Jump to content

XPrototype

Donator
  • Posts

    826
  • Joined

  • Last visited

About XPrototype

  • Birthday 06/10/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati
  • Hobbies
    Sportul si jocurile pe calculator!

Previous Fields

  • Real name
    George
  • RPG Nickname
    Luigi2

Recent Profile Visitors

1865 profile views

XPrototype's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

53

Reputation

  1. Multumesc de avatare! TOPIC CLOSE!
  2. Mai astept si alte creati multumesc !
  3. Nick: Prototype Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar! Link către ultima cerere făcută : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://3.bp.blogspot.com/-Moig3LeU6wI/UDTsMCGbPZI/AAAAAAAAASw/N_Z6WB0m15Q/s1600/tumblr_m4y8nyKon81rw6w1co1_500.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Prototype Dimensiuni: Avatar! Alte precizari: Daca se poate cu scantei si cu putin efect de culori sa arate mai bine !
  4. Nick: Prototype Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar! Link către ultima cerere făcută : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://3.bp.blogspot.com/-Moig3LeU6wI/UDTsMCGbPZI/AAAAAAAAASw/N_Z6WB0m15Q/s1600/tumblr_m4y8nyKon81rw6w1co1_500.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Prototype Dimensiuni: Avatar! Alte precizari: Daca se poate cu scanteti si cu putin effect de culori sa arate mai bine !
  5. Multumesc pentru creati . Topic close!
  6. Foarte tare baieti. Mai astept cateva creati!
  7. Nick: Prototype Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://orig15.deviantart.net/6255/f/2013/255/f/6/panda_ninja_samurai_ww2_veteran_assassin_cyborg_by_davespineapple-d6ltst8.png Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Prototype Dimensiuni: Cat pentru o semnatura. Alte precizari: Daca se poate numele meu sa fie scris cu o culoare care se potriveste cu poza.
  8. Nick: Prototype Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Roboti. Text: Prototype Dimensiuni: Cat pentru o semnatura. Alte precizari: Astept cat mai multe creati si sper sa am de unde alege.
  9. oKapi daca poti sa pui niste scantei ar fii mult mai frumos.
  10. Multumesc de avatarele frumoase mai astept cateva!
  11. Nick:Prototype Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Nu am poza. Tema (In caz ca nu exista o imagine):Roboti sau baieti (alegeti voi ce este mai usor din astea doua). Text:Prototype. Dimensiuni: Pentru un avatar. Alte precizari:Sper sa am de unde alege . V-a multumesc!
  12. Nick:Prototype Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar! Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine):Roboti si viitor. Text:Prototype Dimensiuni:Potrivita. Alte precizari:Sper sa am de unde alege . V-a multumesc!
  13. Nick:Prototype Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar! Tema (In caz ca nu exista o imagine): O imagine care sa imi reprezinte numele vreau sa fiu surprins multumesc! Text:Prototype. Dimensiuni: Portivita! Alte precizari:Astept cate mai multe creeati.
  14. Doresti sa donezi o anumita suma pentru a achizitiona gold si pentru a sprijini comunitatea B-Zone? Intra pe acest link http://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=2326 si de aici poti achizitiona gold!V-a multumim pentru sprijin!

    1. AlexandraXD

      AlexandraXD

      Mai nebunaticule :)))))

  15. Multumesc Zagreb! Mai astept in continuare creatii.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.