleqsica Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/HMrTm Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: La aceea cu Caster sa fie numele AleXx_AleqSutzzu si la cealalta sa fie tot acelasi nume doar ca in loc de school instructors sa fie Cu LSpd Sergeant Dimensiuni: Alte precizari:
  3. Toate sunt frumoase dar mi-ar fi placut daca ar fi avut un pic de bass sau ceva
  4. Mai astept si alte creati
  5. Nick: AleXx_Aleqsutzzu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/FUSDU5U Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie cu bass si culorile un pic modificate Text: Numele AleXx_AleqSutzZu ori pur si simplu AleXx Dimensiuni: Pentru profil Alte precizari: Nu este obligatoriu cu aceea poza. Puteti face si cu altceva
  6. A  L  E  X

    Cerere Avatar

    Nick: AleXx_Aleqsutzzu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/FUSDU5U Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Numele AleXx_AleqSutzZu ori pur si simplu AleXx Dimensiuni: Pentru profil Alte precizari: nu este obligatoriu cu aceea poza. Puteti face si cu altceva
  7. Nickname: AleXx_Aleqsutzzu » Level-ul deţinut: 24 » Rank-ul deţinut: 2 » Motivul pentru care doreşti să intri: Sa imi ajut colegii la prinderea infractorilor. » Alte precizări: Mersi pentru timpul acordat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.