Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RedBull108

Member
  • Posts

    297
  • Joined

  • Last visited

About RedBull108

  • Birthday 06/13/2014

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Da

Previous Fields

  • Real name
    Adolf Hitler
  • RPG Nickname
    Sigur ca da

Recent Profile Visitors

2264 profile views

RedBull108's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

110

Reputation

  1. La tine ramu se "incarca" dupa un algoritm random? Interesant e ca ai 180 fps-uri in samp cu toate ca e limitat la 100... csgo nici nu prea ai sanse cu placa aia video, nu stiu ce fps-uri iti arata si de unde, poate ruleaza pe integrata, cu toate ca diferenta mare nu e intre integrata si 840m.
  2. Nu mai stresati bai stafful ca e ocupat cu aia 50 de playeri online (adica nah, ca-s toate conturile lor clona). Zice omu ca dupa ce stergeti jocul nu mai are rost sa-l reinstalati, ce nu intelegeti?
  3. Eu zic ca tot serverul e unu de stunt
  4. Eu zic sa ne intrebam intai de ce a scos scantei? Poate are switch manual pentru voltaj in spate si a ramas pe 100V, CM nu-s asa petarde.
  5. https://www.amazon.de/Seasonic-S12II-Bronze-Netzteil-Computer/dp/B00390P1NO 520 sau 620W, best buy.
  6. Daca in 2018 ai un laptop care-ti da bluescreen/pinkscreen/blackscreen e cazul sa-l arunci la gunoi. Mai grav e ca ai impresia ca e normal.
  7. Sa dai vina pe un exploit pt faptul ca serverul nu mai trece de 150-250 de playeri (jumate din ele conturi clona) de luni bune #bizonLogic

  8. WinMiner e mai tzapan, acum 2-3 luni scoteam 7$ pe zi. Ultima oara cand am verificat, acum o luna a scazut mult, pe la 3$, deja nu mai merita.
  9. Ai spus ca-l vrei pt gaming, daca iei un dual core in 2018 pt. gaming e ca si cum ti-ai da cu spitul in coaie. Uite ceva mai bun si mai ieftin: https://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/ryzen-3-2200g-35ghz-box/ https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/prime-a320m-k/
  10. Pai pt aia care considera youtube o munca fac cerintele alea intr-o zi lejer, deci nu e o problema.
  11. Teoretic faci bani daca le lasi sa ruleze, iti cauta/genereaza/whatever moneda virtuala bitcoin sau ce o mai fi. Practic platesti mai mult curent decat castigi. Cele cautate pt asa ceva sunt RX 580 de la AMD, nu gtx 1060, dar trebuie sa aiba ei si o scuza pentru scumpire...
  12. Cred ca ai mai multe sanse sa-l pornesti pe un telefon aparut anul trecut. Ca sa-ti raspund si la intrebare, cu toate ca ti-ai raspuns singur, iti trebuie windows pe 64 de biti
  13. Io nu neg, poate sa-i faca o plangere pentru abuz de consum.
  14. Asta poti testa si tu cu task manager deschis si cand se blocheaza te uiti ce sta la 100% acolo. Din intamplarile mele, cand se blocheaza vreo 10-20 sec si dupa isi revine de vina sunt badurile de pe hard, fiind inlocuit intr-un service nu as fi surprins. Dar si blocatul asta, fiecare se refera la altceva cand zice ca se blocheaza, iti poate da crash driverul video sau mai stiu eu ce. Asta nu inseamna ca asta-i problema neaparat, trebuie sa te uiti tu, nu cred ca sunt clarvazatori p'aici. Task manager, msi afterburner deschise si vezi unde apar schimbari in grafice cand se "blocheaza".
  15. Nu cred ca are treaba cu partitia aia, la mine de exemplu exista doar una de recovery partition care presupun ca nu foloseste la altceva inafara de recovery. Lasa-l doar pe ala nou si cand apare reboot and select... baga un dvd sau un stick bootabil cu o imagine de windows si vezi daca-ti vede hardu in installer. Alta varianta e sa-ti clonezi hardul vechi pe cel nou, asta iti copiaza absolut tot si la pornire ar trebui sa poti alege intre cele 2 imagini windows de pe fiecare hard. Alta varianta e ca hardul nou sa nu fie bootabil. Asta am intalnit-o doar la harduri IDE unde jumperul trebuie mutat pe Master sa poata fi bootabil daca bine imi aduc aminte. ( cele pe sata nu au nevoie de asa ceva)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.