Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

3r1k

Donator
  • Posts

    569
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by 3r1k

  1. Cine imi poate face un screenshot cinematic pe Euro Truck Simulator 2?
    Cerinte:
    Setari video: Ultra / scaling 400%.
    Camion cu/fara remorca. Culori placute, nu prea intunecate dar nici prea tipatoare.
    Sa aveti un peisaj frumos in spate(un oras, deal, munte, pod, mare, lac, etc).

    Poza va fi folosita impreuna cu asta pentru a face un banner pentru B-Trans:
    Multumesc in avans!

    ats_20200427_093238_00.png

  2. Divizia de American Truck Simulator a comunitatii B-Zone este in cautare de noi membrii. Daca detineti jocul si nu faceti deja parte din principala divizie Euro Truck Simulator 2 a comunitatii va asteptam cu o aplicatie pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) dar si pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289) - mai multe informatii pe Forum B-Zone. Daca faceti parte din principala divizie a comunitatii, Euro Truck Simulator 2, astept un PM pe Forum B-Zone(https://forum.b-zone.ro/profile/86974-gamereally/) cu detalii legate de experienta voastra, de cat timp faceti parte din divizia voastra si timpul alocat si pentru divizia American Truck Simulator.

  3. Divizia de American Truck Simulator a comunitatii B-Zone este in cautare de noi membrii. Daca detineti jocul si nu faceti deja parte din principala divizie Euro Truck Simulator 2 a comunitatii va asteptam cu o aplicatie pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) dar si pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289) - mai multe informatii pe Forum B-Zone. Daca faceti parte din principala divizie a comunitatii, Euro Truck Simulator 2, astept un PM pe Forum B-Zone(https://forum.b-zone.ro/profile/86974-gamereally/) cu detalii legate de experienta voastra, de cat timp faceti parte din divizia voastra si timpul alocat si pentru divizia American Truck Simulator.

  4. Divizia de American Truck Simulator a comunitatii B-Zone este in cautare de noi membrii. Daca detineti jocul si nu faceti deja parte din principala divizie Euro Truck Simulator 2 a comunitatii va asteptam cu o aplicatie pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) dar si pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289) - mai multe informatii pe Forum B-Zone. Daca faceti parte din principala divizie a comunitatii, Euro Truck Simulator 2, astept un PM pe Forum B-Zone(https://forum.b-zone.ro/profile/86974-gamereally/) cu detalii legate de experienta voastra, de cat timp faceti parte din divizia voastra si timpul alocat si pentru divizia American Truck Simulator.

  5. B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).

  6. B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).

  7. B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).

  8. B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).

  9. B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).

     

  10. B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).

  11. B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).

  12. **B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).**

  13. **B-Zone Trans(B-Cargo) este in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator. Ne puteti gasii pe forum(https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/) sau pe TruckersMP(https://truckersmp.com/vtc/5289).**

  14. B-Zone Trans(B-Cargo) ATS isi reia activitatea! Suntem in cautare de noi membrii pentru jocul American Truck Simulator! Mai multe informatii aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6229-b-zone-trans-ats/

     

  15. Posibile cauze ale problemelor fuziunii:

    1. Este vina noastra(stiu ca suna arogant, dar asa e). Toti am incercat sa ne conectam pe servere, pe forum si pe website, solicitand baza de date.

    2. Oamenii sunt obositi iar noi nu am facut altceva decat sa ingreunam situatia prin PMuri, Loginuri pe web si forum, etc.

     

    Invatati sa aveti rabdare si sa faceti ce vi se spune, aviz amatorilor.

    1. Show previous comments  4 more
    2. 3r1k

      3r1k

      Da, m-ai prins, ce sa zic. Pacat ca am iubita, loc de munca si viata personala. Mare pacat. Mai invata sa cunosti omul, nu sa mananci cacat despre el.

    3. Cretsu

      Cretsu

      Calmeaza-te! Ai zis ca ai iubita etc, poti lasa locul altuia, nu sa faci crize pe aici ca nu-ti convine tie ce a facut staff-ul. 

    4. 3r1k

      3r1k

      De unde pana unde am criticat conducerea cu ce am zis aici, nu stiu. Fiecare cu gandirea lui.

  16. Ultimele clipe pe RPG3:

    Multumesc staff-ului si jucatorilor pentru momentele frumoase oferite dar si de ocaziile de a avea functii, dar multumesc si pentru functia curenta!

    sa-mp-962.thumb.png.6ff80257a3615b2700c96927af4a571a.png

    Curand o sa realizez un colaj cu toate momentele RPG3!

    1. Show previous comments  2 more
    2. Leonidas ToV

      Leonidas ToV

      Deci pana la urma chiar avea numele RPG3 ala din groapa.

    3. 3r1k
    4. Andr666
  17. Cristina este moderatoare a categoriei de Design de pe forumul B-Zone, designer, trader şi jucătoare pe RPG1. În aceste momente are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea trece peste problemele ei de sănătate, fiind diagnosticată cu o formă rara de cancer osos la maxilar. Comunitate a făcut deja o donație, însă mai sunt necesare multe altele pentru a putea atinge suma de 40.000 Euro. Susține-o și tu în lupta cu cancerul! Orice sumă, oricât de mică, face diferența! Cine doreşte să doneze pentru Cristina, o poate face chiar acum. Mai multe detalii pe Pagina de Facebook B-zone, Forum B-zone sau Discord B-zone.

  18. Imi pare rau pentru toate actiunile mele negative asupra jucatorilor, respectiv asupra serverului RPG3! Doresc sa stiu daca sunt inca persoane carora le-am gresit cumva, ca sa ma revansez.

  19. Ma reintorc pe B-Zone, dar de data asta pe RPG4! Daca ma cunosc cu cineva de acolo, sa imi zica!

    Nume: GameReally

  20. Serverul meu de Discord: https://discord.gg/adzxcvv

    Nu promovam un anumit joc sau comunitate, suntem doar pentru distractie!

  21. Sunt pe bines

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.