Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ShiftLow

Member
  • Posts

    596
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ShiftLow

  1. Nickname: ShiftLow Rank: 5 Level: 86  Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Sunt la serviciu.  Data sedintei/activitatii: 24.10.2021  Alte precizari: Multumesc frumos!
  2. Nickname: ShiftLow Rank: 3 Level: 84 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Sunt plecat la o nunta. Data sedintei/activitatii: 12.09.2021  Alte precizari: Distractie placuta!
  3. Nick:ShiftLow RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta) - Alte precizari: Sanatate
  4. Nick: ShiftLow RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): ShiftLowJr RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: -Multumesc!
  5. Nick:ShiftLow Cine ti-a aprobat ziarul?:eu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: eu Poza cu ziarul: https://imgur.com/0sFCWMd Alte precizari: Primul
  6. Nick: ShiftLow RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): BobocGaboru69, ShiftLowJr RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): / Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: Sa fie unul frumos.
  7. Nick: Bobocgaboru69 Rank: 1 Ma invoiesc pentru data de: 20.06.2021 Ma invoiesc la activitatea / sedinta cu numele: Trivia Motiv: Sunt plecat si nu reusesc sa ajung. Edit: daca voi reusi sa ajung o sa intru #RETRAG
  8. Nume: ShiftLow.HYENA Recordul doborat: The Traveler Dovezi: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/faction/ShiftLow.HYENA Alte precizari: https://imgur.com/kT48XEl Nume: ShiftLow.HYENA Recordul doborat: The big member - 13 rapoarte Dovezi: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/faction/ShiftLow.HYENA Alte precizari: https://imgur.com/CqVzMgY
  9. Nickname: ShiftLow.HYENA Rank: 4 Sedinta / Activitate: Activitate 16.03.2020 Motivul absenței: Lucrez in acea zi. Alte precizări: Multumesc de intelegere
  10. Nick: ShiftLow RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Nu-s. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Nu-s. Alte precizari: Multam! Sanatate!
  11. Nick: rpg4_Bogdan.NRank: 2Motiv: Vreau sa incerc ceva nou.Alte precizari: Sanatate!
  12. Nick:ShiftLowRank:2Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:07/10/2017Motiv:Am pregatire la romana pentru bac.Alte precizari?:La multi ani cu intarziere.
  13. Nick: Bogdan.N Rank: 3 Data sedintei/activitatii: 27.09.2017 Motivul absentei: E ziua unui verisor din alt oras si nu stiu la cat ajung, daca o sa fiu acasa o sa intru. Alte precizari: Multumesc pentru intelegere.
  14. #Retras

    1. Show previous comments  5 more
    2. KoDeax

      KoDeax

      Sa vii la Ploiesti sa-mi faci o tura cu celebra Bora

    3. MBM ToV

      MBM ToV

      atata esti de nab

    4. ShiftLow

      ShiftLow

      Vin Remusele :)) Nu dau Kode, poate vin. Red, ai ramas singura, nevasta :'(

  15. Salutare baieti! Vreau sa va multumesc tuturor pentru placuta companie din factiune si sa ii urez inca odata liderului succes cu functia si voua, membrilor, numai bine pe viitor, atat in sa:mp, cat si in joc. #RETRAS!
  16. Nick: ShiftLow Rank: 2 Motiv: Sa merg dupa wanted. Alte precizari: Multumesc.
  17. Seara bunaa. Place poza?? http://imgur.com/Ncg2vN5 Stau pe sus Ma uit in zare Anii trec Luna dispare #ShiftLow e #Poet
  18. Nickname: ShiftLow Level-ul detinut: 51 Factiunea din care faci parte: Los Santos Taxi. Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Seara frumoasa!
  19. Salutare tuturor. Am ceva probleme cu netul, sper sa reusesc sa intru maine. Ce mai faceti?
  20. Display Name: [uS]ShiftLow Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Nu am mai facut cerere. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/cdEGu Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: [uS]=JecKy= Dimensiuni: De avatar. Alte precizari:Daca ati putea sa adaugati si niste efecte ar fi perferct! Multumesc pentru timpul acordat!
  21. Nick: ShiftLow Level: 48 Vârstă (reală): 17 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 2 ani fara o luna (21.01.2015) Link profil RPG: Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am mai aplicat odata in trecut, dar a fost altcineva ales. Deoarece m-am reapucat, vreau sa redevin la fel de cunoscut ca inainte si sa pot sa am sansa sa ajut playerii asa cum as fii facut-o si prima data. Fiind primul meu mandat (daca o sa fiu ales), o sa dau tot ce este mai bun pentru a creea o impresie buna si pentru a ajuta playerii aflati in nevoie si nu numai. Consider ca am sanse cu aceasta functie, datorita vechimii mele pe server stiu cum e sa fii primar de la prieteni care au detinut aceasta functie. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa fac cat mai multe event-uri, pentru a creste sansele fiecarui player de a castiga niste bani, o sa le dau sfaturi incepatorilor care au nevoie (mereu o sa fiu deschis si o sa le raspund cat mai serios posibil la intrebari). Cred ca aceste doua motive sunt cele mai importante, deoarece un player trebuie sa fie ajutat cand intra pe server, pentru a ramane aici si pentru a se descurca, sa nu fie tepuit sau altele si daca tot este o "viata virtuala", sa poata avea aproape fiecare sansa de a castiga niste bani.
  22. #Retras! Succes tuturor!

    1. Show previous comments  6 more
    2. KoDeax

      KoDeax

      Daca vreau ii iau si contul lui Bobo, al tau e o nimica toata. Deja am discutat cu el si mai imi da 10 euro sa il accept.

    3. RW EDI ZEW
    4. RW Bogdi18
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.