Jump to content

scarlxrd

Member
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitesti
  • Hobbies
    Music.

Previous Fields

  • Real name
    Stoean Vlad.
  • RPG Nickname
    -

Recent Profile Visitors

2222 profile views

scarlxrd's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

1

Reputation

  1. »Nume:KenWay »Rank:2 »Nivel:42 »Echipa actuala:Roads »Echipa dorita:Swat »Alte precizari:Multumesc!
  2. Nick:KenWay Rank:5 Data:28.05.2018 Am dat test cu:.DarWiN Rezultat regulament (x/4):1/3 Rezultat traseu (x/6):0/6 Rezultat final:In asteptarea statisticii! Alte precizări:-
  3. Nick:KenWay Rank:5 Data:28.05.2018 Am dat test cu:thelameplayer Rezultat regulament (x/4):1/3 Rezultat traseu (x/6):6/6 Rezultat final:Mult succes data viitoare! Alte precizări:-
  4. Nick:KenWay Rank:5 Data:28.05.2018 Am dat test cu:CoddrutRoGhost Rezultat regulament (x/4):0/3 Rezultat traseu (x/6):4.5/6 Rezultat final:In asteptarea statisticii Alte precizări:-
  5. * Nume:KenWay * Rank:5 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?:Pentru a va ajuta cu testarea candidatilor. * Ai cunoștințe de limba engleză?:Da, cunosc destul de bine aceasta limba. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da, din acest motiv aplic. * Alte precizări:Multumesc!
  6. Nick:scarlxrd. Rank:3 (LVPD Sergeant) Motiv:Simt nevoia sa fac o schimbare. Alte precizari:Mersi ursule
  7. * Nume:KenWay * Rank:LS Dispathcer(4) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?:Pentru a va ajuta cu testarea candidatilor. * Ai cunoștințe de limba engleză?:Da, cunosc destul de bine aceasta limba. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da, din acest motiv aplic. * Alte precizări:Multumesc!
  8. * Nume:KenWay * Rank:LS Dispathcer(4) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?:Pentru a va ajuta cu testarea candidatilor. * Ai cunoștințe de limba engleză?:Da, cunosc destul de bine aceasta limba. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da, chiar cred ca va pot ajuta. * Alte precizări:Este a 5-a oara cand aplic si chiar vreau sa fac parte din echipa de testeri, cer doar sa mi se ofere o sansa.Multumesc!
  9. * Nume:KenWay * Rank:LS Dispathcer(4) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?:In ultima mea aplicatie nu cred ca mi-am ales foarte bine cuvinetele.Doresc aceasta functie, deoarece imi place sa dau teste si sa ajut factiunea prin participarea la testarea noilor candidati.Am experienta ca si tester din SFSi, evindent nu este la fel dar cred ca ma pot descurca. * Ai cunoștințe de limba engleză?:Yes. I actually passed the bilingv exam with a 10. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da, chiar ma simt pregatit pentru aceasta functie,dar decizia iti apartine, VodKa. * Alte precizări:Sper sa fiu acceptat si sa mi se ofere o sansa! iti multumesc pentru timpul pe care l-ai alocat aplicatiei mele. Salut!
  10. Nick-ul tau:KenWay Rank-ul deținut:4 Am primit amendă pentru:Mi-a fost confiscata licenta de condus. Dovadă plată:https://imgur.com/a/TLDB3
  11. Model postare: * Nume:Ex0tic. * Rank:LS Dispathcer(4) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?:Imi doresc aceasta functie pentru ca mi se pare foarte distractiv sa dai teste si vreau sa va ajut cu acest lucru, deorece s-a intamplat de mai multe ori de cand am rank 4 sa ma intrebe un candidat daca putem da teste, deoarece nici unul dintre testeri nu era on. * Ai cunoștințe de limba engleză?:Yes. I actually passed the bilingv exam with a 10. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da, chiar ma simt pregatit pentru aceasta functie,dar depinde daca si voi credeti la fel. * Alte precizări:Este a treia oara cand aplic si chiar vreau sa fac parte din echipa de testeri, macar oferiti-mi o sansa sa va arat de ce sunt in stare, un om in plus nu strica niciodata.Nu am de gand sa plec in curand din factiune, deoarece imi place aici si ar fi si mai frumos daca m-as putea ocupa si cu testele de intrare.Aplic pentru aceasta functie pentru ca vreau sa fiu activ si sa dau cat mai multe teste posibile, nu doar pentru ca sa primesc functia! Va multumesc anticipat!
  12. Model postare: * Nume:Ex0tic. * Rank:LS Dispathcer(4) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?:Imi doresc aceasta functie pentru ca mi se pare foarte distractiv sa dai teste si din moment ce doar Nazze da testele m-am gandit sa aplic ca sa pot ajuta si eu.Stiu ca sunt destui testeri,dar majoritatea sunt inactivi si vreau sa fiu diferit fata de acestia.Nu cred ca un tester in plus ar strica, chiar daca sunt destui.Imi place ideea de a testa un player pentru ati fi coleg, pentru ca acea persoana va tine minte cu tine a dat testul si vreau sa ma tina minte ca o persoana cumsecade dar serioasa si pretentioasa cand vine vorba de cunoasterea regulamentului si locatiilor.Am mai fost tester si in SFSI acum o luna si am dat si 7 teste intr-o zi, nu mi se pare o treaba plictisitoare, din contra cred ca este una dintre cele mai distractive activitati pe care le poti face sunt situati in care razi altele in care te enervezi, dar trebuie sa treci peste emotiile pe care ti le provoaca candidatul si sa-l evaluezi corespunzator! * Ai cunoștințe de limba engleză?:Yes. I actually passed the bilingv exam with a 10. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da, chiar ma simt pregatit pentru aceasta functie,dar depinde daca si voi credeti la fel. * Alte precizări:Am vazut ca Sergiu s-a retras si vreau sa ma ofer ca sa-l inlocuiesc.Multumesc!
  13. Model postare: * Nume:Ex0tic. * Rank:LS Dispathcer(4) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?:Imi doresc aceasta functie pentru ca mi se pare foarte distractiv sa dai teste si din moment ce doar Nazze da testele m-am gandit sa aplic ca sa pot ajuta si eu.Stiu ca sunt destui testeri,dar majoritatea sunt inactivi si vreau sa fiu diferit fata de acestia.Nu cred ca un tester in plus ar strica, chiar daca sunt destui.Imi place ideea de a testa un player pentru ati fi coleg, pentru ca acea persoana va tine minte cu tine a dat testul si vreau sa ma tina minte ca o persoana cumsecade dar serioasa si pretentioasa cand vine vorba de cunoasterea regulamentului si locatiilor.Am mai fost tester si in SFSI acum o luna si am dat si 7 teste intr-o zi, nu mi se pare o treaba plictisitoare, din contra cred ca este una dintre cele mai distractive activitati pe care le poti face sunt situati in care razi altele in care te enervezi, dar trebuie sa treci peste emotiile pe care ti le provoaca candidatul si sa-l evaluezi corespunzator! * Ai cunoștințe de limba engleză?:Yes. I actually passed the bilingv exam with a 10. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da, chiar ma simt pregatit pentru aceasta functie,dar depinde daca si voi credeti la fel. * Alte precizări:Mulumesc!Respect Nazze si VodkaJr!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.