Jump to content

TLG LiviuC

Donator
 • Content Count

  7186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

386 Impeccable

About TLG LiviuC

 • Rank
  ★offline moments★
 • Birthday 08/14/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Chişinău, Republica Moldova.
 • Hobbies
  Sarcasm, because killing people is illegal.

Previous Fields

 • Real name
  Liviu
 • RPG1 Nickname
  Liviu.

Recent Profile Visitors

6852 profile views
 1. Nick: LiviuC. Rank in clan: 5 In ce perioada lipsesc?: 19 iulie - 1 august Motivul: plec la mare Alte precizari: salut
 2. TLG LiviuC

  Sa-mi fi zis asta acum 3 ani, radeam. E cam timp pierdut forumul asta, mai bine vorbiti intre voi pe messenger, whatsapp, etc, bagati restul membrilor in actualul grup de messenger, ar fi fain.
 3. TLG LiviuC

  Invata we, nu sta pe forum.
 4. TLG LiviuC

  Hai si tu in ttc
 5. TLG LiviuC

  Ce cauti aici Dasco? Xd
 6. Liviu is the best leader in the world!

 7. Nick: Liviuc. Rank in clan: 5 In ce perioada lipsesc?: 17-22 mai Motivul: tezele. Alte precizari:
 8. TLG LiviuC

  Nick: LiviuC.Data sancționării: 10 maiA fost sancționat membrul: GobeiSancționat cu: demitereMotivul: inactivitateDovada (optional, dupa caz): websiteAlte precizări:
 9. TLG LiviuC

  Nick: LiviuC.Data sancționării: 6 maiA fost sancționat membrul: Viorel69Sancționat cu: demitereMotivul: inactiv mai mult de 24h dupa finisarea cererei de inactivitateDovada (optional, dupa caz): websiteAlte precizări:
 10. Nick: LiviuC. Rank in clan: 5 In ce perioada lipsesc?: 28 apr - 2 mai Motivul: plec intr-o mini-vacanta Alte precizari: salut
 11. Dar ce are una cu alta, nu poti juca daca liderul nu e online, sau cum? Daca sa zicem, as avea un numar mare de ore lunar, insa facute in intervalul 1-8 a.m., cand nimeni nu joaca, ar mai conta orele respective? Ceea ce vreau sa spun e ca orele jucate nu reflecta nici pe departe cat de implicat este un lider.
 12. Deci pentru tine un lider bun inseamna un prunc de 12 ani care sa faca 200 de ore lunar. Nu asa se masoara valoarea unui lider, prietene. Spre exemplu, uita-te la factiunea mea, cati rang 4, 5 am; am creat un colectiv unit si asta e tot ce conteaza.
 13. @Kelton, totusi, din moment ce minimul de ore a fost eliminat pentru membri, cu liderii cum rămâne? Cel putin sa fie scazut acest minim de 30 la 20 de ore, deoarece, eu, ca si lider, nu am treaba in joc, mai intru ocazional sa vad ce se petrece in factiune si sa observ cum isi efectuează membrii raportul de activitate, in rest, chiar nu am ce face pe joc, sunt mai activ pe forum/website. Am propus acum o luna in urma, sau ceva de genul, in acel topic creat de tine la Leader Area, ca sa fie eliminat acest numar minim de ore pentru lideri, dar sa fie înlocuit de o regula ce ar presupune ca liderii sa fie nevoiti sa organizeze 1-2 activitati/sedinte cu factiunea pentru a face ceva cu rost, nu sa se plimbe aiurea (cel putin eu asa fac), pentru a face ore jucate. Însă, nu mi-ai raspuns la sugestie.
 14. TLG LiviuC

  Nick: LiviuC.Data sancționării: 13 aprA fost sancționat membrul: =Tweedle=Sancționat cu: avMotivul: comentariu inutil in reclamatieDovada (optional, dupa caz): reclamatie websiteAlte precizări:
 15. TLG LiviuC

  Nick: LiviuC.Data sancționării: 12 aprA fost sancționat membrul: AndreyGGSancționat cu: demitereMotivul: inactivitateDovada (optional, dupa caz): websiteAlte precizări:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.