Jump to content

Seekreew

Member
  • Posts

    277
  • Joined

  • Last visited

About Seekreew

  • Birthday 12/30/1999

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    mr.speak.

Previous Fields

  • Real name
    Gabi
  • RPG1 Nickname
    -

Recent Profile Visitors

959 profile views

Seekreew's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

26

Reputation

  1. Nume: Seekreew Rang: 2 Dovezi: lvl 50+: https://imgur.com/a/o0VE2s1 sailing: https://imgur.com/a/CQslNZr fishing: https://imgur.com/a/0HsBVrV Alte observatii: xd
  2. Nick: Seekreew Level: 35 Rank: 2 Nick-ul celui reclamat: dima101 Bara RPG a celui reclamat: Motiv: DM Dovezi: Alte precizari: bani moca n hq
  3. * Nick: .speak* Rank: 2* Motiv: As vrea sa merg dupa wanted.* Alte precizari: Mersi.
  4. Seekreew

    Nickname: .SpeaK Rank: 2 Nu pot să vin la (ședință/activitate): sedinta Data organizării: 24/03/2018 Motiv: Azi a fost înmormântarea bunicului meu si sunt la țară și trebuie să stau aici până diseară pentru curățenie și etc, aș fi făcut mai devreme, dar eu aveam în gând să iau laptopul cu mine și nu l-am mai luat. Alte precizări: Sper să mă înțelegi.
  5. Waiting for the moment of forgiveness..

  6. Waiting for the moment of forgiveness..

  7. Mai omul lui Dumnezeu tu vezi cum vorbesti cu persoana care ti-a dat o nenorocita de sansa in aceasta factiune, ti-a acordat rank-urile 2 si 3, ti-a facut un FH frumos. Si Dan te-a lamurit ca nu esti o legenda, nu apari in acel topic ca sa faci evenimente si sa fii smecher. Da-ti demisia odata si scuteste-ne. Cu totii de pe lista merita o sansa, Denis si Dan au sanse egale ca doar nu sunt sub lideri degeaba, ci au fost pusi pe merit de Niculescu. Activitati se fac cand vor majoritatea membrilor, eu unul nu vreau, stai civil si fa activitati ce includ DM-ul. Da-ti demisia si pa ca parca trebuia sa pleci in vacanta.Nicu ii poti da FW pentru nerespectare lider apoi poate iesi din factiune.
  8. Seekreew

    Subscribe ca suntem colegi in clan, altfel nu.. glm glm
  9. Sau s-ar putea uita in task manager si sa dea end process la "gta_sa.exe" si sa intre iar, ca asta se pateste de la anumite moduri.
  10. @, cf nab? Nu prea te vad pe samp, inactivule
  11. Neata flacai, cum o mai duceti. Cum mai e raportul?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.