Jump to content

CaPeCoDDeR

Donator
  • Posts

    1458
  • Joined

  • Last visited

About CaPeCoDDeR

  • Birthday 05/18/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.rpg2.b-zone.ro/account/general.jpg
  • Skype
    Pm

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova

Previous Fields

  • Real name
    Daniel
  • RPG1 Nickname
    #Aim, Renko, wall, Spawncar
  • CS 1.6 Nickname
    14k

Recent Profile Visitors

2078 profile views

CaPeCoDDeR's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

82

Reputation

  1. Abonati-va la canalul meu daca va place ceea ce fac un like + un com, multumesc mult. Baietii tin sa va anunt ca saptamana viitoare nu pot sa intru vreo 4-5 zile, aveti grija ce faceti fara Fw-uri sau altele.
  2. CaPeCoDDeR

    Baietii tin sa va anunt ca saptamana viitoare nu o sa mai pot intra 3-4 zile, aveti grija ce faceti, sper sa luam LV-ul curand.
  3. Uite doar ce am incarcat un video pe YTb, daca va place like + com. Nu am ce sa mai fac mane, usor usor pica tot serverul, adica cred ca ai observat si tu.
  4. CaPeCoDDeR

    Salut baietii mei cei rai, am incarcat si eu un video cu wars, daca va place nu uitati sa lasa-ti un like si sa va abonati, mersi frumos. Ba Ceder, te invat eu cum sa tragi mai bine, in primul rand dai camera de pe tasta "v" mai departe, cel putin mediu, de asta nu poti sa dai cu tec si m4 cand este aproape. +1 pentru efectele anti-lag, daca vrei iti daueu unule mai bune, acum este alegerea ta.
  5. CaPeCoDDeR

    Asa soriine, astept.
  6. CaPeCoDDeR

    Nick: .EMILIANRank: 3Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: Nu sunt acasa, sunt plecat.Data activitatii:23.04.2018Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2Alte precizari?: Multumesc frumos.
  7. Bafta pe mai departe, lasa ca duc eu LSPD-ul la maxim, unde vrea ZOLERICA sa ajungaa:).
  8. » Nickname: VISINESCU.[FARAON]» Level:86» Rank: Detective (2)» Motivul: Vreau sa nu mai fie rob-uri, asta ma defineste, vreau sa dau teroare sa stie tot B-zone cine sunt membri din LSPD RPG2.» Alte precizări: Mersi frumos.
  9. Salut, multumesc frumos pentru sansa acorda, sper sa ne intelegem foarte bine.
  10. CaPeCoDDeR

    Nick: .EmilianRank: 2Vreau sa ma invoiesc de la: warMotivul absentei: Plec la munca si nu pot sa ajung.Data activitatii: 13.04.2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2Alte precizari?: succes la war
  11. Nick: .VISINESCU[FARAON] Rank: 2 Acțiune namecover: Posesie/ Folosire Droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 19.03.2018 - 25.03.2018 Dovezi:Name Cover 1: https://imgur.com/a/1MxpC : Name Cover 2: https://imgur.com/a/snIAa Alte precizări: Multumesc frumos.
  12. CaPeCoDDeR

    Nu este topic, doar am pus poza, tii se pare ca am facut altceva?
  13. CaPeCoDDeR

    Salut dragi colegii, stiu, nu stiti cum pot sa dau eu 400+ metri, voi mi-ati zis ca de la 350 nu mai vedeti tinta, uitati o poza cand am prins pe contu meu secundar si ii dau 406m, eu vad tinta perfecta. PS:Modurile nu le dau. Poza: https://imgur.com/a/31sW5
  14. RPG2 VISINESCU.[FARAON] si .VISINESCU[FARAON]
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.