Jump to content

BlonndulBCA

Member
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About BlonndulBCA

  • Birthday 12/15/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara Romania
  • Hobbies
    Am inima de la mama, si tupeul de la tara.

Contact Methods

  • Skype
    razvan.ionut92

Previous Fields

  • Real name
    Razvan Ionut
  • RPG1 Nickname
    M.S | P.I.R | Mossy

BlonndulBCA's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

2

Reputation

  1. Nume:M.S Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul: In cele 2 saptamani la roads m-am saturat sa ma chinui cu jucatori ce dau /q cand trec prin radar, asa ca vreau sa intru la SWAT deoarece am mai fost, si mi-a placut foarte mult, plus ca la SWAT ai raport chiar si noaptea...nu ca la roads ca dupa ora 23:00 nu mai faci un punct. Am mai fost in SWAT si a fost foarte fain. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat citiri cereri mele!
  2. Nume:M.S Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul: In cele 2 saptamani la roads m-am saturat sa ma chinui cu jucatori ce dau /q cand trec prin radar, asa ca vreau sa intru la SWAT deoarece am mai fost, si mi-a placut foarte mult, plus ca la SWAT ai raport chiar si noaptea...nu ca la roads ca dupa ora 23:00 nu mai faci un punct. Am mai fost in SWAT si a fost foarte fain. Alte precizari: Dropzz sper ca ai trecut peste toate ''certurile'' noastre, si sa putem fi prieteni
  3. Nume:M.S Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul: In cele 2 saptamani la roads m-am saturat sa ma chinui cu jucatori ce dau /q cand trec prin radar, asa ca vreau sa intru la SWAT deoarece am mai fost, si mi-a placut foarte mult, plus ca la SWAT ai raport chiar si noaptea...nu ca la roads ca dupa ora 23:00 nu mai faci un punct. Am mai fost in SWAT si a fost foarte fain. Alte precizari: Degeaba ma ameninti Dropzz, nu am sa ma las asa usor. Am sa vorbesc cu liderul.
  4. Nume:M.S Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul: In cele 2 saptamani la roads m-am saturat sa ma chinui cu jucatori ce dau /q cand trec prin radar, asa ca vreau sa intru la SWAT deoarece am mai fost, si mi-a placut foarte mult, plus ca la SWAT ai raport chiar si noaptea...nu ca la roads ca dupa ora 23:00 nu mai faci un punct. Am mai fost in SWAT si a fost foarte fain. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat citiri cereri mele!
  5. Nick :Mossy Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :23.09.2016 Lipsesc din motivul:Plec la sat si nu am internet acolo Numarul de învoiri din aceasta saptamana:0 Alte precizari: Iti multumesc pentru invoire si vafta la WAR
  6. Nick: P.l,r Rank: 4 Data:12.04.2016 Am dat test cu: MeLo.[huligans]. Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/5): 0/5 Rezultat proba de teren (x/4): 0/4 Rezultat final: Admis Alte precizari: Felicitari.
  7. Nick:[HG]P.I.R Rank: 4 Data: 30.03.2016 Am dat test cu: Ganja Rezultat regulament (x/3): 1.5/3 Rezultat traseu (x/5): 2/5 Rezultat proba de teren (x/4): 0/4 Rezultat final: Admis Alte precizari: Felicitari!
  8. Nick:Blonndul[bCA] Anunt:In cursul zilei de azi, membrul factiunii National Guard, ManeLopataru, a fost promovat de catre liderul sau, Yenoh, la rangul de Major (5). Echipa noastra il felicita si ii ureaza mult succes cu noua sa functie. Data publicarii:14/10/2015 Tema:ManeLopataru rank 5.
  9. - Nume:Blonndul[bCA] - Rank:1 - Peisaj (poza facuta cu aparatul foto):https://www.youtube.com/watch?v=cf5e-y97Qfc - Dovada (poza facuta de dvs. cu F8):https://www.youtube.com/watch?v=cf5e-y97Qfc - O scurta descriere a peisajului:Toti membri factiuni de la cel mai mare rank pana la cel mai mic, si sunt si ceva peisaje frumoase. - Alte precizari?:https://www.youtube.com/watch?v=cf5e-y97Qfc Tuckson nu este un peisaj, dar am zis sa fac ceva mai creativ si sa fac un colaj cu toti membri factiuni noastre. Si na sper ca macar sa te uiti la el.
  10. Nume: Mossy Rank: 1. Număr de comenzi efectuate: 46. Număr de teste date: 0. Punctaj per total (comenzi + teste): 46. Zile inactive cu cerere: 0. Link către raport:http://imgur.com/a/pHHQ1
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.