Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Jix

Member
 • Content Count

  806
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jix

 1. Cereri pachete de anunțuri / Package of news requests (♦) ROMÂNĂ (♦) În acest topic, jucătorii care dețin cel puțin nivel 7 și nu se află pe Lista Neagră a facțiunii, pot depune o cerere pentru a-și promova casa, business-ul, clanul, un anumit eveniment ce va avea loc în viitor, propriul clan sau propria facțiune. Răspunsul cererilor vor fi realizate de către membrii care dețin cel puțin rang 6. (♦) Prin promovare se înțelege îndemnarea unor potențiali clienți să încerce produsele sau serviciile celui care a făcut cererea pentru pachet. Anunțurile care vor avea ca scop comercializarea bunurilor (X vinde vehicul de tip Y / casa cu ID X, etc) și nu promovarea acestora(Casa cu ID X vă așteaptă cu [/rentroom] / Business-ul Y vă invită să încercați cele mai noi servicii, etc), vor fi respinse, iar clienții vor fi avertizați să nu mai facă astfel de cereri, dacă mai continuă, sancțiunile vor fi pe măsură. În cazul în care, cererea nu este concepută corect după modelul de postare, aceasta va fi anulată. În cazul în care clientul nu achită suma sau ignoră apelurile reporterului, pachetul va fi anulat imediat și nu mai poate beneficia de serviciile oferite de facțiune timp de 3 zile. Anularea pachetului va fi notată de sublider în statistica săptămânală. În cazul în care albumul reporterului responsabil conține poze invalide sau lipsă, nerespectând anunțul stabilit în cerere sau nu a fost distribuit în intervalul orar 08:00 AM - 02:00 AM sau nu a fost oferit în perioada temporală specificată sau a fost refuzat pe un motiv banal, pachetul va fi considerat incomplet, iar membrul responsabil va fi sancționat cu Faction Warn, după care subliderul va alege alt membru responsabil. În cazul în care ați semnalat o greșeală a reporterului responsabil, aveți dreptul de a depune o reclamație pe website. Dacă pachetul de anunțuri este de tip OFF, reporterul poate distribui oricând dorește pachetul, însă va trebui să se încadreze în intervalul orar 08:00 AM - 02:00 AM. Tipuri de pachete și prețul acestora: Pachet tip 1 OFF - 2 zile - 10 anunțuri - $4.000 Pachet tip 2 OFF - 5 zile - 20 anunțuri - $8.000 Pachet tip 3 OFF - 6 zile - 30 anunțuri - $12.000 Pachet tip 4 OFF - 7 zile - 40 anunțuri - $18.000 Model de postare pentru cerere pachet de anunțuri: (♦) Nume: (♦) Nivel: (♦) Numărul de pachete dorite: (♦) Tipul pachetului: (♦) Anunțul: (♦) Am citit și am luat la cunoștiință regulile prezentate mai sus: (♦) Alte precizări: (♦) ENGLISH (♦)
 2. Evidență pachete de anunțuri / Package of news evidence (♦) ROMÂNĂ (♦) În acest topic, membrii responsabili cu pachetul de anunțuri al unui jucător vor posta evidențele, după care săptămânal unul dintre membrii ce dețin cel puțin rang 6 le va corecta și va alcătui o statistică. Pozele se vor încărca pe imgur.com, după care va trebui realizat un album. În cazul în care, clientul nu achită suma sau ignoră apelurile reporterului, pachetul va fi anulat imediat și nu mai poate beneficia de serviciile oferite de facțiune timp de 3 zile. Anularea pachetului va fi notată de sublider în statistica săptămânală. În cazul în care, albumul conține poze invalide sau lipsă, nerespectând anunțul stabilit în cerere sau nu a fost distribuit în intervalul orar 08:00 AM - 02:00 AM sau nu a fost oferit în perioada temporală specificată sau a fost refuzat pe un motiv banal, pachetul va fi considerat incomplet, iar membrul responsabil va fi sancționat cu Faction Warn, după care subliderul va alege alt membru responsabil. Model de postare: (♦) Nume: (♦) Rang: (♦) Tipul pachetului: (♦) Numele clientului: (♦) Anunțul oferit: (♦) Durata oferirii anunțurilor: (♦) Dovada evidenței: (♦) Alte precizări: (♦) ENGLISH (♦)
 3. Jix

