Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sonyes

Member
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About Sonyes

  • Birthday 07/29/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara
  • Hobbies
    Photoshop (+6 ani)

Previous Fields

  • Real name
    Bartulov Adelin

Sonyes's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

4

Reputation

  1. Am mai facut unul, dar la rezolutie la cam stricat youtube-ul, poate am facut eu ceva gresit, stiu ca nu e prea reusit, dar am incercat.
  2. Am decis sa incep si eu un topic in care imi arat creatiile mele video. Asa ca am sa va arat primul meu videoclip, filmat in Counter Strike, si editat, azi.
  3. Multumesc mult pentru comentari, uitati aici un proiect finalizat si imprimat (+ cateva avatare)
  4. Ii bun pentru inceput, mai ai mult de invatat, zic sa excelezi in blur, sa ai borderul pe 1px la soft-light, si rezolutia avatarelor 150x250.
  5. Bun venit in comunitate!
  6. Bun venit in comunitate!
  7. Bun venit in comunitate!
  8. Awesome! Mai ales ca eu sunt primul care a castigat Scuze ca n-am multumit la toti care m-au felicitat, va urez succes si voua! Foarte misto evenimentul si abea astept Premier-ul.
  9. @ANDDY, le-am pus dar nu se vad, si cand dau edit sunt acolo, le-am uploadat si pe imgur si pe imageshack, si tot degeaba, nici semnatura de la "My stats" de la RPG1/2/3 nu o pot pune la semnatura. o.O
  10. Salutare B-Zone, de aproximativ 5 ani lucrez in Photoshop, si cum am ajuns sa-mi fac propiile mele tricouri/bluze, m-am decis sa fac si un portofoliu pe forum. [1] http://i.imgur.com/kSSDutc.png [2] http://i.imgur.com/Odlvis8.jpg [3] http://i.imgur.com/BApXmrM.jpg [4] http://i.imgur.com/un5u1Kw.jpg [5] http://i.imgur.com/SWeS6CR.jpg [6] http://i.imgur.com/8S7av0j.jpg [7] http://i.imgur.com/D9dLocA.png [8] http://i.imgur.com/VogmI4g.jpg Scuze ca am pus link-uri, dar orice as face si oriunde le-as uploada nu se vad imaginile, chiar si daca pun direct link-ul sau cel normal.
  11. Bine ai venit in comunitate!
  12. Bine ai venit in comunitate!
  13. Bine ai venit in comunitate!
  14. Bine ai venit in comunitate!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.