Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Caquis

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

Caquis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. N-are nimeni gm acolo, poate socialspy.
  2. Incerc sa va explic, nu intelegeti.Sunteti batuti in cap.Tu, bacca si david sunteti vorbaretii de pe /g care stiti doar sa va certati, v-ar trebui interzis accesul la comanda asta.La prima abatere kick, dupa nu ai incetat cand te-am rugat, tot continuai si pana la urma m-ai insultat iar => mute. http://imgur.com/a/K8liW http://imgur.com/tdCaADI,RN3RdXO#1Uite sa vezi mai bine.
  3. Sunt eu mai prost sau signurile de warp de la spawn nu merg?
  4. Nume în joc: Caquis Numele celui reclamat: bacca_obama Descrierea situatiei: Are un mod ce ii permite sa vada itemele enchantate ale oricarui jucator. Martori: - Poze/Video-uri: http://imgur.com/a/Yhdzh Alte precizari: Uitati-va in chat cum imi spune ce am pe fiecare item si apoi dovada ca a fost corect.
  5. 1k il fac in 10 sec, nu merci
  6. am intrat de pe alt cont si contul Caquis nu este conectat.Pur si simplu este un bug, nu a fost spart.
  7. Cum sa scriu logout daca eu nu pot intra pe server?Imi zice cu rosu ca sunt deja logat
  8. E vorba de minecraft, si nu cred ca e de la mine oricum, e de la server.Probabil trebuie sa astept un restart.
  9. [*]Nickname: Caquis [*]Informatii despre PC:[/font] - [font=georgia,serif][*]Poze/Video: - [*]Descrierea situatiei: Cand incerc sa ma conectez imi apare ca sunt deja conectat pe server.Am intrat si cu alt cont si nu e asa.Am dat restart la pc, la router, tot asa.Nu stiu ce sa mai fac.
  10. Nickname: Caquis Obiect(e) vandute: Zombie spawner Suma de bani ceruta: 15k Obiecte cerute(obiect+cantitate): - Alte precizari: Este deja aranjat de mine.Zombie sunt aruncati de la 21 de block-uri, mai ramane doar un pumn de dat si apare xp-ul.
  11. E vreo problema cu serverul?Nu ma pot conecta si vad ca sunt doar 3 playeri on.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.