Jump to content

Fozzy

Member
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Fozzy

  • Birthday 05/16/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/Edutz98
  • Skype
    mistiquemt2

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ploiesti, jud. Prahova
  • Hobbies
    Video Design

Previous Fields

  • Real name
    Eduard

Fozzy's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

13

Reputation

  1. Cineva la un meci de LoL? normal

  2. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Multumesc tuturor, apreciez foarte mult tot feedback-ul oferit. Imi cer scuze pentru asteptare, insa voi reveni din Septembrie cu o noua serie de tip story. STAY TUNNED!
  3. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Multumesc, am stat ceva, in principiu dureaza destul de mult pana filmez scenele, filmez de obicei 2 ore pe zi si filmez de aproximativ 5 zile, dupa care am stat vreo 3 ore la edit si 2 la render + upload. Totusi, am avut o problema cu subtitrarile, varianta finala aici. Am schimbat si sus, multumesc pentru intelegere.
  4. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Multumesc frumos, chiar astazi m-am gandit si eu, atunci cand am facut cel de al treilea episod, o sa incerc sa fac lucrurile mai lente. Oricum, al treilea episod este gata, vizionare placuta! Spuneti-mi ce credeti.
  5. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Al doilea episod din seria mea de story. Spuneti-mi ce credeti !
  6. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Multumesc. Am inceput o serie de tip story, si iata si primul episod. Spuneti-mi ce credeti.
  7. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Va multumesc tuturor. Am facut partea a 2a din MEDICINE, pentru ca a trecut aproximativ un an de la prima parte. Spuneti-mi ce credeti!
  8. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Si uite-ne iar aici. Am lucrat ceva timp la un video si doresc sa vi-l arat si voua. Tin sa precizez ca poate fi considerat drept reclama, tocmai de aceea eu o sa postez un link catre YouTube si nu o sa il pun direct in format video (ca celelalte). Video-ul este din SA:MP si sper sa intelegeti ca intentia mea este de a obtine pareri si eventual sfaturi, critici din partea voastra si nu de a influenta in vreun fel buna activitate din cadrul acestei comunitati. Link-ul aici. Spuneti-mi ce credeti.
  9. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Video nou, spuneti-mi ce credeti !
  10. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    BIG UP ! Am revenit pe SA:MP, o sa postez noi video-uri in curand, multumesc tuturor pentru feedback !
  11. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Salutare, am revenit cu un nou video, imi cer scuze ca nu este de pe SA:MP, sau CS, dar totusi sper sa va placa, spuneti-mi ce credeti ! Vizionare placuta!
  12. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    #UPDATE! Am mai facut un intro pentru un prieten pe Metin2 si l-am postat pe canalul secundar -> Vizionare placuta !
  13. Fozzy

    Fozzy's Workshop

    Multumesc amandurora pentru vorbele frumoase! Momentan nu am niciun proiect planuit deci probabil cam astea or sa ramana videoclipurile o perioada pana o sa ma alatur si eu unei factiuni si eventual sa filmez pe acolo, sau pana o sa incep un alt proiect. Mai astept pareri.
  14. Salutare tuturor eu sunt Fozzy, iar astazi am hotarat sa-mi prezint creatiile video pe comunitatea B-Zone. Lucrez de aproximativ 2 ani (cu pauze) in Sony Vegas Pro, acesta fiind programul principal in care fac videoclipuri. Detin de asemenea cunostinte reduse in Adobe After Effects si Cinema 4D, insa prefer sa lucrez in Sony Vegas pentru ca ma simt stapan complet pe situatie. Dat fiind faptul ca am invatat totul pe cont propriu inca de la inceputurile lui 2012 cand acest domeniu era relativ redus, mai ales in intermediul jocurilor PC (gaming) si de asemenea varsta nu m-a ajutat in perioada aceea, eu avand doar 13 ani, consider ca am ajuns la un nivel relativ inalt si sunt mandru de munca mea. In prezent detin un canal de YouTube activ cu aproximativ 280 de abonati. Sunt constient ca numarul nu este mare insa ma declar mandru de fiecare abonat pentru ca ei imi demonstreaza ca fac o treaba buna si ar trebui sa continui. Pe canalul meu postez inca din anul 2012, iar de atunci si pana in prezent am facut in filmulete in cadrul mai multor jocuri. Pe canal postez filmulete din Metin2 si SAMP, tipul lor fiind diversificat (edit-uri; serii; story; trailere etc.). Click aici pentru a accesa canalul meu principal. De asemenea am infiintat un canal special rezervat intro-urilor pe care le-am facut si pe care le voi face in viitor asta pentru a nu "incarca" principalul canal. In prezent pe acest canal sunt postate 9 intro-uri cu tematica Metin2, sau cu tematica abstracta. Pentru a vedea canalul de intro-uri apasati click aici. Acum cateva zile m-am alaturat comunitatii B-Zone (mai exact pe data de 24 Ianuarie) in cadrul serverului de SAMP RPG3. Am o multitudine de idei si planuri pe care imi propun sa le aplic aici daca o sa am ocazia sa fac asta. In principiu pe partea de video o sa ma axez pe trailere/intro-uri si filmulete de tip story, insa exista posibilitatea sa fac si alte tipuri de videoclipuri (cine stie?). Mai jos am atasat un spoiler care contine doua dintre cele mai recente filmulete pe care le-am facut, unul din cadrul Metin2 si altul din cadrul SAMP (fara rol de reclama). Orice fel de cerere sau solicitare in cadrul Sony Vegas sau video design este primita si voi incerca sa va ajut pe fiecare in parte. Daca doriti o creatie, fie ea de orice tip, ma puteti contacta pe skype (mistiquemt2) ; printr-un PM pe forum sau pe serverul RPG3. Lucrarile se fac doar contracost, iar pretul lor se poate achita sub doua forme : va puteti achita creatiile cu bani virtuali (pe server-ul RPG3 - $$$ ; sau alte bunuri) sau prin bani reali doar prin paysafe. Suma va fi stabilita in functie de tipul creatiei si de complexitatea acesteia, insa tarifele sunt relativ modeste, ma puteti contacta cu incredere. Astept parerile voastre. Cu stima, Fozzy
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.