Jump to content

TheWizardRO

Member
  • Posts

    301
  • Joined

  • Last visited

About TheWizardRO

  • Birthday December 7

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/user/WizardOfGamesRO
  • Skype
    thewizard.pakistanezul

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    .
    S
    E
    R
    I
    O
    S
    ?

Previous Fields

  • Real name
    Mihai

Recent Profile Visitors

1260 profile views

TheWizardRO's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

110

Reputation

  1. TheWizardRO

    Mai aveti cateva ore in care va puteti inscrie:
  2. TheWizardRO

    Nick: TheWizardRO Level: 77 Vârstă (reală): 17 ani Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 19.12.2014 12:00 (aproximativ 2 ani) Poză cu /stats: http://imgur.com/a/yxw7P Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar pentru a avea ocazia sa ma implic in dezvoltarea comunitatii B-ZONE, mai exact cea de pe serverul RPG2. Vreau sa ajut playerii incepatori pe acest server, avand deja o relatie mai speciala cu aceasta categorie de playeri, din cauza canalului de Youtube pe care intentionez sa postez din nou regulat. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi ajuta toti jucatorii cu sfaturi si tot ce au nevoie, intentionez ca taxa sa fie una mica, intentionez ca in fiecare zi sa fac anumite activitati cu toti playerii (diverse evenimente), in fiecare weekend o sa organizez un meeting in care playerii sa isi spuna parerile/propunerile, restul veti vedea pe parcurs. Pe langa acestea, voi reveni cu videoclipuri din seria de pe acest server pe canalul meu, continuand ce am inceput la primul meu mandat de primar de acum cateva luni. Nu o sa dezamagesc pe nimeni. Promisiunile nu-si au rostul, pentru ca promisiuni poate face oricine.. daca ma veti vota, nu veti regreta!
  3. Nick: TheWizardRO Rank: 2 Actiune namecover: Wanted pentru posesie/Folosire droguri. Actiuni efectuate in saptamana: 07.11.2016 - 13.11.2016. Dovezi: http://imgur.com/a/BhkLW/ https://youtu.be/FRitRyz3iZ4 Alte precizari: Am aflat abia dupa ca sunt scutit de NC pt ca am helper..
  4. TheWizardRO

    Nick: TheWizardRO Level: 69 Vârstă (reală): 17 ani Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 19.12.2014 12:00 (aproximativ 1 an si 9 luni) Poză cu /stats: http://imgur.com/a/4fulZ Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar pentru a avea ocazia sa ma implic in dezvoltarea comunitatii B-ZONE, mai exact cea de pe serverul RPG2. Vreau sa ajut playerii incepatori pe acest server, avand deja o relatie mai speciala cu aceasta categorie de playeri, din cauza canalului de Youtube pe care postez regulat. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi ajuta toti jucatorii cu sfaturi si tot ce au nevoie, intentionez ca taxa sa fie una mica, intentionez ca in fiecare zi sa fac anumite activitati cu toti playerii (diverse evenimente), in fiecare weekend o sa organizez un meeting in care playerii sa isi spuna parerile/propunerile, restul veti vedea pe parcurs. Nu o sa dezamagesc pe nimeni. Promisiunile nu-si au rostul, pentru ca promisiuni poate face oricine.. daca ma veti vota, nu veti regreta!
  5. TheWizardRO

    Sper sa fie buna, multumim.
  6. TheWizardRO

    Povestea pacanelelor: N-ai bani multi? Faci.. Te opresti? Nu. Pierzi pana la urma cam tot.. Ai deja bani multi? Fie pierzi tot ce ai, fie faci mai multi apoi pierzi tot daca nu te opresti. Eu unul cu pacanelele astea sunt +1,5kk aproximativ, momentan..
  7. TheWizardRO

    Nu e rau, recomand insa folosirea oricariu alt program de filmat cu exceptia Bandicam-ului pentru ca acesta consuma foarte multe resurse, ceea ce scade numar de FPS-uri din timpul filmarii.. ceea ce mai duce si la... CRASH. Programe precum Fraps si Action folosesc mai putine resurse, insa necesita rendarea videoclipului pentru ca de obicei acesta are .. 20-40-50-100-200 gb, trist. Obs-ul este programul pe care il folosesc in acest moment si este cel mai bun din punctul meu de vedere. Eu unul am mai multe profile, unul este pentru livestream, unul pentru filmat pt yt si altul pentru filmat raport-ul, in caz de post-hunteri. In fine, programul asta pe langa faptul ca este free iti ofera si acces la multe setari cum ar fi bitrate-ul, calitatea, etc etc.. iar cu putina atentie il configurezi exact pentru ce ai tu nevoie, mai ales ca sunt o gramada de topicuri pe forumul lor, unde poti gasi configuratii gata facute sau indicatii pentru acestea. Sper ca am fost de ajutor, multa bafta la war-uri si imi cer scuze daca am fost plictisitor.
  8. TheWizardRO

    Mult prea brusc finalul, parerea mea.. puteai continua videoclipul spunand ceva de like subscribe etc. sau pur si simplu spunand ca videoclipul este la final si multumesti pentru atentia publicului, intelegi ce vreau sa zic.. Tine-te de treaba, evoluezi usor usor si canalele de acest tip prind foarte bine, bravo.
  9. TheWizardRO

    E bine ca au rezolvat cat de cat, chiar daca azi serverul a fost restartat de 20 de ori..
  10. TheWizardRO

    nickname : TheWizardRO numar : 7 +1 salooot
  11. TheWizardRO

    Exact asta am vrut sa spun si eu cu acest topic. Doamne ajuta!
  12. TheWizardRO

    Ma bucur ca exista oameni care sunt de acord cu mine. Sper ca o sa schimbe faza asta la urmatorul update.
  13. TheWizardRO

    Am si eu o dilema, in legatura cu ultimul update. Se putea exagera mai mult de atat? Inteleg, in loc sa bubuie masina, aceasta dispare - in safezone este foarte bine. Dar de ce se intampla acelasi lucru si cand nu esti in safezone?! Sunt undeva in pustietate, bubuie masina. Raman acolo sau trebuie dau relog ca sa ma spawnez la casa? Macar ceva comanda /suicide sa ma sinucid daca masina nu mai bubuie.. Mi se pare exagerat, parerea mea este ca ar trebui sa dispara masina doar in safezone cand ia foc. Astept si parerile voastre despre acest update.
  14. TheWizardRO

    Nick: TheWizardRO Acel moment când TheWizard isi cumpara biz. Imagine: http://i.imgur.com/k2oTSnX.jpg Alte comentarii: Productieee, hihi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.