Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

R E D O X

Member
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Adrian

Recent Profile Visitors

304 profile views

R E D O X's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

8

Reputation

  1. Foarte tare imi place extrem de mult.
  2. Nick: Redox Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/9YU0u2C Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: REDOX Dimensiuni: Dimensiunea pozei originale Alte precizari: Textul sa se potriveasca cu imaginea si tema imaginii.
  3. Titlul clipului: San Fierro Police Dep. Gen: Prezentare/Actiune Data: 17.01.2015 Scurta prezentare: Este vorba de prezentarea factiuni in care sunt SFPD. Link: https://www.youtube.com/channel/UCQd7wlyv04Xq65gTea57w4g/featured
  4. Incerc.. o ma gandesc bine in weekend.
  5. Ma asteptam sa urle cineva la mine ca fac comunitatea de ras dar vad ca pana acum am un feedback pozitiv ).
  6. Hai sa radem putin ! Scopul seriei este stric pentru AMUZAMENT. Care nu inghite gluma sa nu se uite sau sa nu comenteze. Pentru mai multe clipuri abonati-va la REDOX FILM. Titlul clipului: Jucatorii fara viitor Gen: Comedie Data: 15.01.2015 Scurta prezentare: Este vorba de jucatorii "problema" de pe server de care toti ne-am saturat Link: https://www.youtube.com/channel/UCQd7wlyv04Xq65gTea57w4g
  7. Ce alta comunitate frate? E serverul meu din PC care-l deschis cand am chef sa creez ceva.. nu-i hostat, nu-i nici macar cunoscut, am IP rotabil . Vorbesti si tu sa te alfii in treaba sa mor eu. De acum poti vorbi singur. Ceau.
  8. Din moment ce joc aici si fac reclama la comunitate ce conteaza "studioul" unde filmez?.. filmez " la mine acasa " nu vad care este problema sincer.
  9. Am propriul meu server facut de mine am tot ce imi trebuie /npc /cars /skin /nameof /tele /interiors.. doar comenzile de baza pentru un server de movie.
  10. Titlul clipului: Agentia Hitman - Episodul 1 Contractul Gen: Actiune/Drama Data: 5/1/2015 Scurta prezentare: Primul episodul este doar un contract de pe o cladire. Urmeaza alte episoade mai faine. Vreau sa vad doar un feedback inainte. M-am gandit sa scot un serial, poate va avea succes. Link: https://www.youtube.com/watch?v=RCc6rt63eb0 PS. Daca se poate sa-mi dati niste idei de scenariu n-ar strica.
  11. Voi creste usor usor.. nu vad care este problema ta si de ce te bagi aiurea in discutie. In game inteleg ca ai ceva cu mine dar las-o moarta. Fac clipuri ca-mi face sa plac si este + plus ca-l fac in jocul preferat. Am ales sa-l fac pe un canal de la 0 pentru ca pe contul meu oficial vreau ceva serios. O sa ma duc la Hyperion in Bucuresti la Regie Film anu asta si vei "scapa de mine". O seara faina sa ai.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.