Jump to content

G U E S S

Member
 • Content Count

  1786
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

474 Impeccable

About G U E S S

 • Rank
  Only the facts matter, because the words proof nothing.
 • Birthday 01/16/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste/Brasov
 • Hobbies
  ✪ To compete with the best and beat them all ✪

Previous Fields

 • Real name
  Teodor Andrei

Recent Profile Visitors

6353 profile views
 1. G U E S S

  Aveti 20 de ani si inca va stresati pe un joc vechi din 2004. Felicitari!
 2. G U E S S

  Macar atunci, fratelo.
 3. Avem si noi lider verdant =D>

 4. G U E S S

  Nici nu le-am dat cu turfu-n cap. La fel de activi si maine si in fiecare zi si luam ceva turfuri! Ne auzim la waruri, sa dormiti frumos!
 5. G U E S S

  Salut, eu sunt noul vostru coleg. #prayforothers #showyonrpg4
 6. G U E S S

  [RPG] war team stuff #9 Iti arat maine cum, panaramo, ca ma bag la somn.
 7. // [RPG] war team stuff #9:

   

 8. G U E S S

  Da ei nu tin cont de scor, daca ai 0-0 tot ai cod, hahahaha. Te pup, succes la unban.
 9. G U E S S

  Men, totul a inceput de la recrutarea adminilor care mai de care idioti. Un helper mai merita sa il pui din orice factiune, dar frate, un admin care sa se ocupe de ganguri, respectiv mafioti ar trebui sa aibe habar cu ce se mananca un cod si cu ce se mananca un /recon, sa nu mai zic cum deosebesti un codat de un membru curat. Daca ma apuc sa intreb tot stafful de niste deosebiri intre un om curat si unul cod, 3 sferturi nu vor fi in stare sa-mi aduca un argument potrivit. Uite un exemplu: Mare admin, dar stati asa, uitati ce-mi zice mie omul care 4 ani eu am jucat doar in ganguri: Nu am nimic cu omul, sa nu se inteleaga gresit, el are o problema cu inteligenta lui in sine si cu idiotenia prin care a ajuns admin care sa prinda codati la war. Asta este un exemplu din cererea mea de unban de acum 1 luna. Nu vreau sa ma scot eu a fi ala necodat, ca si eu am incercat codul, drept ca am si luat ban ieri, dar zic asa ca fapt divers. De aici a pornit toata chestia asta si de aici a ajuns serverul sa sufere. Nu uita cum au murit KIA pe b-zone, banati toti. La fel TSA, care se filmau si tot au ajuns banati aiurea si exemplele pot continua.
 10. G U E S S

  Urat s-a ajuns in 2017, dar n-ai ce sa faci, au evoluat codurile, dar b-zone a ramas in urma cu multe pe langa acel anticheat. In zilele de astazi care are codul mai "power" setat domina, urat. Jucam mai cu placere prin 2012-2013-2014, anii de glorie ai bzone-ului. (fara report ca nu mai joc)
 11. G U E S S

  Niciodata, shawy best for business <3
 12. G U E S S

  Asa e cand esti idiot si vrei sa faci pe desteptul sa ajungi pe hq rdt. Ma rog, aici se incheie si parcursul meu pe b-zone, pacat ca asa, dar asta e, pana la urma este doar un joc. Greseala se plateste. Continuati cu evidentele si va veti redresa cu activitatea, este singura solutie. Ne mai vedem, succes tuturor si nu mai suferiti, jucati de placere, sfatul meu. Dai sublider lui vtmb, stie omul cum sa te ajute cu tot ceea ce am facut si eu.
 13. G U E S S

  EVIDENTA NU SE VA FACE PENTRU ZIUA DE ASTAZI, ASA CA VETI FI IERTATI. CEI CE AU PUS INVOIRE PENTRU ZIUA DE ASTAZI, LI SE VA ANULA INVOIREA CU AVANTAJUL DE A O PUNE IN ALTA ZI! TOTUSI, ESTE UN JOC DIN CARE NU CASTIGI NIMIC DACA AI NISTE TURFURI, EU UNUL JOC DE PLACERE, IAR ASTA MA FACE SA RAMAN CALM SI SA IMI DAU SEAMA CA UNEORI TREBUIE SA NE GANDIM SI LA NOI, NU NUMAI LA A FI ONLINE LA NISTE WARURI! ASA CA, CINE ARE PROBLEME DE GENUL, IMI POATE DA PM SI O SA FIE INVOIT FARA PROBLEME.
 14. Stati linistiti, invoirile si evidentele nu se vor lua in calcul pentru ziua de astazi, iar cei cu probleme nasoale din cauza vremii vor fi scutiti AUTOMAT. Este un joc pana la urma, iar cel mai important lucru este sa fim sanatosi si linistiti, nu sa incercam sa jucam samp si doamne fereste sa ne transneasca aparatele, ca sa nu mai zic de luat foc!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.