Jump to content

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

MrNuxx

Donator
 • Content Count

  1646
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

563 Fantastic

1 Follower

About MrNuxx

 • Rank
  #BANNED
 • Birthday 03/20/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Contact Methods

 • Skype
  PM
 • Steam ID
  PM
 • Discord
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Adi
 • RPG1 Nickname
  kawasaki. & Adi
 • RPG2 Nickname
  MrNuxx

Recent Profile Visitors

10919 profile views
 1. Nick: MrNuxx Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 20.5.2020 Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 Alte precizări: Mersi!
 2. Nick: MrNuxx Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 19.5.2020 Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Mersi!
 3. Nick: MrNuxx Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poți veni: 15.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 Alte precizări: Mersi!
 4. Nick: MrNuxx Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poți veni: 14.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Mersi!
 5. Nick: MrNuxx Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 7.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Multumesc!
 6. Nick-ul tau: MrNuxx Server: RPG2 Descrierea bugului: Nu am facut in intregime ziua de ieri de quest, cea cu obiectivul de job, iar astazi cand lucrez la un job (hot de masini in cazul meu) nu primesc puncte. Screenshot(s): https://imgur.com/SsazzcY https://imgur.com/5oqeScm
 7. Nick: MrNuxx Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 22/4/2020 Lipsesc din motivul: Probleme personale Numărul de învoiri din această săptămână: 1 Alte precizări: Multumesc!
 8. Nick: MrNuxx Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 15.04.2020 Lipsesc din motivul: Am probleme cu netul și nu știu dacă se rezolvă până începe warul Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: O sa intru daca o sa pot
 9. MrNuxx

  1. Sa poti da rob si in 2 si in 3 si sa fie asemanator sistemului actual doar ca o persoana face 2 lucruri (inchiriaza si avion si masti de exemplu). Nu gasesti mereu 4 oameni seriosi cu care sa dai rob si e destul de aiurea, poate vreau sa dau doar cu un prieten. 2. Sa-ti poti selecta 2 spawn pointuri (de exemplu Casa si LSPD) iar in momentul in care mori sa apara un dialog care te pune sa alegi una dintre cele doua locatii selectate. Uneori te omori si uiti sa dai /spawnchange.
 10. MrNuxx

  Cred ca ai uitat faptul ca majoritatea persoanelor de pe SAMP sunt copii de 12-16 ani care stau pe banii parintilor iar cea mai mare problema pe care au intalnit-o pana acum e ca nu-i place X si Y.
 11. Nick: kawasaki. Numarul interviului: 5935 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/UB546b7 Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/k9Z6ota https://imgur.com/yvj1ZBG https://imgur.com/Bd0RL8E Alte precizari: A fost primul meu interviu si am facut doar 3 poze in timpul lui, sper sa nu fie nicio problema
 12. MrNuxx

  Nick: kawasaki. Cine ti-a aprobat ziarul?: Madalin Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: .Mihnea https://imgur.com/nPZeHUs Poza cu ziarul: https://imgur.com/zPWBQW9 Alte precizari:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.