Jump to content

Nicolae

VIP
  • Posts

    2680
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Nicolae

  1. Nick: Nicolae RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Georglana RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: Imi iau omor.
  2. Să vină cadourilor, sărbători fericite alături de cei dragi.
  3. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Decembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  4. Votul pentru funcţia de Primar al lunii Noiembrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/856
  5. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Noiembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  6. Votul pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/852
  7. Redeschidem aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie, fostul primar si-a dat demisia. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  8. Votul pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/844 Ceilalţi care nu aţi ajuns pe listă nu aţi îndeplinit cerinţele minime pentru a putea candida. ( cerinţele pot fii văzute pe prima pagină a acestui topic )
  9. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  10. Votul pentru functia de Primar al lunii Septembrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/843 Pasaroi tu nu ai mai fost pus pe lista pentru ca nu indeplinesti cerintele de pe prima pagina. Mult succes TUTUROR!
  11. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Septembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  12. Votul pentru functia de Primar al lunii Iunie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/383 Mult succes TUTUROR!
  13. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii August au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  14. Votul pentru functia de Primar al lunii Iulie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/367 Ceilalti care nu a ajuns pe lista nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic)
  15. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Iulie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  16. Acceptat, sa ai grija la /wanted etc. Acceptat, sa ai grija la /wanted etc.
  17. Votul pentru functia de Primar al lunii Iunie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/351
  18. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Iunie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  19. Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sanctionatului: Horse. Data sanctiunii: 13/05/2019 Sanc?iunea acordata: Faction warn. Motivul sanctiunii: Neplata amenda. Dovezi*: website
  20. Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sancționatului: Andrey.URAGANU / RenwardPORNSTAR / TitoEscobar / Scuta12 / .Dogii / ShyphTER / Dalmore / Swau. / twinsJr. / BOZARU.[SEXOS] / .Punker . Data sancțiunii: 12/05/2019 Sancțiunea acordată: Faction warn. Motivul sancțiunii:Evidenta war 10/05/2019 Dovezi*: Website Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sanctionatului: Horse. Data sanctiunii: 12/05/2019 Sanctiunea acordata: AV. Motivul sanctiunii: Evidenta war 10/05/2019 Dovezi*: Website
  21. Noul Mayor pe luna Aprilie o sa fie AlexGG.eXe, fara sa mai pun vreun polls pentru asta. Tu Texicano, nu ai fost pe lista pentru ca ai un ban foarte recent pentru Teleport si nu avem nevoie de asa ceva, aceasta decizie a fost luata impreuna cu un Admin de nivel 5.
  22. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Aprilie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
  23. Cereri acceptate, mult succes dupa prinderea infractorilor.
  24. Votul pentru functia de Primar al lunii Martie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/321 Ceilalti care nu au ajuns pe lista, nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic).
  25. Super tare noul update, sa vina 1 martie sa spargem niste gold. ' sparge case '
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.