Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AalLeX

Member
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

About AalLeX

  • Birthday 07/30/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta
  • Hobbies
    Fotbal

Contact Methods

  • Skype
    alexbabu2000

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru
  • RPG Nickname
    AalLeX

Recent Profile Visitors

334 profile views

AalLeX's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

5

Reputation

  1. Salut Kelton, cand am intrat pe server am observat ca nu mai am casa, ca am pierdut-o. De ce, nu stiu, pentru ca pe server intram la 2-3 zile si stiu ca, pentru a nu pierde o casa/bizz trebuie sa intri 1 data pe luna sau ceva de genul asta. Chiar nu stiu ce s-a intamplat, daca poti sa imi explici. Multumesc!

  2. Salut Kelton, cand am intrat pe server am observat ca nu mai am casa, ca am pierdut-o. De ce, nu stiu, pentru ca pe server intram la 2-3 zile si stiu ca, pentru a nu pierde o casa/bizz trebuie sa intri 1 data pe luna sau ceva de genul asta. Chiar nu stiu ce s-a intamplat, daca poti sa imi explici. Multumesc!

  3. Salut Kelton, cand am intrat pe server am observat ca nu mai am casa, ca am pierdut-o. De ce, nu stiu, pentru ca pe server intram la 2-3 zile si stiu ca, pentru a nu pierde o casa/bizz trebuie sa intri 1 data pe luna sau ceva de genul asta. Chiar nu stiu ce s-a intamplat, daca poti sa imi explici. Multumesc!

    1. Kelton

      Kelton

      Salut,

       

      Pentru a nu pierde casa/bizul deținut trebuie să ai pe luna anterioară minim 5 ore jucate. Găsești mai multe detalii în http://b-zone.ro/rules 

    2. AalLeX

      AalLeX

      Am inteles, multumesc.

  4. Nick: AalLeX Rank: 2 Motiv: Vreau sa merg dupa wanted, sa arestez playerii ce incalca codul rutier si sa dau fail la rob Alte precizari: Salut!
  5. Nick: AalLeX Rank: 1 Echipa: Roads Lipsesc din motivul: Sunt plecat in oras cu niste prieteni si s-ar putea sa nu fiu acasa la acea ora. Alte precizari?: Daca nu voi fi plecat, voi veni la sedinta. Oricum daca nu voi veni, ma voi informa la colegi despre ce s-a vorbit.
  6. Nick: [RW][AIM]Nicolas Rank: 4 ( Special Agent ) Am dat test cu: ReisseN.z Data testului: 01.092016 Admis / Respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba contractului: 10/10 Alte precizari: Bun venit in Hitmen Agency!
  7. Nick: [RW][AIM]Nicolas Rank: 4 ( Special Agent ) Am dat test cu: .LuceOwn Data testului: 29.08.2016 Admis / Respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0.25/3 Rezultatul la proba contractului: 10/10 Alte precizari: Bun venit in Hitmen Agency!
  8. Thx very much, i will subscribe to your channel, of course.
  9. Salut, am un canal de youtube si as aprecia foarte mult daca m-ati sustine si v-ati abona pentru mai multe detalii. Canal: https://www.youtube.com/channel/UCY4AaU4Hkk9pNoeteeUZyew
  10. Nume: AalLeX Rank: 2 Dovada: http://imgur.com/a/HtUy0 Alte informații: Salut!
  11. Nickname: AalLeX Level-ul detinut: 34 Factiunea din care faci parte: LS Taxi Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Desigur. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Desigur. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Sper sa ma acceptati pentru un live.
  12. Nick: [AIM]Nicolas Rank: 4 Am dat test cu: YnnA_SweeT Data testului: 18.07.2016 Admis / Respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 1.5/3 Rezultatul la proba contractului: 8/10 Alte precizari: Bine ai venit in Hitmen Agency!
  13. Nick: AalLeX Rank: 5 (Captain) Am dat test cu: GoldiE Data testului: 04.07.2016 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 1.5/3 Alte precizari: Bine ai venit in familia LVPD!
  14. Nick: AalLeX Rank: 4 (Lieutenant) Am dat test cu: KINGAndy Data testului: 17.06.2016 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Alte precizari: Bine ai venit in familia LVPD!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.