Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

allex 01

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Gabara George

Recent Profile Visitors

90 profile views

allex 01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut! Am o rugaminte daca nu este un deranj mare, am un cont pe rpg 1 cu numele de ''_SlimThug_,, pe care am primit ban la finalul anului 2017 pentru hack teleport, este posibila o varianta sa scap de aceasta restrictie, vreau sa mai intru sa ma plimb, sa imi mai omor timpul dar nu vreau sa o iau de la inceput pentru ca ma chinuisem ceva la vremea aia sa fac bani ca se faceau greu bani prin 2014-2015 (400 de dolari cursa la trucker, 4k la rob, depinde de sofer :)), si mai multe exemple) si sincer nu ma indur sa dau 15 euro pentru gold ca pot sa bag motorina la masina:)) te rog daca ai putea sa te gandesti si astept un raspuns daca se poate! Multumesc mult pentru timpul tau! (Ps: M am cumintit, promit)

    1. frica

      frica

      Daca stai si te joci 5-6 intr-o zi iti garantez ca faci 1kk la jobul zilei, unban nu se da pe ochi frumosi ca vrei tu sa te plimbi cu masina.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.