Jump to content

AbRaKaDaBrA ToV

Member
  • Posts

    1294
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AbRaKaDaBrA ToV

  1. Nume: AbRaKaDaBrA[ToV] Rang : 4 Dovezi: https://imgur.com/a/lUxqMWA Alte precizari:.
  2. Nume: AbRaKaDaBrA[ToV] Rang : 4 Dovezi: Alte precizari: Hai sa te vad koody
  3. AbRaKaDaBrA ToV

    Name: AbRa_ rank: 3 Proofs: https://imgur.com/a/CTWjynJ
  4. AbRaKaDaBrA ToV

    Nick : Freza019 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 02.03.2023 Lipsesc din motivul: Nu voi fi acasa, dar poate ajung (E la lucru si me a trimis un mesaj sa ii pun invoire dar poate ca o sa ajunga) Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 ( Cred ca e 1/2 Ca si ieri a pus dar a venit la war) Alte precizari: Noroc la War
  5. @@Aquarrio LOFT, Scoala..... n-am timp sa joc + am probleme cu net + low pc...
  6. Se pare ca e asta last post aici... Va pup pe toti!
  7. R.I.P piciorul stang.... Voi kmf?
  8. @@South Oxigen, Iesi din LVPD dar nu ai dat transfer 500k.... Bafta frate esti cel mai mare nab.
  9. @@Eusebiu Legend, Sa iti fac post sa vedem daca e legal? ))
  10. @@Eusebiu Legend, Cred ca e illegal.
  11. @@South Oxigen, Cum de nu.. rezolvam In rest voi nabi ce mai faceti tot cu raport tot cu raport?
  12. @@South Oxigen, Am vazut ce ai scris pe /r , si da eram pe sleep si activ in-game =]]] Teapa! Cand il faci pe rank 4 din SFPD cu /tazer... lol
  13. @@Eusebiu Legend, Mi a dat back... lol
  14. Nick: [HG]AbRaKaDaBrA Rank: 6 - Assistant Chief Am dat test cu: Wisdom Data testului: 2/2/2017 Admis / Respins: Admis. Rezultatul la proba teoretica: 0/3. Rezultatul la proba practica: 8/8. Alte precizari: Felicitări, așteaptă răspunsul final.
  15. Nick: [HG]AbRaKaDaBrA Rank: 6 - Assistant Chief Am dat test cu: Andrei.[] Data testului: 2/2/2017 Admis / Respins: Admis. Rezultatul la proba teoretica: 0/3. Rezultatul la proba practica: 8/8. Alte precizari: Felicitări, așteaptă răspunsul final.
  16. @@Eusebiu Legend, Cu norocu meu am luat ban 30 min pe website... dar l-am luat cu email si pin recovery a schimbat tot...
  17. @@Eusebiu Legend, csf , n-ai csf.. b-zone 2k16-17
  18. Probabil aici pun . la cariera mea in LVPD.
  19. @@AIM Gabryel, ee bn stau la astia dupa 00:00-01:00 care au vis ca poata sa faca skill si doar merg dupa arrest si vreun no drept iau 4 fun Voi nabi ce mai ziceti?
  20. Nick: AbRaKaDaBrA Rank: 6 Vechime: Un an si ceva Sugestia: Training sa fie la 20:00, La mine in Serbia 14:00 e 13:00.La 13:00 eu sunt cu prieteni pe afara sau fac ceva si nu pot intra sa ma duc la training. Alte precizari: Mersi!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.