Jump to content

Waynee

Member
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Waynee

  • Birthday 05/04/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bacău

Previous Fields

  • Real name
    Victor

Recent Profile Visitors

1572 profile views

Waynee's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

33

Reputation

  1. Odihneste-te in pace! ?

  2. Waynee

    Pai si asta e unul dintre motivele pentru care moare jocul... Nu ca as lua apararea celor care stau non-stop pe joc, dar in cazul unei fuziuni tu vrei sa iti pastreze casa facand doar minimul de ore pe luna? Eu consider ca o fuziune are scopul de a selecta ce e mai activ, ca sa ai ce sa faci pe jocul ala. Hai ca toti proprietarii de case si biz-uri sa joace 5 ore la 2 luni si dupa sa facem afaceri...zic. Apropo, tu cu orele alea jucate ai fi pe locul 8 ca si numar de ore jucate pe RPG3, si ti-ai facut contul in aproximativ aceiasi perioada cu lansarea RPG3... Asta ca tot ziceai de unii care nu vad lumina soarelui. Deci in concluzie, daca unul care are biz-ul tau pe RPG3/4 are 2423423423423 ore pe luna, iar tu ai 9, ar fi benefic pentru server sa ti-l lase tie, fiindca vii de pe serverul considerat mai populat? Pai unde mai e echilibrul in toata chestia asta...
  3. Waynee

    Scuza-ma ca iti spun, dar nu prea stii -literalmente- , ce inseamna ,,fuziune'' in cazul asta. Tu crezi ca RPG3 si 4 sunt niste servere de refugiati care fug in chiloti de razboi si vin la voi unde totul merge bine si e paradis, nu? Arogantele astea a celor de pe serverele ,,principale'', cum le numesti tu, s-ar putea sa faca fuziunea inutila, si practic sa se inchida RPG3 si 4 si....cam atat. Nu e doar serverul ,,tau'', va fi al tuturor. Cea mai buna varianta la case si biz-uri cred ca ramane cea a orelor jucate, ca pe celelalte servere nu s-a dat nimic moca, nu a fost /givemoney zilnic, s-a muncit si acolo pentru bunurile alea.
  4. Waynee

    Te cred la faza cu codurile pentru ca ai bagat o scuza originala. Adevarul e ca nu am citit si ce ai zis mai jos, citesc comentarii pe sarite , dar la cum ai formulat comentariul ala la care ti-am dat reply, nu poti sa invinuiesti pe nimeni care iti spune ca ai generalizat. 'Oi fi eu prost, mna, fiecare cu ,,detaliile'' lui , dar macar stiu sa duc o opinie pana la capat si sa o fac inteleasa. Succes! A, si apropo de poza aia, vezi ca din august 2016 pana in mai 2019 s-a dat de vre'o 2 ori unban all, daca nu gresesc. Ai mai comis-o intre timp? Eh, hai ca mai glumim si noi, nu te supara
  5. Waynee

    31 august 2016 ... asta daca tot vorbesti de coduri Nu e prea frumos sa pui un server intreg in aceiasi oala... zic... pana la urma pe RPG1 s-au dat cele mai multe wipe-uri la mafii din cauza codurilor
  6. Waynee

    La case si biz-uri ar trebui sa fie despagubit cel de pe serverul mai mare, nu cel de pe serverul mai nou :). Pai ganditi-va putin, eu de ex. am Tunning LS pe RPG3, si aici face 40-50M, iar pe 1 probabil 200. Tu imi dai mie 50M pe el, si ala de pe 1 il pastreaza, unde e 200 ? Pai ce afacere am facut? In cazul asta, jucatorii care vin de pe RPG3/4 practic nu ar mai conta in afacerile mari, ar vinde doar Infernus-uri sa faca profit de cate 50k :)). Mai bine ar fi sa ii dai lu' ala 150-200M si sa mi-l lasi mie, sa pot sa il vand mai tarziu pe o suma asemanatoare si sa pot si eu sa am sanse sa fac afaceri de genul asta pe viitor. De aia 50M pe care i-as primi pe el, pe RPG1 as putea sa imi cumpar Cluckin Bell in desert, si nu prea vad nici un echilibru. O fuziune RPG3 cu RPG4 ar fi evitat chestiile astea, ca erau economii egale, dar ca si numar de jucatori ar fi ramas intr-adevar cu mult in urma, dar ceea ce am spus eu mai sus mi se pare singura varianta prin care jucatorii de pe RPG3 ar putea sa faca fata economiei pe 1. Nu uitati ca trimiteti niste jucatori care joaca probabil din 2015-2016 pe un server unde sunt conturi care implinesc 10 ani vara asta.
  7. Waynee

    Departamentele sunt dezavantajate pentru ca pana acum domina rob points, escape points si bails, care sunt inutile pentru membrii departamentelor. Am dat 5200 Gold pentru pro, si pana acum au meritat doar pentru 120k si 90 RP, pe care ii faceam in 3 zile ( Ma refer la RP, nu la bani, ca pentru 120k imi trebuie max. 20 min ), si aproape am ajuns la jumatea eventului. Doar vreo 12 level-up-uri ma fac sa imi mai schimb parerea.?
  8. Nick: Waynee Rank: 5 Data warurilor la care nu poți ajunge: 20.02.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Sunt acasa, dar nu mi se conecteaza jocul. Imi scrie Connected, dar nu apare deloc casuta aia in care trebuie sa pun parola. Alte precizări: Multumesc si sper ca ma intelegi, dar nu am ce sa fac.
  9. Nick: Waynee Rank: 5 Data warurilor la care nu poți ajunge: 11.02.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Sunt in Iasi, fac invoirea de pe tel. Alte precizări: Ms
  10. Nick: Waynee Rank: 5 Data warurilor la care nu poți ajunge: 31.01.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Am examen de la 6 la 8 si nu am cum sa ajung pana la si jumate. Alte precizări: Mersi!
  11. Nick: Waynee Rank:4 Data warurilor la care nu poți ajunge:27.09.2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1/2 Motivul învoirii: Nu sunt acasa, cerrerea e facuta de pe telefon Alte precizări:Multumesc.
  12. Nick: Waynee Rank: 4 Data warurilor la care nu poti ajunge: 19.09.2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2/2 Motivul invoirii: Din pacate am si azi niste treaba si nu pot ajunge la wars. Plec de acasa si ma intorc la noapte, tarziu Alte precizari: Succes
  13. Nick: Waynee Rank: 4 Data warurilor la care nu poți ajunge: 18/09/2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Sunt pe telefon acum, nu sunt acasa. Credeam ca am cum sa ajung, de asta nu am făcut invoirea pana acum. Sper sa ma intelegeti. Alte precizari: Mersi
  14. Nick: Waynee Rank: 4 Data warurilor la care nu poți ajunge: 13.09.2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 ( aia de marti nu se mai pune, ca am ajuns pana la urma ). Motivul învoirii: Nu sunt acasa, plec acum si ma intorc la noapte la 1-2, am niste treburi importante de rezolvat. Alte precizări: Multumesc si sper ca ma intelegi.
  15. Nick: Waynee Rank: 4 Data warurilor la care nu poți ajunge: 10.09.2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: In 5 min plec de acasa ca s-a ivit o problema. Daca ajung pana la ora respectiva, voi intra. Alte precizări: Bafta si sper ca ma intelegi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.