Jump to content

Awesome

Member
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Awesome

  1. Display Name: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/368755-cerere-awesome-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/iYRZJ Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: 184x184, 200x200 Alte precizari: sper sa faceti ceva frumos !
  2. @mentosan daca ai putea sa scrii si Edvardinio pe poza pentru steam ar fii siper.
  3. Display Name: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar si daca se poate sa-l micsorati si pentru steam Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/363402-cerere-awesome-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/KBcbn Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si o poza de steam. Alte precizari: -
  4. Le-ati putea redimensiona si pentru steam va rog ?
  5. Display Name: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/358213-cerere-awesome-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/QFvQf Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Va rog daca se poate sa fie si pentru steam sa o pot pune. Alte precizari: Nu vreau gif-uri, si o mai puteti edita voi cum vreti.
  6. Puteti sa micsorati si pentru contul de steam?
  7. Multumesc, dar mai astept ..
  8. Nick: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/349183-cerere-awesome-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si una pentru contul de steam. Alte precizari: Scrisul sa fie in mijloc jos, puteti folosi diferite efecte, va las mana libera la imaginatie . Va multumesc tuturor care macar incearca. A da si sa cropati, nu sa o faceti doar mai mica. Sa ramana numai Cedry2k !
  9. @ woodstar ai putea schimba scrisul daca se poate?
  10. Va multumesc, mai astept daca se mai poate.
  11. Nick: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/346635-cerere-awesome-avatar/?hl=%2Bcerere+%2Bawesome Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://tinypic.com/view.php?pic=24v7hmx&s=9#.V7cabJh97cs Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si una pentru contul de steam. Alte precizari: Scrisul sa fie in mijloc jos, puteti folosi diferite efecte, va las sa va imaginati . Va multumesc tuturor care macar incearca. A da.. si sa taiati daca se poate sa ramana numai Cedry2k adica sa nu se vada partea din stanga foarte mult, va multumesc !
  12. Nick: Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/323388-cerere-awesome-avatar-semnatura/?hl=awes%5Bo%5Dme Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/0HVC9 Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Edvardinio. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si una pentru contul de steam. Alte precizari: Scrisul sa fie in mijloc jos, puteti folosi diferite efecte, va las sa va imaginati . Va multumesc tuturor care macar incearca.
  13. Esti Alves cel adevarat ?

    1. A L V E S RPG4

      A L V E S RPG4

      Adica?, mai sunt si alti =))

    2. Awesome

      Awesome

      ooo ma mai tii minte ? Sunt Awes[o]me de pe RPG 3 .

    3. Awesome

      Awesome

      Care vroiai sa ma inveti afaceri :))

  14. Am ales, puteti inchide topicul ! Va multumesc !
  15. La semnatura nu se ocupa nimeni ..?
  16. Nick:Awesome Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar si Semnatura Link către ultima cerere făcută : http://forum.b-zone.ro/topic/309998-cerere-dragonuak47-avatar-semnatura/?hl=%2Bcerere+%2Bdragonu Imagine (obligatoriu pentru semnatura): semnatura : http://imgur.com/Q2aWhpq Avatara: http://imgur.com/nzaEHxt Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Pe ambele Awes[o]me Dimensiuni: Cat pentru un avatar si pentru o semnatura! Alte precizari: Sper sa iasa ceva bine !
  17. Imi place semnatura ta @Cristina Nu poti face si un avatar dar cu altfel de scris ?
  18. Nick: Dragonu[AK47] Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar & Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Avatar: http://imgur.com/Nv6oflp Semnatura: http://imgur.com/YwSy77y Tema (In caz ca nu exista o imagine): Rapperi Text: Dragonu[AK47] Pe ambele, iar pe semnatura sa mai scrie si versurile acestea. "Flămânzilă se lovește cu pumnii în creștetPatriarhule dar-ai mâna cu mine fără dește' Îl iubesc pe Dumnezeu doar el îmi ghidează pașii Dar nu iese din casa și uite ne sfidează falșii Rar am văzut un preot slab În rest toți grașii se îndeasă în SUV-uri și tot de abia încap în mașini" Dimensiuni: Cat pentru un avatar si pentru o semnatura Alte precizari: Avatarul sa fie luat numai Dragonul, adica numai cel care canta din poza si puteti folosi diferite efecte.
  19. Nick: Dragonu[AK47] Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar & Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Avatar: http://imgur.com/7kHWv7q Semnatura: http://imgur.com/Nv6oflp Tema (In caz ca nu exista o imagine): Rapperi Text: Dragonu[AK47] Pe ambele iar pe semnatura sa mai scrie si Rap life Dimensiuni: Cat pentru un avatar si pentru o semnatura Alte precizari: Daca se poate ca poza pentru avatar sa fie luata mai de sus, adica sa nu se vada scrisul acela de jos din colt
  20. Defapt lasati, daca nimeni nu a postat, mi-am ales puteti da TC, !
  21. @RW ParkerPoti pune acolo la Edd si un punct la sfarsit ? te rog .
  22. Toate sunt aratoase, dar mai astept .
  23. Nick: Edd. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar/Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Semnatura: http://imgur.com/VcRtOvD Avatar: http://imgur.com/qKZSAgB Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Edd. Dimensiuni: Cat pentru un avatar si cat pentru o semnatura Alte precizari: Bafta, si sa iasa ceva.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.