Jump to content

Swibziro VODA

Member
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Swibziro VODA

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 09/17/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Medias

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  Swibziro
 • RPG2 Nickname
  Nu
 • RPG3 Nickname
  Joc
 • RPG4 Nickname
  Pe
 • MIX Nickname
  Servererele
 • CS 1.6 Nickname
  Astea

Contact Methods

 • Steam ID
  CosJ

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Nickname:Dobrovsky Data:03/07/2018 Motivul:Amenda, -12 la war Suma platita:7.000$ Screen-shoot:https://imgur.com/a/SxvcGhE Alte precizari: sunt un slab.
 2. Nick: Dobrovsky Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 29.06.2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Merg la gratar cu prietenii afara din localitate. Alte precizări: Multumesc de intelegere, revin in forta de luni.
 3. Bandicam
 4. Nume: Swibziro Level:21 Dovada ca am platit TAXA de 10.000$: https://imgur.com/a/ksnZngx Numar participant:15
 5. Nickname:harceaparcea Rank:1 Reason:semestrial paper tomorrow Date of the wars:30.05.2018 Total number of pass requests:1/2
 6. Da, ai dreptate. Nu stiu cu ce te priveste pe tine cum am intrat in clan, dar daca asta iti este dorinta.
 7. Salut colegi, salut Kimbal. O sa incep cu inceputul, poza este facuta pe data de 7 aprilie, data in care doar ce ma reapucasem de server, si am avut unele motive care sincer sa fiu mi-au displacut si mie la tine, limbajul tau lasa de dorit, la fel si "sinceritatea" de care nu dai dovada. Am gresit cu limbajul, mi-am cerut scuze bineinteles pentru ca mi-am dat seama ca am gresit. Presupun ca in proportie de 50% scuzele mele au fost acceptate. Am primit ban 3 zile de la acel limbaj, iar din data de 7 Aprilie pana in prezent 30.05.2018, timp in care au trecut aproape 2 luni nu am mai avut nici macar o reclamatie pentru limbaj, dovada ca, comportamentul meu s-a schimbat radical. Astazi, purtam o discutie cu Anotimp[VODA], un baiat de nota 100+ si ne-a zis "Noapte Buna". Atunci i-am dat si eu un raspuns si prietenul meu Kimbal a inceput cu "urarile de bun venit". M-a intrebat "cine, cum, de ce am intrat in VODA?"; "Ce cauti in VODA?" etc etc etc. Mai pe scurt, a cautat bineinteles un motiv de cearta, eu nici macar nu l-am bagat in seama pana la momentul respectiv. Deci, prietene, intelege odata ca nu am nimic cu tine, cu viata ta, nu ma intereseaza ce faci, cum faci, mi-ai dovedit deja caracterul tau si asta e tot ceea ce conteaza. Legat de "cum ai intrat in VODA fara aplicatie?". Ti-am raspuns foarte normal, nu joc de azi, de ieri, de alaltaieri pe acest server. Joc de foarte mult timp, sunt sigur ca sunt mai vechi ca tine cu cel putin un an pe aceasta comunitate. Ii spuneam la Vio cat de mult imi doresc sa intru in acest clan, si trebuie sa iti recunosc ca mereu imi zicea ca nu am level 40 si ca am nevoie de aplicatie. Dar uite ca, am primit totusi o invitatie in acest clan, si crede-ma ca, cred eu ca i-am dovedit ca merit sa intru in clan, ceea ce tu nici macar nu m-ai lasat sa iti dovedesc. Asa ca, draga Kimbal, hai sa uitam de toate neplacerile create si sa incercam sa ne acceptam asa cum suntem, cu totii avem - si + dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne dorim raul cuiva. Cum a spus si Vio, este doar un joc, nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca am intrat fara aplicatie, nu mai traiti intr-un joc si nu mai fiti invidiosi. "Binecuvantati pe cei ce va prigonesc, binecuvantati-i si nu-i blestemati."
 8. Contra Aliantei - nu este un clan bun, este un clan de spray care cel mai probabil ca fii activ doar luna aceasta.
 9. Grea intrebare. :)))
 10. - Nume: Swibziro - Rank: 2 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 3/5/2018 - Motiv: Vineri dau test la trigonometrie, urmatoarele 2 saptamani sunt H.O.R.R.O.R pentru mine, teze dupa teze si teste dupa teze ! - Alte precizări: Pare rau !
 11. - Nume: Swibziro - Ziar scris în data de: 5/1/2018 - Ziarul a fost aprobat de către: Peste.AMBREAJ - Ziar (poză): https://imgur.com/a/iNnfRIS - Alte precizări: Primul meu ziar..
 12. Foarte naspa jocurile. Demult nu a mai fost o luna plina de jocuri interesante, imi aduc cu drag aminte cand am prins Rocket League prin 2015, erau 3 masini, deabea se lansase jocul, in cateva luni a devenit viral. In schimb, Beyond;Two Souls este un joc destul de plictisitor, de Rayman n-am ce zice, joc foarte foarte prost din multe puncte de vedere.
 13. Sunt frumoase. Insa vreau si cu efect daca se poate. Mai astept totusi si alte lucrari, cu alt font si alte fete, asa mai swag, tumblr ; si sa scrie totodata dedesupt de nume: B-ZONE.RO
 14. Display Name: Swibziro Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/403476-cerere-swibziro-avatarsemnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură):- Tema (În caz că nu există o imagine):Fete sexy, fete frumoase. Text: Swibziro si dedestupt B-ZONE.RO Dimensiuni: Le stiti voi Alte precizări: Multumesc frumos, astept creatiile voastre cu drag ! As dori daca se poate sa fie cu efect.
 15. Display Name: Swibziro Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar/Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):- Imagine (obligatoriu pentru semnătură):- Tema (În caz că nu există o imagine): Fete sexy si frumoase la avatar / TYGA la signature. Text: Pe avatar vreau sa scrie Swibziro si dedesupt sa scrie B-ZONE.RO ( ceva asemanator cu Royal_FTW daca se poate) iar la semnatura sa fie o poza cu TYGA unde sa scrie Swibziro[LEGENDA] Dimensiuni:Le stiti voi. Alte precizări: Multumesc. Sa fie cu efect ca la Royal_FTW daca se poate cu scantei dinalea ce tasnesc.
×