Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South ElementPanda

Member
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sibiu

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Oni
  • RPG Nickname
    ElementPanda

Recent Profile Visitors

906 profile views

South ElementPanda's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

5

Reputation

  1. Saluut, de astazi sunt noul vostru coleg! Sper sa ne intelegem bine! nici bine nu ajung ca si shef de pagina
  2. Nickname-ul meu: ElementPanda Nickname-ul celui de-al doilea participant: Arhix. Level-ul meu: 35 Level-ul celui de-al doilea participant: 43 RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul celui de-al doilea participant: Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Suntem de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da. Alte precizari: Multumim!
  3. Buna ziua, de astazi fac parte din LS Taxi sper sa ne intelegem bine.
  4. Poate in viitor ne luam si noi antrenor de nationala..nu urmasul lui arsenie boca

    1. Show previous comments  9 more
    2. AlexIoan

      AlexIoan

      Ba mai taci nu te mai crede antrenor ca nici eu nici tu nu suntem, asta e valoarea lotului PUNCT, asa in 16 ani de ce nu am facut nimic? Nu a fost doar Iordanescu, aceeasi problema :)

    3. South ElementPanda

      South ElementPanda

      Probabil ai dreptate.. am eu asteptari prea mari...

    4. AlexIoan

      AlexIoan

      Nu stiu ce sa zic, dar hai sa o luam rational, la ce echipe mari joaca jucatorii sa zicem ai Elveției, cum ar fii Lichsteiner Juventus, Shaqiri fost la Bayern actual la Inter, Rodriguez la Wolsfburg, altii prin BPL, iar ai nostrii joaca in marele campionat al INSOLVENTEI, unde nu se stie ce iti aduce ziua de maine, nu au o stabilitate financiara. Pe ce privește pe Iordanescu si asta e de neinteles, dupa ce ca suntem prosti de bubuim, mai începem si cu Prepelita in loc de Stanci...

  5. Nickname: ElementPanda Level-ul detinut: 34 Factiunea din care faci parte: Hitman Agency Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Pwp.
  6. Nick: ElementPanda Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : http://forum.b-zone.ro/topic/338014-cerere-elementpanda-avatar/#entry5093656 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/K8VSv Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: ElementPanda Dimensiuni: stiti voi Alte precizari: Cele care imi plac vor primi +1. De preferabil sa fie cu prima poza.
  7. Nick: ElementPanda Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/K8VSv Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: ElementPanda Dimensiuni: stiti voi Alte precizari: Cele care imi plac vor primi +1. De preferabil sa fie cu prima poza.
  8. Este cineva smecher in ale avatarelor? Sau cunoasteti pe cineva ?

  9. Pai ba ..saracia lor .. de unde sa stiu eu cate contracte am la raport ? e aiurea ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.