  Nick-ul tau: Jix- Prenume: Andrei- Varsta: 18 ani- Locatia: Bucuresti- Ocupatie: Producator muzical- Jocul(rile) preferat(e): Nu ma joc- Hobby-urile tale: -- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Imi place sa fac bani, intrati aici sa faceti si voi- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un tovaras- Alte precizari?: va multumesc, ps: contul a fost primit
 4. Nume: Anduu Rang: Local Editor (3) Tipul pachetului: 4 Anunțul: Casa cu ID-ul 614 ofera rent gratuit jucatorilor, aceasta dispune de parcare si o zona frumoasa. Anunțurile publicate: 40 Alte precizări: -
 5. Jix

  Numele produsului: Steam account Model: - Starea produsului: http://steamcommunity.com/profiles/76561198363652727 Detalii despre produs: Counter-Strike Global Offensive inclus Preţ: 7€. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): € pe clienți.b-zone.ro Metoda de plată: € pe clienți.b-zone.ro Contact: #pm. Imagini: - Alte precizări: Multumesc.
 6. Nume: Stakz Rang: Dispatcher (4) Data: 20.02.2017 Am dat test cu: NotoriouSS Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Teren (x/4): 0.5/5 Rezultat final: Acceptat Alte precizari: Felicitari.
 7. Nume: Stakz Rang: Dispatcher (4) Data: 19.02.2017 Am dat test cu: ST4 Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 1/5 Teren (x/4): 0.5/5 Rezultat final: Acceptat Alte precizari: Felicitari.
 8. Jix

  @@Nino 47 OCB, e cam liniste.. ce sa le faci. Felicitari si bine ai venit.
 9. Nume: Stakz Rang: Dispatcher (4) Data: 18.02.2017 Am dat test cu: ST4 Teorie (x/3): 3/3 Practic (x/5): - Teren (x/4): - Rezultat final: Respins Alte precizari: Nu ai fost suficient de pregatit.
 10. Jix

  @@TLG AdyWTF, Dumnezeu să-l ierte, ce să zic..
 11. Jix

  @@South Rolland, mi-a făcut plăcere, chiar dacă nu ne știm de foarte mult timp, ești un băiat de treabă, succes în tot ceea ce ți-ai propus.
 12. Jix

  @@South Rolland, da, doar nu m-ai auzit?
 13. Jix

  @@South Rolland, eu nu neg niciodată.
 14. Jix

  @@Aram, sunt cât de poate de sincer și îți spun că-mi pare foarte rău și că nu se va mai întâmpla, vorbesc și în numele lui @@South Rolland.
 15. Jix

  @@South Rolland, nu știu, momentan rămâne de văzut.
 16. Jix

  @@South Rolland, nu l-am schimbat momentan, mai aștept puțin.
 17. Jix

  @@South Rolland, n-am ce să fac.. numele ăsta e unic pe B-Zone, pe întreaga comunitate.
 18. Jix

  @@South Rolland, așa se pare, urmează să-l schimb și în joc foarte curând.. cel puțin așa cred.
 19. Jix

  @@South Rolland, ești tu foarte sigur că nu mai m-ai văzut pe aici? #andrew, #sal
 20. Jix

  De cât timp nu am mai trecut pe aici.. văd că mențineți o activitate constantă în ceea ce privesc discuțiile, ce mai faceți?
 21. Jix

  Ce părere aveți, colegii? L-am făcut aseară undeva în jurul orei 00:00.. https://www.youtube.com/watch?v=IXHb5hxwT3w
 22. Jix

  Bun venit celor ce au intrat de curand in Los Santos Taxi. Ceilalti, ce mai faceti?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.